منم خوشحاااااال شدم الاااان ،کلیدای ویروس اووومد بالاخره، ویروسم شد 85%
هوووووراااااااا:thanks::4d564ad6:
روجو جان از کجا کلیدا رو نگا کردی؟؟؟؟
روجو جان از کجا کلیدا رو نگا کردی؟؟؟؟[/QUOT
اى سل از درصدهاى بقيه بچه هاى بيوتک خبر ىارى؟
بچه ها یعنی کلید سوالایی که خودشون دادن انقد سخته که اینقد کش میدن مسئله رو ؟؟؟ :13: من روز به روز اعصابم خورد تر میشه اخه چه وضعیه ؟؟ :smiliess (2):
منم خوشحاااااال شدم الاااان ،کلیدای ویروس اووومد بالاخره، ویروسم شد 85%
هوووووراااااااا:thanks::4d564ad6:
حالا بعد کلی کل.اس گذاشتن چنتا سوالم کلید اشتباهی میدن یبار دیگه باید بچه ها بیان اعتراض که آغا این نه اونیکی درستههمینو بگو، خیلی مسخرس
میخوان کل.اس بذارن ینی ما خیلی سرمون شلوغه:image170:
ویروست شد 85 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:a2d3:
فقط من احساس افسردگی میکنم، یا شما هم اینجوری شدین?:j58r36j3gcr4suxymup
بی حالم، نصف کارای امروزم موند واسه فردا:13:
دلم میخواد برم مسافرت:dadad4:
من که اصلا لهه لهم حتی مسافرت هم دلم نمی خواد برم .. فقط تو این گرمای تابستون و این برنامه ی وزارت بهداشت کلافه ام :j58r36j3gcr4suxymupفقط من احساس افسردگی میکنم، یا شما هم اینجوری شدین?:j58r36j3gcr4suxymup
بی حالم، نصف کارای امروزم موند واسه فردا:13:
دلم میخواد برم مسافرت:dadad4:
من که اصلا لهه لهم حتی مسافرت هم دلم نمی خواد برم .. فقط تو این گرمای تابستون و این برنامه ی وزارت بهداشت کلافه ام :j58r36j3gcr4suxymup
الان ب این نتیجه رسیدم ک تو ایران فقط باید درس خوند چون چیزی ب نام تفریح وجود نداره، ب هر چی فکر میکنم میبینم جالب نیست50):ی عروسی تو شهریور در پیش داریم خودمو با خرید سرگرم کنم ببینم چی میشه:65d6a5d6s:بدبختی کسی هم نیست باهام بیاد بریم از بس سخت انتخاب میکنم همه میگن خستمون میکنی :1dco2x0p1lilzhfpg1t
ما از این جملات نتیجه میگیریم که شما شیکمو تشریف دارین :a2d3:من برعکس نامردم واسه خودم کلی میگردم ، ولی وقتایی ک با دوستامم هرچی خودشون خوششون میاد زود میگم خوبه عالی! حالا بریم شام بخوریم:riz481: