دوستان کسی فرق موتیف و دمین رو میدونه چیه ؟
موتیف بخشی از دومین هست
دوستان کسی فرق موتیف و دمین رو میدونه چیه ؟
من تو کتاب لودیش دیدم که موتیف رو جز ساختمان دوم و دمین رو جزء ساختمان سوم قرار داده و در توضیح موتیف گفته که عملکرد مشترکی بین پروتیینهای مختلف داره ودر توضیح دمین گفته فعالیت خاص اون پروتئین را نشون میده حتی اگه از بقیه اون پروتئن جدا شده باشه،اما بازم فرقشونو متوجه نمیشم:14:موتیف بخشی از دومین هست
موتیف ساختار فرا دومه دمین ساختار سوم..مجموعه الفا هلیکس با بتا شیت میشه موتیف مجموع موتیفا هم میشه دمین ...فهمیدی یا بیشتر توضیح بدم
راجع به روش لوری در شناسائی کمی پروتئین ها میشه توضیح بدی؟
من این قضیه رو متوجه نمیشم که اگه تغییر غلظت آنزیم روی Km بی اثره ، پس چطور روی Vmax تاثیر داره ، درصورتیکه Km غلظتی از آنزیم هست که نصف Vmax رو بهمون میده !
Km که غلظتی از آنزیم نیست. غلظتی از سوبسترا هستش.
منظورم از آنزیم همون سوبسترا بود )))))
اعصاب نمیذارن واس آدم
چجوریاس که سرعت ماکس تحت تاثیره ؟
من این قضیه رو متوجه نمیشم که اگه تغییر غلظت آنزیم روی Km بی اثره ، پس چطور روی Vmax تاثیر داره ، درصورتیکه Km غلظتی از آنزیم هست که نصف Vmax رو بهمون میده !
درود دوستان .
سوالی داشتم چرا سرین با وجود گروه پروتون دهنده در آمینو اسید سرین منظور گروه آر .چرا این ریشه پی کا آر نداره؟؟؟؟؟؟
سلام.
چون سرین الکل نوع اول هستش و الکل های نوع اول هم خیلی سخت واکنش میدهند به همین دلیل واسش pK R در نظر نگرفتن.
tnx aaa looooooooooooooooot
دوست عزیزم ببخشید نزر شما راجب این که سرین در واکنشای کاتالیتیک شرکت میکنه و هیدروژنش کنده میشه ولی در آخر واکنش دوباره بهش برمیگرده.چیه؟