IL-2
Well-known member
سلام. نمیدونم والا البته یک گزینه دیگه اضافه کردم.:rolleyessmileyanim:
راستش f که +hرو از اندامک به سیتوزول منتقل میکنه
p هم که کلا باصرف انرژی یون ها رو منتقل میکنه حالا نمیدونم این عمل مشابه محسوب میشه یا نه؟!
سلام. نمیدونم والا البته یک گزینه دیگه اضافه کردم.:rolleyessmileyanim:
راستش f که +hرو از اندامک به سیتوزول منتقل میکنه
p هم که کلا باصرف انرژی یون ها رو منتقل میکنه حالا نمیدونم این عمل مشابه محسوب میشه یا نه؟!
خب کار f و v برعکس هم دیگن
اف: پروتون رو از اندامک ها به سیتوزول منتقل میکنه
پس با این اوصاف همون گزینه ی یک درسته:smilies-azardl (113
درسته ولی نفس عملشون یکیه ها!، انتقال پروتون.:21:
با اطمینان؟! :smiliess (11):
راستش من سلولی رو از روی برای کنکور (صورتیه)خوندم که توی این کتاب اف و وی رو درمقابل هم توضیحشون داده واسه همین منم در مقابل هم یادشون گرفتم
سوال نخست با توجه به شکل نظر من باهم میشه حساب کرد چون قسمت هایی از اجزای پمپ در قسمت هیدروفوب و هیدروفیل هستند ولی باز دوستان دیگه نظری بدهند عالی میشود
سوال بعدی در مورد ضخامت غشا با توجه به این شکل از لودیش و اینکه وجود کلسترول و اسفنگومیلین و وجود اسید چرب اشباع باعث ضخیم شدن غشا میشه میتونیم با استناد به این شکل بگیم ارگانل ها ضخامتشون کمتر غشا سلولی هست و سوال بعدی هم با این شکل میشه گفت درصد کلسترول غشا درونی و خارجی میتوکندری کمتر از غشا سلولی هست یا درصد اسفنگومیلین ولی فسفاتیدیل کولین و سرین و اتانول امین بیشتر غشا سلولی هست/ البیته باز مقایسه با غشا پروکاریوت میتونی تفاوت بسنجی که در شکل هست
سلام دوستان.
من شنیدم تو ملکولی ی سری مبحث ها سال های اخیر حذف شده. کسی دقیق میدونه کجاها هست و کجاها نیست ?
- - - Updated - - -
سلام دوستان.
من شنیدم تو ملکولی ی سری مبحث ها سال های اخیر حذف شده. کسی دقیق میدونه کجاها هست و کجاها نیست ?
سلام دوستان.
- - - Updated - - -
سلام دوستان.