rawy
New member
دوستان من همونطور که تو اولین صفحه ی همین تاپیک کامل توضیح دادم با تورنت فیلم دانلود می کنم
برای دانلود با تورنت به دو مورد نیاز هست, یک نرم افزارش که حجم خیلی کمی داره و سریع دانلود می شه
دو تورنت فیلم یا هر فایلی که مدنظر هست رو باید داشته باشیم که با دابل کلیک روی اون توی برنامه باز می شه و خودش شروع به دانلود می کنه (که این قسمت پیدا کردن تورنت فیلم نیاز به سرچ داره و اکثرا ف ی ل ت ر هستند) من همشو یه جا براتون آپلود کردم و لینکشون رو می ذارم
این لینک دانلود نرم افزار تورنت
این لینک هم شامل تورنت شش قسمت سریال Black Box هست
لینک دانلود زیرنویس فارسی و انگلیسی قسمت 1-6
بعد از نصب نرم افزار که از لینک بالا دانلودش کردید وقتی روی هرکدوم از اینها دابل کلیک کنید, خودش تو برنامه باز می شه و شروع به دانلود می کنه
یه تنظیمات کوچیکی هم داره که اگه انجام بدید بهتره اما انجام ندادید هم خیلی با سرعت لاکپشتی ایران تفاوتی نداره
روی فایل توی برنامه کلیک راست کنید و شروع با زور رو بزنید سریع تر دانلود می کنه
دوباره راست کلیک کنید و واگذاری پهنای باند رو روی زیاد بگذارید
برای دانلود با تورنت به دو مورد نیاز هست, یک نرم افزارش که حجم خیلی کمی داره و سریع دانلود می شه
دو تورنت فیلم یا هر فایلی که مدنظر هست رو باید داشته باشیم که با دابل کلیک روی اون توی برنامه باز می شه و خودش شروع به دانلود می کنه (که این قسمت پیدا کردن تورنت فیلم نیاز به سرچ داره و اکثرا ف ی ل ت ر هستند) من همشو یه جا براتون آپلود کردم و لینکشون رو می ذارم
این لینک دانلود نرم افزار تورنت
این لینک هم شامل تورنت شش قسمت سریال Black Box هست
لینک دانلود زیرنویس فارسی و انگلیسی قسمت 1-6
بعد از نصب نرم افزار که از لینک بالا دانلودش کردید وقتی روی هرکدوم از اینها دابل کلیک کنید, خودش تو برنامه باز می شه و شروع به دانلود می کنه
یه تنظیمات کوچیکی هم داره که اگه انجام بدید بهتره اما انجام ندادید هم خیلی با سرعت لاکپشتی ایران تفاوتی نداره
روی فایل توی برنامه کلیک راست کنید و شروع با زور رو بزنید سریع تر دانلود می کنه
دوباره راست کلیک کنید و واگذاری پهنای باند رو روی زیاد بگذارید
آخرین ویرایش: