سلام دوستان خوبم.
بهترين روزها و لحظات زندگيم وقتي بود كه اومدم به اين تاپيك...ي احساس خوبي بهم ميده..
توي انجمن دوتا دوست دارم كه هم دردنياي واقعي و هم مجازي فوق العاده صميمي هستيم..
چون امروز ديگه فارغ التحصيل شدم,اومدن به اينجا و حرف زدن مجازي باهاشون بدون ديدن اونا خيلي ناراحتم ميكنه..ترجيح ميدم كه ي مدت اينجا نيام..
انشالله تا فردا ميام و بعدش تا بعد ارشد باخبرهاي خوب برميگردم..
برنامه قرآن رو حتما ادامه ميدم(خودم)چون ديگه جز جدانشدني زندگيم شده......
درسته دسته روز گار مارو از هم جدا کرد چرا لذت صحبت کردن رو از ما دریغ میکنی؟؟؟؟؟
سلام دوستان خوبم.
بهترين روزها و لحظات زندگيم وقتي بود كه اومدم به اين تاپيك...ي احساس خوبي بهم ميده..
توي انجمن دوتا دوست دارم كه هم دردنياي واقعي و هم مجازي فوق العاده صميمي هستيم..
چون امروز ديگه فارغ التحصيل شدم,اومدن به اينجا و حرف زدن مجازي باهاشون بدون ديدن اونا خيلي ناراحتم ميكنه..ترجيح ميدم كه ي مدت اينجا نيام..
انشالله تا فردا ميام و بعدش تا بعد ارشد باخبرهاي خوب برميگردم..
برنامه قرآن رو حتما ادامه ميدم(خودم)چون ديگه جز جدانشدني زندگيم شده......
درسته دسته روز گار مارو از هم جدا کرد چرا لذت صحبت کردن رو از ما دریغ میکنی؟؟؟؟؟
بچهها دیگه ازین حرفا نزنین.مییییییییییییشه.وگرنه جفتتونو تیر باران میکنما...........منکه میام.هرکی دوس داش میاد هرکسم نیاد خو نیاد.اما من ناراحت که میشم.میرم با دوستای جدیدم حرف میزنم:smiliess (7)::smiliess (7):
سلام قرایت شد...........................
:smiliess (7):
حيف كه داداش آدمينم اسممو عوض كردو واسه همينم ي بارديگه برگشتم!...... قرائت گردید......
کاربرM@ry@m خانمکه باعث ناراحت کردن مسئول تایپیک mahiiشدی زودی برگرد تا اخطار نخوردی!:New (6):
بچهها دیگه ازین حرفا نزنین.مییییییییییییشه.وگرنه جفتتونو تیر باران میکنما...........منکه میام.هرکی دوس داش میاد هرکسم نیاد خو نیاد.اما من ناراحت که میشم.میرم با دوستای جدیدم حرف میزنم:smiliess (7)::smiliess (7):
محدثه جون ما تو رفاقت اینطوریم پایدار تا پای دار:heart: منکه میام
دمت گرمه گرمه گرم............:riz304:محدثه جون ما تو رفاقت اینطوریم پایدار تا پای دار:heart: منکه میام
سلام توفیق شد...........شکرت ای خدا:heart::heart: