رفع اشکال درس سلولی-مولکولی مخصوص رشته بیوتکنولوژی

sanaz alizadeh

New member
من هنو جواب این سوالا رو ندارم...سوالا تالیفیه البته دقیق نمیدونم ...فعلا سوالا بدستم رسید جوابش اومد براتون میزارم اینجا

irani

New member
1) ژنی دارای سه اگزون میباشد ، وقوع کدامیک از جهش های زیر برای موجود خطرناکتر است؟؟
الف) حذف یک نوکلئوتید در ابتدای اگزون سوم
ب) حذف یک نوکلئوتید در انتهای اگزون اول

2) نقش انزیم توپوایزومراز یک چیست؟
الف ) ایجاد فشردگی در دی ان ای تک رشته ای
ب) مانع فشردگی در دی ان ای تک رشته ای
ج) ایجاد فشردگی در دی ان ای دو رشته ای
د) مانع فشردگی در دی ان ای دو رشته ای

3 ) ناحیه YAG در اینترون چیه؟؟

کدامیک از snrna های زیر دو اگزون را به هم وصل میکند؟؟
الف ) U5
ب) U6

سوال 1 دومی خطرناکتره، سوال 2 گزینه اخره بنضطرم ، بعدیشو بلد نیستم، اما اخریش میشه u6

solmaz01

New member
1) ژنی دارای سه اگزون میباشد ، وقوع کدامیک از جهش های زیر برای موجود خطرناکتر است؟؟
الف) حذف یک نوکلئوتید در ابتدای اگزون سوم
ب) حذف یک نوکلئوتید در انتهای اگزون اول

2) نقش انزیم توپوایزومراز یک چیست؟
الف ) ایجاد فشردگی در دی ان ای تک رشته ای
ب) مانع فشردگی در دی ان ای تک رشته ای
ج) ایجاد فشردگی در دی ان ای دو رشته ای
د) مانع فشردگی در دی ان ای دو رشته ای

3 ) ناحیه YAG در اینترون چیه؟؟

کدامیک از snrna های زیر دو اگزون را به هم وصل میکند؟؟
الف ) U5
ب) U6

یکی رو با اطمینان پاسخ میدم ! توپوایزومراز یک روی دی ان ای تک رشته ای فعالیت داره و مانع ایجاد فشردگی میشه برخلاف نوع 2 که روی 2 رشته ای عمل میکنه و...

alireza-ja

New member
سلام دوستان از اونجایی که بعضیهاتون خبر دارید من کنکورم(بیوتکنولوژی) رو واسه ساله دیگه گذاشتم و قصد دارم امسال فقط جهت خالی نبودن عریضه شرکت کنم. اما میخوام حداقل یه درصد آبرومندانه کسب کنم بنظرتون توی این 2 هفته چکار کنم از نظر شما از موارد زیر اولویت بندیش کدومه؟

حفظ لغات زبان کنکورهای سال گذشته

حفظ ادامه لغات لزگی تا جایی که وقت شد(لزگی لغات مهارتهای 1تا5 رو بلدم)

مرور بیوشیمی ساختمان + متابولیسم قند

مرور سلولی

مطالعه 2 3 تا مبحث از مولکولی

مطالعه باکتری عمومی (یک سوم باکتری عمومی رو خوندم) و مطالعه باکتری 2 که همین ترم دارم میگذرونمش

اگه خودتون هم پیشنهادی دارید خوشحال میشم بگید.

آخرین ویرایش:

م.صفری

New member
سلام دوستان از اونجایی که بعضیهاتون خبر دارید من کنکورم(بیوتکنولوژی) رو واسه ساله دیگه گذاشتم و قصد دارم امسال فقط جهت خالی نبودن عریضه شرکت کنم. اما میخوام حداقل یه درصد آبرومندانه کسب کنم بنظرتون توی این 2 هفته چکار کنم از نظر شما از موارد زیر اولویت بندیش کدومه؟

حفظ لغات زبان کنکورهای سال گذشته

حفظ ادامه لغات لزگی تا جایی که وقت شد(لزگی لغات مهارتهای 1تا5 رو بلدم)

مرور بیوشیمی ساختمان + متابولیسم قند

مرور سلولی

مطالعه 2 3 تا مبحث از مولکولی

مطالعه باکتری عمومی (یک سوم باکتری عمومی رو خوندم) و مطالعه باکتری 2 که همین ترم دارم میگذرونمش

اگه خودتون هم پیشنهادی دارید خوشحال میشم بگید.
زیستتون که نشون میده خوبه
زبان بخونبن چون ب درد میخوره هرچی بیشتر بخونبن بهتر

sanaz alizadeh

New member
منم نظرم همینه ک سلولی وزبان البته برا شما نمیدونم باکتری اینا چقد تاثیر داره، ولی خو هرچی خوندیو بلدی بزن، زبان فقط فقط تست کنکور

سلولی

New member
پلیمریزاسیون آکتین به چه صورت انجام میگیرد؟ الف از طریق پروفیلین وصرف ای تی پی ب فیمبرین وفوردین عوامل اصلی اند 2.یک و چهار آلفا گلوکوزیداز درکدام قرار دارد؟ 3 مهمترین رویداد در پروفاز میوز یک؟ الف کاهش عدد کروموزومی ب کراسینگ اور

irani

New member
پلیمریزاسیون آکتین به چه صورت انجام میگیرد؟ الف از طریق پروفیلین وصرف ای تی پی ب فیمبرین وفوردین عوامل اصلی اند 2.یک و چهار آلفا گلوکوزیداز درکدام قرار دارد؟ 3 مهمترین رویداد در پروفاز میوز یک؟ الف کاهش عدد کروموزومی ب کراسینگ اور

سلام،
پاسخ سوال اخرت کراس اور میشه، چون گفته پروفاز میوز،

- - - Updated - - -

سلام،
پاسخ سوال اخرت کراس اور میشه، چون گفته پروفاز میوز،

irani

New member

میشه سوال یک رو توضیح بدی؟؟چرا گزینه ب میشه؟؟

اره چون اگه تو اگزون اول اتفاق بیفتده به قول خودنون کلا از کار ما افته، اما تو اگزون 3 ممکن فقط منجر به عملکرد کاهش یافته بشه

سلولی

New member
پدیده خودارایی پروتئین درکدام ساختار پروتئین دیده میشود؟ برای مشاهده حرکت براونی درسلول ازکدام میکروسکوپ استفاده میشود؟ با کدام روش میشودبیان ژن را ثابت کرد؟ الف کروموزوم پلی تن ب کلون کردن ژن
1و4 افا گلوکوزیداز درکجا قراردارد؟

mahsa khanum

New member
علیرضا اینارو بخون
مرور بخش سلولی....مرور قند متابولیسمش....و لغات زبان سال گذشته همین از اخر شروع کن ب اول
ولی در حالت کلی خوندهاتو مرور کنی بیشتر نتیجه میگیری تا اینکه بیایی بشینی از اول بخونی...

mahsa khanum

New member
پدیده خودارایی پروتئین درکدام ساختار پروتئین دیده میشود؟ برای مشاهده حرکت براونی درسلول ازکدام میکروسکوپ استفاده میشود؟ با کدام روش میشودبیان ژن را ثابت کرد؟ الف کروموزوم پلی تن ب کلون کردن ژن

حداقل 1و 2 و3 میذاشتی سلولی...
سوال اخرت لیزوزوم میشه؟ قبل اونم کلون کرن ژن.....البته من خودم پلی تن زدم ولی ج کلون بود!:5:

solmaz01

New member

قسمت اول ب میشه
قسمت دو لیزوزوم هس
قسمت سه کراسینگ اور

- - - Updated - - -

قسمت اول ب میشه
قسمت دو لیزوزوم هس
قسمت سه کراسینگ اور

solmaz01

New member

قسمت یک: شاید ساختمان سوم باشه
مشاهده حرکت با کیکروسکوپ زمینه تاریکه
اینم کلون ژنه واضحه به خاطر cDNA

بالا