(( راز و نیاز با قرآن... ))

leylii

New member
سوره انعام .......
شنبه :132--138
یکشنبه :139--145
دوشنبه :146--152
سه شنبه :153--159
چهارشنبه:160--165
سوره ی اعراف ......
پنج شنبه :1--8
جمعه:9--16
التماس دعا :rose:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: varia

leylii

New member
معنی آیات 125 تا 131 سوره ی انعام ....
پس هر کس که هدایت خدا رو خواهد دلش را به نور اسلام روشن و گشاده گرداند و هر که را خواهد گمرا سازد و دل او رااز پپذیرفتن اسلام تنگ و سخت کند گویی که می خواهد از زمین بر فراز آسمان رود و این راه خدای توست که راست است ما آیات خود را برای گروهی از بندگان که بدان پند میگیرند روشن ساختیم آهنا را نزد خدا در آرامش و سلامت است و خدا دوستاران آنهاست ای گروه جن و انس آیا برای هدایت شما از جنس خودتان رسولانی نیامدند ..این برای این است که خدا اهل دیاری را نا اتمام حجت نکرده و آنها غافل و جاهل باشند به ستم هلاک نگرداند ...

و هر کس از بندگان به عملی که کرده (نزد خدا) رتبه خواهد یافت و خدا از عمل هیچ کس غافل نخواهد بود
آیه 132 سوره انعام

سلام دوستان
قرائت شد
التماس دعا

اوست آن خدایی که برای شما بستان ها از درختان داربستی (مانند درخت انگور) و درختان آزاد ( چون سایر درختان ) و درختان خرما و زارعت ها که میوه و دانه های گوناگون آرند و زیتون و انار و میوه های مشابه یکدیگر و نامشابه بیافرید شما هم از آن میوه هر گاه برسد تناول کنید و حق زکات فقیران را به روز درو و جمع آوری کردن بدهید و اسراف مکنی که خدا مسرفان را دوست ندارد.
آیه 141 سوره انعام

سلام دوستان
قرائت شد
التماس دعا

mahsaa

New member
سلام به همگی دوستان
تا 152 انعام قرائت شد
همگی قبول حق و التماس دعا:rose:

این قرآن مبارک کتابی است که ما با برکت و علم و حکمت و خیر بسیار فرستاده ایم از آن پیروی کنید و پرهیزکار شوید باشد که مشمول مرحمت و لطف ایزد گردید
آیه 155 سوره انعام

سلام دوستان
قرائت شد
التماس دعا

mahsaa

New member
هر کس کار نیکو کند آن را 10 برابر آن پاداش خواهد بود و هر کس کار زشتی کند جز به قدر آن کار زشت مجازات نخواهد شد و بر انها اصلا ستم نخواهد شد (آیه 160 انعام )
تا 165 انعام تلاوت شد
قبول حق همگی :riz304:

او خدایی است که شما را جانشین گذشتگان اهل زمین مقرر داشت و رتبه بعضی را از بعضی بالاتر قرار داد تا شما را در این تفاوت رتبه ها بیازماید که همانا خدا سخت زود کیفر و بسیار بخشنده و مهربان است
ایه 165 سوره انعام

سلام دوستان
قرائت شد
التماس دعا

varia

Well-known member
دوستان چند صفحه ای از قرارمون عقب افتادم... تا امشب جبران میکنم.

آسمون

New member
تا آیه 124سوره انعام قرائت شد.
یکی ازآیه های قرآن هس که هروق احساس میکنم شیطون داره میره توجلدم میخونمش...آیه 97 و98سوره مومنون
قل رب اعوذ بک من همزات الشیاطین97 و اعوذبک رب ان یحضرون98
خداخطاب به پیامبرگفته:بگوخدایاپناه میبرم به تو ازشر وسوسه های شیاطین 97 وپناه میبرم به تو ازینکه شیاطین درجایی که من هستم حضورداشته باشند...98
وقتی میخونمش قلبم آروم میگیره...التماس دعا

آخرین ویرایش:

شوکا88

New member
دوستان اگه عمری بود تا روز کنکور طبق برنامه پیش میرم
فقط منو ازدعاهاتون بی نصیب نذارید .التماس دعا

varia

Well-known member
سوره ی اعراف

شنبه : آیه 17 - 22

یکشنبه : آیه 23 - 30

دوشنبه : آیه 31 - 37

سه شنبه : آیه 38 - 43

چهارشنبه: آیه 44 - 51

پنج شنبه : آیه 52 - 57

جمعه: آیه 58 - 67

اجرکم عندالله

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: leylii
ای اهل ایمان از آنچه خدا به سوی شما فرستاد پیروی کنید و پیرو دستورهای غیر او نباشید و جز خدا را به دوستی مگیرید اما اندک مردمی بدین پند متذکر می گردند.
آیه 3 سوره اعراف

سلام دوستان
قرائت شد
التماس دعا

بالا