روان شناسی از دوربین سینما

rawy

New member
فیلم برف روی کاج ها رو دیدم
تحلیلی که فانوسی جون زحمت کشیدن گذاشتن خیلی خوب بود, با اون قسمتش که زندگی این خانم حریم نداره کاملا موافقم و می خواستم مطرحش کنم که تو اون تحلیل خیلی بهتر گفته شده.
فقط نکته ی دیگه ای که به نظرم اومد این بود که فیلم خواسته تقریبا تمام جوانب و احتمالات رو هم در نظر بگیره و تنها جنبه خیانت به موضوعش نده, همونطور که اول فیلم همسر پسرخاله ی آقا رو با کسی می بینند و مشخص می شه که برادرش بوده, و همینطور دعوای دوستش با همسرش که از خیالات بی اساس ناشی شده که در نهایت دوباره به هم برمی گردن.
چون این داستان خیانت, انقددددددددر شیوعش زیاد شده و انقدر تو انواع سریالهای آبکی خارج از کشور و انواع و اقسام فیلم های سینمایی ایرانی بحثش داغ هست (انگار یه هدف جمعیه که قباحت این مسئله رو از بین ببرن!) که باعث شده یه مشکل دیگه در کنارش ایجاد بشه و اون هم شک و تردید بی پایه به همسر هست که ما تو بخش اختلالات هذیانی داریمش.
شاید اگر یه مرزی بین این دو مورد خیانت و شک بی دلیل وجود داشته باشه خیلی از خانواده ها ازهم پاشیده نشن و خیلی رابطه ها رو بشه اصلاح کرد
اماااااااااااااااااا از نظر من نکته مهمی که تو فیلم بهش اشاره کرد که می تونه باعث اون شک و تردید باشه دروغ و صادق نبودن طرفین هست؛ اون قسمتی که خانم برای تست بازیگری رفته و باهاش تماس می گیرن و قدش رو می پرسن, به دروغ قدش رو کمتر می گه که بپذیرنش, دروغی به این واضحی که بالاخره مشخص می شه. و همسرش هم خونه اش رو در اختیار دوست خیانتکارش قرار داده و قرارهاشون رو اونجا می ذاشتن و می خواد که همسر سابقش که امید داره برگرده از این موضوع مطلع نشه! کما اینکه طبق زبان بدن و حس و آشنایی ای که طرفین بعد از سالها زندگی زیر یک سقف نسبت به هم پیدا می کنن خیلی از مسائل حتی اگه به زبون نیاد توسط طرف مقابل حس خواهد شد.
در واقع نداشتن صداقت حتی تو موارد جزیی و بی اهمیت شکی رو ایجاد کرده که به طلاق کشیده شده و این یه وجه دیگه از خیانت و شاخه های مرتبط به اون هست که تبدیل می شه به آش نخورده و دهان سوخته!

آخرین ویرایش:

rawy

New member
فانوسی جون فیلم "میلیونر زاغه نشین" رو مدتهاست دارم منتها نشده بود که ببینم, امروز اتفاقی دیدم تو یه کانالی داره پخش می شه و دیدمش, خیلی عالی بود اگه ندیدیش حتما ببین, هرچند چون فیلم هندی همیشه یکی از گزینه هایی بوده که معرفی کردی احتمال می دم دیده باشی

rawy

New member
دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میری 3تومن میدی میخری دیگه با این اینترنت زغالی 4سال طول میکشه که

بله عزیزم دانلود, ما عمرمونو پای این کار گذاشتیم :rolleyessmileyanim:
حجم فیلم دیدن ما انقد بالاست که واسه هر فیلمی اگه بخوایم 3 تومن هزینه کنیم کلا دیگه باید یه موجود هوازی بشیم, و بعضی از فیلمها که اصلا گیر نمیان (لیست صفحه اول رو ببینید) البته در حال حاضر که اکثرا مشغول درس خوندن هستیم بازار فیلم و نقد خیلی کساد شده ولی ایشالا تابستون از وضع در میاد
نه با حجم 300-400 حدود چهار پنج ساعت و با کیفت متوسط رو به بالا و حجم 700-800 حدود هفت هشت ساعت طول می کشه , البته بستگی به سرعت اینترنت داره ولی ما صبرمون زیاده :tonguesmiley: (به قول شهاب حسینی تو فیلم جدایی نادر از سیمین "من زندگیمو باختم حاج آقا برو از خدا بترس) :25r30wi:
ولی فیلمهای که ارزش دارن رو من معمولا می خرم, فیلم هیس رو که گفته بودید بالاخره اومد و خریدمش , دیروز دیدم, کلی حالم گرفته شد, خیلیییییی دردناک بود, تو اولین فرصت نظرم رو در موردش میگم (هرچند خودتون هم نقدتون رو به فیلم نگفتید)

fanoosi

New member
فیلم برف روی کاج ها رو دیدم
تحلیلی که فانوسی جون زحمت کشیدن گذاشتن خیلی خوب بود, با اون قسمتش که زندگی این خانم حریم نداره کاملا موافقم و می خواستم مطرحش کنم که تو اون تحلیل خیلی بهتر گفته شده.
فقط نکته ی دیگه ای که به نظرم اومد این بود که فیلم خواسته تقریبا تمام جوانب و احتمالات رو هم در نظر بگیره و تنها جنبه خیانت به موضوعش نده, همونطور که اول فیلم همسر پسرخاله ی آقا رو با کسی می بینند و مشخص می شه که برادرش بوده, و همینطور دعوای دوستش با همسرش که از خیالات بی اساس ناشی شده که در نهایت دوباره به هم برمی گردن.
چون این داستان خیانت, انقددددددددر شیوعش زیاد شده و انقدر تو انواع سریالهای آبکی خارج از کشور و انواع و اقسام فیلم های سینمایی ایرانی بحثش داغ هست (انگار یه هدف جمعیه که قباحت این مسئله رو از بین ببرن!) که باعث شده یه مشکل دیگه در کنارش ایجاد بشه و اون هم شک و تردید بی پایه به همسر هست که ما تو بخش اختلالات هذیانی داریمش.
شاید اگر یه مرزی بین این دو مورد خیانت و شک بی دلیل وجود داشته باشه خیلی از خانواده ها ازهم پاشیده نشن و خیلی رابطه ها رو بشه اصلاح کرد
اماااااااااااااااااا از نظر من نکته مهمی که تو فیلم بهش اشاره کرد که می تونه باعث اون شک و تردید باشه دروغ و صادق نبودن طرفین هست؛ اون قسمتی که خانم برای تست بازیگری رفته و باهاش تماس می گیرن و قدش رو می پرسن, به دروغ قدش رو کمتر می گه که بپذیرنش, دروغی به این واضحی که بالاخره مشخص می شه. و همسرش هم خونه اش رو در اختیار دوست خیانتکارش قرار داده و قرارهاشون رو اونجا می ذاشتن و می خواد که همسر سابقش که امید داره برگرده از این موضوع مطلع نشه! کما اینکه طبق زبان بدن و حس و آشنایی ای که طرفین بعد از سالها زندگی زیر یک سقف نسبت به هم پیدا می کنن خیلی از مسائل حتی اگه به زبون نیاد توسط طرف مقابل حس خواهد شد.
در واقع نداشتن صداقت حتی تو موارد جزیی و بی اهمیت شکی رو ایجاد کرده که به طلاق کشیده شده و این یه وجه دیگه از خیانت و شاخه های مرتبط به اون هست که تبدیل می شه به آش نخورده و دهان سوخته!

:thanks::thanks::rose:

fanoosi

New member
فانوسی جون فیلم "میلیونر زاغه نشین" رو مدتهاست دارم منتها نشده بود که ببینم, امروز اتفاقی دیدم تو یه کانالی داره پخش می شه و دیدمش, خیلی عالی بود اگه ندیدیش حتما ببین, هرچند چون فیلم هندی همیشه یکی از گزینه هایی بوده که معرفی کردی احتمال می دم دیده باشی

ممنون که معرفیش کردی عزیزم:rose:
چند سال پیش گذرا دیدمش ولی چون زیرنویس نداشت دقیق متوجه نشدم...ولی حتما باید بذارمش تو برنامه ی فیلمام...

fanoosi

New member
دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میری 3تومن میدی میخری دیگه با این اینترنت زغالی 4سال طول میکشه که

الحمدلله سرعت اینترنتم خوبه...اصلا اذیت نمیشم...فوقش نیم ساعت طول میکشه...به قول راوی اگه بخوام این همه فیلمو بخرم که ورشکست میشم!!

rawy

New member
شما هزینه ی برقو در نظر نمیگیری؟!نمیدونم هرکی خودش میدونه.
خوشحالم که فیلم هیس رو دیدید ایشالا سر ی فرصت باهم نقدش میکنیم.

:25r30wi: به نکته خوبی اشاره کردی, اصلا حواسم به این بخشش نبود, البته سیستم من معمولا دائم روشنه :sarma:

rawy

New member
دوستان کسی انیمیشن happy tree friends "دوستان شاد درختی" رو تا حالا دلش رو داشته ببینه؟؟؟؟ :14:
می خوام فلسفه و فکری پشت ساخت این کار هست رو بدونم, اگه کسی می دونه لطفا به منم بگید, ممنون می شم
ولی اگه تا حالا ندیدیدش توصیه می کنم نبینید (البته اگه دلش رو ندارید و از صحنه های بیرون ریختن دل و روده بدتون میاد)

rawy

New member
00358323911774534814.jpg

fanoosi

New member
سلام دوستان
امیدوارم حال همگی خوب باشه...
خیلی وقته میخوام این سریال رو معرفی کنم ولی وقت نمیشد...
سریال Black Box (جعبه سیاه)...تا حالا 6 قسمتش اومده
خلاصه ای که تو سایتها نوشته اینه:

Black Box نام سریالی است که از شبکه ی ABC پخش می شود و یکی از تهیه کنندگان آن Bryan Singer کارگردان نام آشنای سری فیلم های X-Men هستش. Black Box قرار نیست راه سریال Greys Anatomy را طی کند و سریال شامل تعداد زیادی از کیس های نورولوژی خواهد بود. داستان سریال درباره ی Catherine Black Dr. یک عصب شناس مشهور هستش که در مرکز تحقیقات بیماریهای مغز و اعصاب و درمان کار میکند و دارای رازهایی است که از نامزد و خانواده اش پنهان کرده است. مهمترین رازش این است که از بیماری دوقطبی رنج می برد… سریال قرار نیست همش در مورد بیماری کاترین باشه، در هر قسمت این سریال حداقل شاهد یک بیمار مغز و اعصاب خواهیم بود و در مواقعی که کاترین درحال درمان شدن است پزشک ها در قله ی توجه سریال قرار خواهند گرفت. این سریال شامل جلوه های ویژه ی بسیاری خواهد بود، به خصوص زمانی که کاترین دچار توهمات موزیکال می شود…

توضیحاتی که دوست داشتم اضافه کنم:

دکتر بلک در کنار مصرف داروهای مخصوص اختلال دوقطبی، تحت نظارت یک روانشناس است و جلسات مشاوره اون رو تو فیلم نشون میده که آدمو به فکر فرو می بره ...گاهی اوقات برای اینکه خلاقیت و ذهن سیالی داشته باشه قرص هاش رو قطع میکنه و بعد از چند ساعت تمام نشانه های اختلال خودشون رو نشون میدن و به شدت پر انرژی میشه و بعد از مدتی دچار حمله ی افسردگی میشه و میخواد خودکشی کنه... مادرش هم همین اختلال رو داشته و آخر خودکشی کرده... علاوه بر زندگی پر از فراز و نشیب دکتر بلک... بیمارانی که در محل کارش ویزیت میکنه هم آموزنده اند... تشخیص افتراقی های زیادی راجع بهشون عنوان میشه...مثلا یه پسری رو با تشخیص اسکیزوفرنی بستری میکنند و بعد می فهمند تومور مغزی داشته....اسم سریال ایهام قشنگی داره... بلک باکس یا جعبه سیاه هم اشاره به رازهای دکتر بلک داره هم به جعبه سیاه بدن انسان یا همون مغز اشاره می کنه.... خلاصه اینکه دیدن این سریال هم ارزش وقت گذاشتنو داره هم بی نهایت لذت بخشه ....

لینک IMDB:

Black Box (TV Series 2014– ) - IMDb

Black-Box-TF.jpg

ببینید و لذت ببرید

rawy

New member
سلام دوستان
امیدوارم حال همگی خوب باشه...
خیلی وقته میخوام این سریال رو معرفی کنم ولی وقت نمیشد...
سریال Black Box (جعبه سیاه)...تا حالا 6 قسمتش اومده
خلاصه ای که تو سایتها نوشته اینه:

Black Box نام سریالی است که از شبکه ی ABC پخش می شود و یکی از تهیه کنندگان آن Bryan Singer کارگردان نام آشنای سری فیلم های X-Men هستش. Black Box قرار نیست راه سریال Greys Anatomy را طی کند و سریال شامل تعداد زیادی از کیس های نورولوژی خواهد بود. داستان سریال درباره ی Catherine Black Dr. یک عصب شناس مشهور هستش که در مرکز تحقیقات بیماریهای مغز و اعصاب و درمان کار میکند و دارای رازهایی است که از نامزد و خانواده اش پنهان کرده است. مهمترین رازش این است که از بیماری دوقطبی رنج می برد… سریال قرار نیست همش در مورد بیماری کاترین باشه، در هر قسمت این سریال حداقل شاهد یک بیمار مغز و اعصاب خواهیم بود و در مواقعی که کاترین درحال درمان شدن است پزشک ها در قله ی توجه سریال قرار خواهند گرفت. این سریال شامل جلوه های ویژه ی بسیاری خواهد بود، به خصوص زمانی که کاترین دچار توهمات موزیکال می شود…

توضیحاتی که دوست داشتم اضافه کنم:

دکتر بلک در کنار مصرف داروهای مخصوص اختلال دوقطبی، تحت نظارت یک روانشناس است و جلسات مشاوره اون رو تو فیلم نشون میده که آدمو به فکر فرو می بره ...گاهی اوقات برای اینکه خلاقیت و ذهن سیالی داشته باشه قرص هاش رو قطع میکنه و بعد از چند ساعت تمام نشانه های اختلال خودشون رو نشون میدن و به شدت پر انرژی میشه و بعد از مدتی دچار حمله ی افسردگی میشه و میخواد خودکشی کنه... مادرش هم همین اختلال رو داشته و آخر خودکشی کرده... علاوه بر زندگی پر از فراز و نشیب دکتر بلک... بیمارانی که در محل کارش ویزیت میکنه هم آموزنده اند... تشخیص افتراقی های زیادی راجع بهشون عنوان میشه...مثلا یه پسری رو با تشخیص اسکیزوفرنی بستری میکنند و بعد می فهمند تومور مغزی داشته....اسم سریال ایهام قشنگی داره... بلک باکس یا جعبه سیاه هم اشاره به رازهای دکتر بلک داره هم به جعبه سیاه بدن انسان یا همون مغز اشاره می کنه.... خلاصه اینکه دیدن این سریال هم ارزش وقت گذاشتنو داره هم بی نهایت لذت بخشه ....

لینک IMDB:

Black Box (TV Series 2014– ) - IMDb

مشاهده فایل‌پیوست 5788

ببینید و لذت ببرید

خیلیییییییییییییییی ممنون فانوسی جون برای معرفی این سریال فوق العاده
راستش اون موقع که نوشته ات رو لایک کردم, امتحان بود اصلا دقت نکردم چی گفتی
تازه فهمیدم اوضاع از چه قراره, شده شبانه روزی به دانلود بپردازم می پردازم و می گیرمش از نون شب واجب تره :thanks:

rawy

New member
فانوسی جووووووووووونم, من دوتا قسمتش رو گرفتم خب
قسمت اولش همینطوری یه هویی شروع می شه, نه بسم الله رحمن رحیمی , نه به نام خدایی
ببین شروعش از همونجاست که اون خانومه ازش می پرسه نرمال چیه؟ اون میگه من معنی نرمال رو نمی دونم آیا؟؟؟؟

fanoosi

New member
خیلیییییییییییییییی ممنون فانوسی جون برای معرفی این سریال فوق العاده
راستش اون موقع که نوشته ات رو لایک کردم, امتحان بود اصلا دقت نکردم چی گفتی
تازه فهمیدم اوضاع از چه قراره, شده شبانه روزی به دانلود بپردازم می پردازم و می گیرمش از نون شب واجب تره :thanks:

خواهش میکنم راوی جوووووونم... وظیفه بود
خوشحالم که خوشت اومده... امیدوارم بتونیم با هم دیگه قسمتهای مهمشو بحث کنیم... خدایی خیلی باحاله:4d564ad6:

fanoosi

New member
فانوسی جووووووووووونم, من دوتا قسمتش رو گرفتم خب
قسمت اولش همینطوری یه هویی شروع می شه, نه بسم الله رحمن رحیمی , نه به نام خدایی
ببین شروعش از همونجاست که اون خانومه ازش می پرسه نرمال چیه؟ اون میگه من معنی نرمال رو نمی دونم آیا؟؟؟؟

:25r30wi::25r30wi: (باهاشون صحبت میکنم از این به بعد ملاحظه داشته باشن و حداقل یه به نام خدا اولش بگن... وای راوی کلی با این جمله ات خندیدم خیلی بامزه گفتی... راستش منم شوکه شدم اولش ولی جذابیتش به سرعتشه و اینکه مثل سریالهای ایرانی و ترکیه ای آب نمیبنده به سریال!! کلا همه چی سریع و صریحه!!!:rolleyessmileyanim:)
من چند وقت پیش قسمت 6 رو دیدم... قسمت اولشو خیلی وقت پیش دیدم الان درست یادم نبود ولی الان سریع نگاه کردم.. آره از همونجا شروع میشه...من اونجارو خیلی دوس دارم که روانشناس میپردازه به عاقبت آدمهای مشهور و خلاقی که اختلال روانی داشتند... کاترین اعتقاد داره این افراد نباید درمان بشند تا خلاق و موثر باقی بمونند ... تا استثنایی باقی بمونن و روانشناس میگه :"همه ی این آدمهای خلاقی که نام بردی خودکشی کردن و مردن!! تو دوست داری استثنایی اما مرده باشی؟"خیلی باحال بود استدلالش!!!

rawy

New member
وااااااااااااااااای فااااااااااااااانوووووووووسیییییییییی , معرکهههههه بووووووووووووووود
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای هرچی بگم کم گفتم
تو اینا رو از کجا پیدا می کنی آخه بچه جان؟ :thanks::rose:
آدم فیلم و سریال هم ببینه آمریکایی البته اونایی که یه نکته به درد بخور توش داره, که وقت آدمو تلف نمی کنن و واسه شعور بیننده احترام قائلند
من الان چی بگم؟؟؟
از کجا بگم؟؟؟؟؟
امشب قسمت اولش رو دیدم
نکته هایی که توش برام جالب بود:

اشاره به نظر ونگوگ در مورد تضاد و اینکه اگر می خوای یک رنگی رو بشناسی باید متضادش رو بشناسی خیلی جالب بود, اینکه افراد نخبه ای رو اسم می برد که خودکشی کردند و کلا نخبه ها حالت نرمال ندارن, و این سوال چالش برانگیز که بالاخره نرمال باشی با عمر طولانی بهتره؟ یا خاص باشی با عمر کوتاه؟ (خودش یه بحث فلسفی عمیق می طلبه)
کیت کارش رو خیلییییییییی عالی انجام می داد, حظ کردم از اینکه انقدر خوب با اون پسری که غرق توهم بود ارتباط گرفت و تونست وارد دنیاش بشه و اعتمادش رو جلب کرد, بحث اول همه درمانها, یعنی ماهم باید بریم دیوونه بشیم آیا؟

یه قسمت دیگه اش خیلیییییییی برام جالب بود اونجایی بود که با دوس پسرش در مورد تفاوت بیماری روانی و اثراتش و بیماری جسمی ای مثل دیابت بحث می کنن, و اینکه آیا واقعا امکانش هست بیماری روانی مثل بیماری جسمی برای آدمها قابل هضم و پذیرش باشه؟

اوووووووج این قسمتش که برای من فوق العاده بود اونجایی بود که پسره توهم آتیش سوزی داشت و دستش رو گرفت و بردش به سمت آتیش که ببینه واقعیت نداره و وقتی اون داخل آتیش رفت, همه چی عادی شد و توهمش از بین رفت!!!! این خیلی جالب بود, فانوسی من اینو تو خواب تجربه کردم, وقتی با کابوسم مواجه شدم و به سمتش رفتم دیگه تموم شد, این تجربه ی شخصی منه که لمسش کردم, یه فردی که توهم داره در واقع داره تو بیداری کابوس می بینه, پس اون رو هم می شه به این شکل حل کرد, این یه روش عالیه

نکته ی فوق العاده دیگه ای که ازش یاد گرفتم , بحث وراثتی بودن بیماری های خلقی و مخصوصا دو قطبی بود, که اگه هزار بار تو کاپلان بخونی شاید فراموشت بشه, اما با دیدن این فیلم دیگه ثبت دائم شد وقتی کاملا شرایط رو می بینی و لمس می کنی و اصولا اینکه یه بیمار دوقطبی چه حسی داره و چه دنیایی رو داره تجربه می کنه

قسمت جالب دیگه اش اینه که آیا بهتره آدما نرمال باشن یا نباشن؟ تو این قسمت وارد بحث معنا درمانی شد, اون خانومی که کسی رو نداشت وقتی تنها همدمش که توهمش بود رو از دست داد حالش بدتر شد, این نرمال بودن نمی تونه خوب باشه, در واقع نرمالی مطلوبه که حال مراجع رو خوب کنه, احساس رضایت مراجع است که مهمه همیشه عادی شدن رو نباید هدف درمان قرار داد.
و این معنی رو تو لحظه ای که خودش هم قصد خودکشی داشت باز هم نشون داد که با مشاورش تماس گرفت و یه معنی برای زندگیش خواست.

عالی بود, عالی , عالی :thanks:

بالا