رفقای با معرفت بیان اینجا....

mahii

New member
به نظرتون چه کارایی میشه انجام داد که هیچ موقع بی معرفتی نکنیم؟اگه یه روز بی معرفتی کردیم چیکارکنیم که اعتماد طرف مقابل رو دوباره جلب کنیم؟
نمونش همین گلی جون یکی از بهترین دوستای دانشکدم هست.خیلی هم با معرفته :(40):
خیلی سخت نیست که بتونیم دوباره اعتماد طرفو جلب کنیم فقط باید سعی کنی خودتو نشون بدی؟لازم نیست به زبون بیاری گاهی نگاه آدما همه چیزو میگه حتی بهتر از زبون. و بعدم با کارای که میکنی

M@RY@M

New member
خیلی لطف داری ماهی جون.معرفتت توی دوستیمون همیشه بیشترازمن بوده.
موفق باشی عزیزم.

mahii

New member
اما دوستای با معرفت که نه تمام معرفت مجازیم
amitris 'nilamوفرشته جون که همشون از بچه های گل ام ار ای هستند.
واقعا تو این چند وقته سنگ تموم گذاشتند.از همشون ممنون وبرای همشون آرزوی موفقیت میکنم.
معرفت یعنی اینکه تو بدون اینکه طرفتو بشناسی با تمام وجودت کمکش کنی حتی از نزدیکات بیشتر

فرشته

New member
اما دوستای با معرفت که نه تمام معرفت مجازیم
amitris 'nilamوفرشته جون که همشون از بچه های گل ام ار ای هستند.
واقعا تو این چند وقته سنگ تموم گذاشتند.از همشون ممنون وبرای همشون آرزوی موفقیت میکنم.
معرفت یعنی اینکه تو بدون اینکه طرفتو بشناسی با تمام وجودت کمکش کنی حتی از نزدیکات بیشتر

I LOVE U SEWTTY:riz304:

sara77

New member
من بنظر خودم دوست بامعرفتی هستم همیشه هوای دوستمو داشتم
خب تو دنیای مجازی دوستای بامعرفت زیاد دارم
تو انجمن که خیلی اووووووووف نمیشه بگم از بس زیادن

leylii

New member
سلام به همه رفقای بامعرفت

خیلی از ماها ممکنه تعریف متفاوتی از معرفت در دوستی داشته باشیم. چه خوبه نظرات همدیگه رو بدونیم شاید دیدمون وسیعتر بشه و در آینده این نظرات خیلی به کارمون بیاد. سوال من اینه:
یه دوست با معرفت چه ویژگی هایی داره؟ .تو بدترین شرایط همیشه کتارت باشه نه جاهایی که فقط نفع می بره
بنظرت دوست با معرفتی هستی؟چرا؟چرا هستم چون اگه کسی ازم چیزی بخواد و بتونم انجام بدم دریغ نمی کنم
برای چه کسی حاضری آخر معرفت باشی؟ یکی نمی تونم اسمش و بگم
آیا توی فضای مجازی هم دوست با معرفتی هستی؟یا اینجا فرق داره؟چرا؟ نه فک کنم بودم البته برا بعضییا اگه متوجه شده باشن اون بعضیاااا
آیا توی انجمن دوست خیلی بامعرفتی داشتی؟چیکار کرده که با معرفت ترین بوده؟خواستی اسمشو بگو
...آره داشتم اما خودش اگه اینو بخونه می فهمه

mehrsan

New member
به نظر من واسه اینکه آدم تو عالم رفاقت خوش معرفت باشه باید با خوشی دوستش خوش باشه و تو زمان غم و نیاز تنهاش نزاره.اگه کاری از دستش بر نمیاد حداقل همدل باشه باهاش و این حس رو به دوستش بده که یه پشتیبان و مونس واقعی داره که همیشه میشه روش حساب کرد. و زیر اب زنی..حسادت..و رنگ و ریا رو بزاره کنار

بالا