روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

M@RY@M

New member
سلام دوستان خوبم
خسته نباشید و امیدوارم هممون موفق بشیم!
اسم تاپیک خیلی جالبه.ممنون از صاحب تاپیک روجو خانوم!:riz304:

ROJO

New member
روجو جان از کجا کلیدا رو نگا کردی؟؟؟؟

از سایت دکتر خ.لیلی

نمیدونم والا من ب کلیدای دکتر اطمینان بالایی دارم چون اکثرا همون مولفای ii.q.bدارن جوابا رو میذارن و دکترن, اینقد پاسخ تشریحی واسه سوالای سالای قبل نوشتن، چارتا دونه سوال کنکور جواب دادن فک نکنم کاری براشون داشته باشه:(50):

sepideeee

New member
بچه ها یعنی کلید سوالایی که خودشون دادن انقد سخته که اینقد کش میدن مسئله رو ؟؟؟ :13: من روز به روز اعصابم خورد تر میشه اخه چه وضعیه ؟؟ :smiliess (2):

leila89

New member
دوستان بنظرم تخمین رتبه سایت علوم پزشکی بهتر از باشه چون نوشته با توجه به درصدهای امسال بچه ها کارش را می کنه
البته اون دیر میاد بعد اعلام کلید اولیه

ROJO

New member
بچه ها یعنی کلید سوالایی که خودشون دادن انقد سخته که اینقد کش میدن مسئله رو ؟؟؟ :13: من روز به روز اعصابم خورد تر میشه اخه چه وضعیه ؟؟ :smiliess (2):

همینو بگو، خیلی مسخرس
میخوان کل.اس بذارن ینی ما خیلی سرمون شلوغه:image170:

irani

New member
سلام بچه ها ، و روجو تبریک، ایشالا هممون بخندیم وقتی کارنامه میاد ( البته منکه در هر صورت میخندم خخخخخخخخخ ) :a2d3:

mahsa khanum

New member
همینو بگو، خیلی مسخرس
میخوان کل.اس بذارن ینی ما خیلی سرمون شلوغه:image170:
حالا بعد کلی کل.اس گذاشتن چنتا سوالم کلید اشتباهی میدن یبار دیگه باید بچه ها بیان اعتراض که آغا این نه اونیکی درسته:p7977cujr38iyymsu8:
خدا این وزارت و نصیب گرگ بیابونم نکنه:shocked:

ROJO

New member
فقط من احساس افسردگی میکنم، یا شما هم اینجوری شدین?:j58r36j3gcr4suxymup

بی حالم، نصف کارای امروزم موند واسه فردا:13:

دلم میخواد برم مسافرت:dadad4:

sepideeee

New member
فقط من احساس افسردگی میکنم، یا شما هم اینجوری شدین?:j58r36j3gcr4suxymup

بی حالم، نصف کارای امروزم موند واسه فردا:13:

دلم میخواد برم مسافرت:dadad4:
من که اصلا لهه لهم حتی مسافرت هم دلم نمی خواد برم .. فقط تو این گرمای تابستون و این برنامه ی وزارت بهداشت کلافه ام :j58r36j3gcr4suxymup

*somaye*

New member
من که اصلا لهه لهم حتی مسافرت هم دلم نمی خواد برم .. فقط تو این گرمای تابستون و این برنامه ی وزارت بهداشت کلافه ام :j58r36j3gcr4suxymup

بی خیال بچه ها ...........زیاد فکرشو نکنید
به زندگیتون برسید ..........صفا کنید ........بیکار نمونید .......تا فکرتون مشغول باشه .........این روزام میگذره .......خیلی زود:bunnyearsmiley:

ROJO

New member
الان ب این نتیجه رسیدم ک تو ایران فقط باید درس خوند چون چیزی ب نام تفریح وجود نداره، ب هر چی فکر میکنم میبینم جالب نیست:(50):ی عروسی تو شهریور در پیش داریم خودمو با خرید سرگرم کنم ببینم چی میشه:65d6a5d6s:بدبختی کسی هم نیست باهام بیاد بریم از بس سخت انتخاب میکنم همه میگن خستمون میکنی :1dco2x0p1lilzhfpg1t

sepideeee

New member
الان ب این نتیجه رسیدم ک تو ایران فقط باید درس خوند چون چیزی ب نام تفریح وجود نداره، ب هر چی فکر میکنم میبینم جالب نیست:(50):ی عروسی تو شهریور در پیش داریم خودمو با خرید سرگرم کنم ببینم چی میشه:65d6a5d6s:بدبختی کسی هم نیست باهام بیاد بریم از بس سخت انتخاب میکنم همه میگن خستمون میکنی :1dco2x0p1lilzhfpg1t

می خوای من باهات بیام؟؟؟ :) منتها فکر کنم زنده به خونه نرسیم دو تامون ... اخه منم تو خرید خیلی رکم ... نظرمو می گم ناجور :riz481:

ROJO

New member
من برعکس نامردم واسه خودم کلی میگردم ، ولی وقتایی ک با دوستامم هرچی خودشون خوششون میاد زود میگم خوبه عالی! حالا بریم شام بخوریم:riz481:

sepideeee

New member
من برعکس نامردم واسه خودم کلی میگردم ، ولی وقتایی ک با دوستامم هرچی خودشون خوششون میاد زود میگم خوبه عالی! حالا بریم شام بخوریم:riz481:
ما از این جملات نتیجه میگیریم که شما شیکمو تشریف دارین :a2d3:

بالا