alireza-ja
New member
اولی شبکه اندوپلاسمی و ریبوزوم بود
خوب پس باید همین باشه.
اگه میشه منبع سوال و پاسخش رو هم بگید که اشکالی اگه باشه رفع بشه.
اولی شبکه اندوپلاسمی و ریبوزوم بود
سوال 1 دومی خطرناکتره، سوال 2 گزینه اخره بنضطرم ، بعدیشو بلد نیستم، اما اخریش میشه u61) ژنی دارای سه اگزون میباشد ، وقوع کدامیک از جهش های زیر برای موجود خطرناکتر است؟؟
الف) حذف یک نوکلئوتید در ابتدای اگزون سوم
ب) حذف یک نوکلئوتید در انتهای اگزون اول
2) نقش انزیم توپوایزومراز یک چیست؟
الف ) ایجاد فشردگی در دی ان ای تک رشته ای
ب) مانع فشردگی در دی ان ای تک رشته ای
ج) ایجاد فشردگی در دی ان ای دو رشته ای
د) مانع فشردگی در دی ان ای دو رشته ای
3 ) ناحیه YAG در اینترون چیه؟؟
کدامیک از snrna های زیر دو اگزون را به هم وصل میکند؟؟
الف ) U5
ب) U6
1) ژنی دارای سه اگزون میباشد ، وقوع کدامیک از جهش های زیر برای موجود خطرناکتر است؟؟
الف) حذف یک نوکلئوتید در ابتدای اگزون سوم
ب) حذف یک نوکلئوتید در انتهای اگزون اول
2) نقش انزیم توپوایزومراز یک چیست؟
الف ) ایجاد فشردگی در دی ان ای تک رشته ای
ب) مانع فشردگی در دی ان ای تک رشته ای
ج) ایجاد فشردگی در دی ان ای دو رشته ای
د) مانع فشردگی در دی ان ای دو رشته ای
3 ) ناحیه YAG در اینترون چیه؟؟
الف ) U5
ب) U6
زیستتون که نشون میده خوبهسلام دوستان از اونجایی که بعضیهاتون خبر دارید من کنکورم(بیوتکنولوژی) رو واسه ساله دیگه گذاشتم و قصد دارم امسال فقط جهت خالی نبودن عریضه شرکت کنم. اما میخوام حداقل یه درصد آبرومندانه کسب کنم بنظرتون توی این 2 هفته چکار کنم از نظر شما از موارد زیر اولویت بندیش کدومه؟
حفظ لغات زبان کنکورهای سال گذشته
حفظ ادامه لغات لزگی تا جایی که وقت شد(لزگی لغات مهارتهای 1تا5 رو بلدم)
مرور بیوشیمی ساختمان + متابولیسم قند
مرور سلولی
مطالعه 2 3 تا مبحث از مولکولی
مطالعه باکتری عمومی (یک سوم باکتری عمومی رو خوندم) و مطالعه باکتری 2 که همین ترم دارم میگذرونمش
اگه خودتون هم پیشنهادی دارید خوشحال میشم بگید.
زیستتون که نشون میده خوبه
زبان بخونبن چون ب درد میخوره هرچی بیشتر بخونبن بهتر
سوال 1 دومی خطرناکتره، سوال 2 گزینه اخره بنضطرم ، بعدیشو بلد نیستم، اما اخریش میشه u6
پلیمریزاسیون آکتین به چه صورت انجام میگیرد؟ الف از طریق پروفیلین وصرف ای تی پی ب فیمبرین وفوردین عوامل اصلی اند 2.یک و چهار آلفا گلوکوزیداز درکدام قرار دارد؟ 3 مهمترین رویداد در پروفاز میوز یک؟ الف کاهش عدد کروموزومی ب کراسینگ اور
پلیمریزاسیون آکتین به چه صورت انجام میگیرد؟ الف از طریق پروفیلین وصرف ای تی پی ب فیمبرین وفوردین عوامل اصلی اند 2.یک و چهار آلفا گلوکوزیداز درکدام قرار دارد؟ 3 مهمترین رویداد در پروفاز میوز یک؟ الف کاهش عدد کروموزومی ب کراسینگ اور
میشه سوال یک رو توضیح بدی؟؟چرا گزینه ب میشه؟؟
پدیده خودارایی پروتئین درکدام ساختار پروتئین دیده میشود؟ برای مشاهده حرکت براونی درسلول ازکدام میکروسکوپ استفاده میشود؟ با کدام روش میشودبیان ژن را ثابت کرد؟ الف کروموزوم پلی تن ب کلون کردن ژن
1و4 افا گلوکوزیداز درکجا قراردارد؟
پدیده خودارایی پروتئین درکدام ساختار پروتئین دیده میشود؟ برای مشاهده حرکت براونی درسلول ازکدام میکروسکوپ استفاده میشود؟ با کدام روش میشودبیان ژن را ثابت کرد؟ الف کروموزوم پلی تن ب کلون کردن ژن
1و4 افا گلوکوزیداز درکجا قراردارد؟
1)
الف ) u5
ب) u6