gentelman70
New member
واقعا مرسی
k-paxهم عالیههههههه
دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میری 3تومن میدی میخری دیگه با این اینترنت زغالی 4سال طول میکشه که
دستتون درد نکنه
دارمش ولی هنوز ندیدمش, تو اولین فرصت سعی می کنم ببینم
راوی جان حتما ببینش زیاد نیستا فک کنم دو ساعت نشه
فیلم برف روی کاج ها رو دیدم
تحلیلی که فانوسی جون زحمت کشیدن گذاشتن خیلی خوب بود, با اون قسمتش که زندگی این خانم حریم نداره کاملا موافقم و می خواستم مطرحش کنم که تو اون تحلیل خیلی بهتر گفته شده.
فقط نکته ی دیگه ای که به نظرم اومد این بود که فیلم خواسته تقریبا تمام جوانب و احتمالات رو هم در نظر بگیره و تنها جنبه خیانت به موضوعش نده, همونطور که اول فیلم همسر پسرخاله ی آقا رو با کسی می بینند و مشخص می شه که برادرش بوده, و همینطور دعوای دوستش با همسرش که از خیالات بی اساس ناشی شده که در نهایت دوباره به هم برمی گردن.
چون این داستان خیانت, انقددددددددر شیوعش زیاد شده و انقدر تو انواع سریالهای آبکی خارج از کشور و انواع و اقسام فیلم های سینمایی ایرانی بحثش داغ هست (انگار یه هدف جمعیه که قباحت این مسئله رو از بین ببرن!) که باعث شده یه مشکل دیگه در کنارش ایجاد بشه و اون هم شک و تردید بی پایه به همسر هست که ما تو بخش اختلالات هذیانی داریمش.
شاید اگر یه مرزی بین این دو مورد خیانت و شک بی دلیل وجود داشته باشه خیلی از خانواده ها ازهم پاشیده نشن و خیلی رابطه ها رو بشه اصلاح کرد
اماااااااااااااااااا از نظر من نکته مهمی که تو فیلم بهش اشاره کرد که می تونه باعث اون شک و تردید باشه دروغ و صادق نبودن طرفین هست؛ اون قسمتی که خانم برای تست بازیگری رفته و باهاش تماس می گیرن و قدش رو می پرسن, به دروغ قدش رو کمتر می گه که بپذیرنش, دروغی به این واضحی که بالاخره مشخص می شه. و همسرش هم خونه اش رو در اختیار دوست خیانتکارش قرار داده و قرارهاشون رو اونجا می ذاشتن و می خواد که همسر سابقش که امید داره برگرده از این موضوع مطلع نشه! کما اینکه طبق زبان بدن و حس و آشنایی ای که طرفین بعد از سالها زندگی زیر یک سقف نسبت به هم پیدا می کنن خیلی از مسائل حتی اگه به زبون نیاد توسط طرف مقابل حس خواهد شد.
در واقع نداشتن صداقت حتی تو موارد جزیی و بی اهمیت شکی رو ایجاد کرده که به طلاق کشیده شده و این یه وجه دیگه از خیانت و شاخه های مرتبط به اون هست که تبدیل می شه به آش نخورده و دهان سوخته!
فانوسی جون فیلم "میلیونر زاغه نشین" رو مدتهاست دارم منتها نشده بود که ببینم, امروز اتفاقی دیدم تو یه کانالی داره پخش می شه و دیدمش, خیلی عالی بود اگه ندیدیش حتما ببین, هرچند چون فیلم هندی همیشه یکی از گزینه هایی بوده که معرفی کردی احتمال می دم دیده باشی
دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میری 3تومن میدی میخری دیگه با این اینترنت زغالی 4سال طول میکشه که
شما هزینه ی برقو در نظر نمیگیری؟!نمیدونم هرکی خودش میدونه.
خوشحالم که فیلم هیس رو دیدید ایشالا سر ی فرصت باهم نقدش میکنیم.

سلام دوستان
امیدوارم حال همگی خوب باشه...
خیلی وقته میخوام این سریال رو معرفی کنم ولی وقت نمیشد...
سریال Black Box (جعبه سیاه)...تا حالا 6 قسمتش اومده
خلاصه ای که تو سایتها نوشته اینه:
Black Box نام سریالی است که از شبکه ی ABC پخش می شود و یکی از تهیه کنندگان آن Bryan Singer کارگردان نام آشنای سری فیلم های X-Men هستش. Black Box قرار نیست راه سریال Greys Anatomy را طی کند و سریال شامل تعداد زیادی از کیس های نورولوژی خواهد بود. داستان سریال درباره ی Catherine Black Dr. یک عصب شناس مشهور هستش که در مرکز تحقیقات بیماریهای مغز و اعصاب و درمان کار میکند و دارای رازهایی است که از نامزد و خانواده اش پنهان کرده است. مهمترین رازش این است که از بیماری دوقطبی رنج می برد… سریال قرار نیست همش در مورد بیماری کاترین باشه، در هر قسمت این سریال حداقل شاهد یک بیمار مغز و اعصاب خواهیم بود و در مواقعی که کاترین درحال درمان شدن است پزشک ها در قله ی توجه سریال قرار خواهند گرفت. این سریال شامل جلوه های ویژه ی بسیاری خواهد بود، به خصوص زمانی که کاترین دچار توهمات موزیکال می شود…
توضیحاتی که دوست داشتم اضافه کنم:
دکتر بلک در کنار مصرف داروهای مخصوص اختلال دوقطبی، تحت نظارت یک روانشناس است و جلسات مشاوره اون رو تو فیلم نشون میده که آدمو به فکر فرو می بره ...گاهی اوقات برای اینکه خلاقیت و ذهن سیالی داشته باشه قرص هاش رو قطع میکنه و بعد از چند ساعت تمام نشانه های اختلال خودشون رو نشون میدن و به شدت پر انرژی میشه و بعد از مدتی دچار حمله ی افسردگی میشه و میخواد خودکشی کنه... مادرش هم همین اختلال رو داشته و آخر خودکشی کرده... علاوه بر زندگی پر از فراز و نشیب دکتر بلک... بیمارانی که در محل کارش ویزیت میکنه هم آموزنده اند... تشخیص افتراقی های زیادی راجع بهشون عنوان میشه...مثلا یه پسری رو با تشخیص اسکیزوفرنی بستری میکنند و بعد می فهمند تومور مغزی داشته....اسم سریال ایهام قشنگی داره... بلک باکس یا جعبه سیاه هم اشاره به رازهای دکتر بلک داره هم به جعبه سیاه بدن انسان یا همون مغز اشاره می کنه.... خلاصه اینکه دیدن این سریال هم ارزش وقت گذاشتنو داره هم بی نهایت لذت بخشه ....
لینک IMDB:
Black Box (TV Series 2014– ) - IMDb
مشاهده فایلپیوست 5788
ببینید و لذت ببرید
خیلیییییییییییییییی ممنون فانوسی جون برای معرفی این سریال فوق العاده
راستش اون موقع که نوشته ات رو لایک کردم, امتحان بود اصلا دقت نکردم چی گفتی
تازه فهمیدم اوضاع از چه قراره, شده شبانه روزی به دانلود بپردازم می پردازم و می گیرمش از نون شب واجب تره :thanks:
فانوسی جووووووووووونم, من دوتا قسمتش رو گرفتم خب
قسمت اولش همینطوری یه هویی شروع می شه, نه بسم الله رحمن رحیمی , نه به نام خدایی
ببین شروعش از همونجاست که اون خانومه ازش می پرسه نرمال چیه؟ اون میگه من معنی نرمال رو نمی دونم آیا؟؟؟؟