رفقای با معرفت بیان اینجا....

nazgol

New member
سلام به همه رفقای بامعرفت

خیلی از ماها ممکنه تعریف متفاوتی از معرفت در دوستی داشته باشیم. چه خوبه نظرات همدیگه رو بدونیم شاید دیدمون وسیعتر بشه و در آینده این نظرات خیلی به کارمون بیاد. سوال من اینه:
یه دوست با معرفت چه ویژگی هایی داره؟
بنظرت دوست با معرفتی هستی؟چرا؟
برای چه کسی حاضری آخر معرفت باشی؟
آیا توی فضای مجازی هم دوست با معرفتی هستی؟یا اینجا فرق داره؟چرا؟
آیا توی انجمن دوست خیلی بامعرفتی داشتی؟چیکار کرده که با معرفت ترین بوده؟خواستی اسمشو بگو
...
هر کی به هرکدوم از سوالای من دوست داشت جواب بده و اگه صحبتی تجربه ای شعری در این زمینه داره میتونه بگه.

BBT

New member
خب اولین چیزی که به ذهنم میاد اینه که تو لحظات سخت دوستشو تنها نذاره
اون موقع که دوستش کمک لازم داره کمکش کنه
فقط تو شادی با دوستش نباشه موقع غم و رهاش کنه به قول دوستان رفیق گرامبه گلستانش باشه

nazgol

New member
خب اولین چیزی که به ذهنم میاد اینه که تو لحظات سخت دوستشو تنها نذاره
اون موقع که دوستش کمک لازم داره کمکش کنه
فقط تو شادی با دوستش نباشه موقع غم و رهاش کنه به قول دوستان رفیق گرامبه گلستانش باشه

دقیقا آقا ناصر..پس اولین ویژگی شد رفیق گرمابه و گلستان نبودن ..رفیق روز آفتابی نبودن
دیگه چی؟؟
بقیه سوالارو هم جواب بدید

BBT

New member
خب
فکر ککنم با معرفت و بی معرفت همه جا پیدا میشن
ربط زیادی به فضای مجازی و غیر مجازی نداشته باشه

- - - Updated - - -

خب
فکر ککنم با معرفت و بی معرفت همه جا پیدا میشن
ربط زیادی به فضای مجازی و غیر مجازی نداشته باشه

nazgol

New member
من فکر میکنم خیلیا فضای مجازی رو جدی نمیگیرن و معتقدن لازم نیست اینجا برای دوستشون معرفت خرج بدن..البته خودم این اعتقادو ندارم بنظرم آدم با معرفت باشه همه جا و هر شرایطی این خصلتو داره

M@RY@M

New member
به نظرتون چه کارایی میشه انجام داد که هیچ موقع بی معرفتی نکنیم؟اگه یه روز بی معرفتی کردیم چیکارکنیم که اعتماد طرف مقابل رو دوباره جلب کنیم؟

nazgol

New member
سلام گلی جون
من در جوابت فعلا سکوت میکنم ببینم نظر دوستان چیه
من خودم با چند نفر از بچه های انجمن دوست صمیمی بودم خدایی توی عالم دوستی در حقشون بی معرفتی نکرده بودم اما اونا بی معرفت بودن و من خیلی ازشون دلخورم تا جایی که اشکامو در آوردن و به غلط کردن منو انداختن که چرا اومدم انجمن و به آدمایی دلبستم که درخور دوستی و دل بستن نبودن..برای همین الان که فکر میکنم که چطور میتونم فراموش کنم واقعا نمیدونم چطور

nazgol

New member
رفیق با معرفت کسیه که دوستشو توی هیچ شرایطی تنها نذاره ..رفیق نیمه راه نباشه..برای کمک به دوستش اونچه در توان داره انجام بده..دلسوز دوستش باشه..اصلا اگه کمکی ازش بر میاد تا دوستش لب وا نکرده انجامش بده..اجازه نده دوستش بخاطر اون به زحمت بیافته یا دردسر براش پیش بیاره..حرف که میزنه پاش وایسه..حواس جمع باشه نسبت به واو به واو حرفاش..

mj1919

New member
دوست آن است که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی

دریا...

New member
تقدیم به همه دوستام :riz304:
ببخشید اگر جزو دوستای بی معرفت بحساب میام....گاهی سکوت را پای بی معرفتی نزاریم....گاهی شرایطی پیش میاد که جز سکوت نمیتونی کار دیگه ای انجام بدی.....

آخرین ویرایش:

MOHAMMAD.R

New member
دوس دارم برا کسایی که دوستشون دارم تا اخرین حدی که میتونم با معرفت باشم,حداقلش اینه که از خودم نا امیدشون نکنم.
اره رفیق با معرفت داشتم بی معرفتشم داشتم ,رفیق داشتم که از هیچ کاری براش کم نذاشتم ولی در حقم بدی کرده ..
به نظرم هر کسی بسته به ذاتش تو موقعیت های مختلف ظاهر میشه,به شدت به این موضوع معتقدم که انسانی که خودخواه و خودبین باشه هرگز نمیتونه با معرفت باشه چرا که یه روز یه جایی عزیزترینشو حاضره به خاطر خودش کنار بزنه حتی تو بدترین شرایط..
من معمولا رفیقامو تو شرایط سخت انتخاب میکنم..
خوابگاهم که بودم دوستای زیادی داشتم ولی رفیق فابریکام کم ولی انصافا با معرفت بودن..
انجمنم از بچه های گل و با معرفت زیاد هست..

nazgol

New member
دوستی با هر که کردم خصم مادرزاد شد
آشیان هر جا گرفتم خانه صیاد شد
آن رفیقی که با خون و جگر پروردمش
وقت مردن بر سر دار آمدو جلاد شد

MOHAMMAD.R

New member
:riz304:همین دریا خانمی که میبینینم یکی از همون بچه های خوب و با معرفت اینجاست..

nazgol

New member
بچه ها نظراتونو خوندم..من خودم دوران مدرسه تا دانشگاه دوستای خیلی خوبی داشتم که هنوز به دوتا از دوستای مدرسه و دوتا از دوستای دانشگاه ارتباط خیلی خیلی صمیمی دارم..اما بعد فارغ التحصیلی ازشون دور شدمو ارتباطمون فقط تلفنیه. ازین بابت ناراحتم. توی محل کارمم هنوز کسی پیدا نشده که جای اون دوستای صمیمی گذشتمو بگیره..خیلی حس بدیه از کسی انتظار معرفت داشته باشی اما معرفتی نبینی..هی خدا

nazgol

New member
تجربه ای که این مدت توی انجمن هم داشتم بهم ثابت کرد دوستای انجمن هم اونقدی که انتظار داریم نمیتونن یه دوست خیلی بامعرفت برات باشن..خب شاید طبیعت فضای مجازی اینطور باشه. افرادی بودن پیگیر کارشون سوالاشون بودم حتی هزینه کردم براشون اما بعد چند مدت رفتن و دیگه خبری ازشون نشد..چه آقا چه خانوم ..
فهمیدم نمیشه انتظار داشت دوستی توی فضای مجازی مداومت داشته باشه..متاسفانه..نمیدونم در مورد شماها هم اینطور بوده؟؟

bioshimi93

New member
دوستهای واقعیم خیلی وقتا در حقم بی معرفتی کردن و منو تنها گذاشتن اما دوست با معرفت هم داشتم.
معرفت تو فضای مجازی هم وجود داره اما اونم به یه شکل دیگه ای هستش اینجا من که نمی تونم ببینم وقتی از یکی یه سوال میپرسم واسم قیافه میگیره یا با لبخند جواب میده اما بعضی وقتا از روی لحن حرف زدن و شکلکها میشه فهمید طرف چقدر با معرفته....
من هر وقت سوالی در رابطه با درس داشتم یکی از دوستان همیشه بهم کمک کرده و هیچی کم نذاشته من اگه الان دارم واسه ارشد درس میخونم مدیون ایشون هستم چون ممکن هیچ وقت شروع نکنم چون از اول راه با من بودن واقعا جزو بهترین دوستان من بودن ایشون:riz304:
خدارو شکر همه ی دوستان انجمنی من گل و با معرفت هستند.
:riz304:

BBT

New member
تجربه ای که این مدت توی انجمن هم داشتم بهم ثابت کرد دوستای انجمن هم اونقدی که انتظار داریم نمیتونن یه دوست خیلی بامعرفت برات باشن..خب شاید طبیعت فضای مجازی اینطور باشه. افرادی بودن پیگیر کارشون سوالاشون بودم حتی هزینه کردم براشون اما بعد چند مدت رفتن و دیگه خبری ازشون نشد..چه آقا چه خانوم ..
فهمیدم نمیشه انتظار داشت دوستی توی فضای مجازی مداومت داشته باشه..متاسفانه..نمیدونم در مورد شماها هم اینطور بوده؟؟

منم این تجربه داشتم واسه یه نفر بهترین وقتم رو گذاشتم کمکش کردم اخرش هم جواب کارام رو با بی معرفتیش داد
هر وقت یادم میاد میگم دیگه به هیچچ کس ادم نباید کمک کنه ولی ...........
همین ادمان که باعث میشه دید ادم نسبت به بقیه بد بشه ........

nazgol

New member
دوستهای واقعیم خیلی وقتا در حقم بی معرفتی کردن و منو تنها گذاشتن اما دوست با معرفت هم داشتم.
معرفت تو فضای مجازی هم وجود داره اما اونم به یه شکل دیگه ای هستش اینجا من که نمی تونم ببینم وقتی از یکی یه سوال میپرسم واسم قیافه میگیره یا با لبخند جواب میده اما بعضی وقتا از روی لحن حرف زدن و شکلکها میشه فهمید طرف چقدر با معرفته....
من هر وقت سوالی در رابطه با درس داشتم یکی از دوستان همیشه بهم کمک کرده و هیچی کم نذاشته من اگه الان دارم واسه ارشد درس میخونم مدیون ایشون هستم چون ممکن هیچ وقت شروع نکنم چون از اول راه با من بودن واقعا جزو بهترین دوستان من بودن ایشون:riz304:
خدارو شکر همه ی دوستان انجمنی من گل و با معرفت هستند.
:riz304:

خوش بحالت بیو جان..شاید اگه منم همچین دوستی داشتم الان خیلی جلوتر بودم..قدر دوستان خوب رو باید دونست بعضیا مثل من در حسرتشونم

بالا