(( راز و نیاز با قرآن... ))

mahsaa

New member
سلام ب دوستای خوبم
تا آیه 8 سوره انفال خوانده شد
شکرت.......:rose::rose:

leylii

New member
تا آیه 16 انفال خوانده شد ...:thanks:
خدایا شکرت ..:riz304:
خیلی عقب بودم اما خودمو رسوندم بهتون :a2d3:

varia

Well-known member
سلام.... قرائت شد.

دوستان خوشحالم که دارید تایپیکو پیش میبرید..... ایشالا تا ختم پیش بریم.

maxin

Well-known member
سلام
میشه منم بیام....الان تازشم19 نساء هستم
این تاپیک کجا بود گفتم نکنه اصن خابیده ...خوب شد مهنا یه پستی گذاشت من ببینمش..
بیام.....؟
نیام...؟

IL-2

Well-known member
سلام
میشه منم بیام....الان تازشم19 نساء هستم
این تاپیک کجا بود گفتم نکنه اصن خابیده ...خوب شد مهنا یه پستی گذاشت من ببینمش..
بیام.....؟
نیام...؟

با اجازه اعضا ثابت این تاپیک ...

قدمت رو چشم بیاااااااااا ...
روزی یه صفحه میخونیم.که برنامه هفتگی رو بچه ها میذارن

maxin

Well-known member
با اجازه اعضا ثابت این تاپیک ...

قدمت رو چشم بیاااااااااا ...
روزی یه صفحه میخونیم.که برنامه هفتگی رو بچه ها میذارن
چشمت بی بلا.
پس من از فردا هر روز2 صفحه میخونم تا وقتی ک برسم ب شما اونوخت هماهنگ پیش میرم.
گذارشم میزارم اینجا.
ممنون:rose:از همتون.

@... zahra

New member
خوشبحالتون 6 ماهه میخونیدددددددد
من چن وقته میخام قرآن بخونم....ولی کسی نبود هولم بده...خدا بهشتو بهتون بده...:28:انگیزه گرفتم شرو کنم خودمو برسونم به شما تا ارشدم تموم کنم...دست به دامن خدا شم...خدا رو چه دیدین:rose:

varia

Well-known member
سوره انفال - سوره توبه

شنبه : آیه 34-40

یکشنبه : آیه 41-45

دوشنبه : آیه 46-52

سه شنبه : آیه 53-61

چهارشنبه: آیه 62-69

پنج شنبه : آیه 70-75

سوره توبه :

جمعه: آیه 1-13

اجرکم عندالله

mahsaa

New member
سلام به دوستای خوبم:riz304:
تا 40 انفال خوانده شد
خیلی خوشحال شدم دیدم چند تا دیگه از دوستامون به جمعمون اومدن:thanks:
همگی قبولتون باشه
التماس دعا

mahsaa

New member
سلام به دوستای گلم
تا آیه 61 انفال خوانده شد
خدایا ممنونم :rose:
بچه ها التماس دعا ::rose:

و همه پيرو فرمان خدا و رسول باشيد و هرگز راه اختلاف و تنازع نپوييد که در اثر تفرقه ترسناک و ضعيف شده و قدرت و عظمت شما نابود خواهد شد، بلکه همه بايد يک‏دل، پايدار و صبور باشيد، که خدا هميشه با صابران است. (46)سوره انفال
تفسیرنور
در آيه‏ ى قبل، به دو عامل از عوامل پيروزى مؤمنان يعنى «پايدارى» و «ياد خدا» اشاره شد، و در اين آيه، عامل اطاعت و وحدت مطرح است، چنانكه در آيه‏ى قبل به ثبات قدم از جهت جسم وظاهر اشاره شد و در اين آيه، از صبر در جنبه‏ى روانى و باطنى ياد شده است.
«ريح» باد، كنايه از قدرت و شوكت است، همچون بادى كه پرچم‏ها را به اهتزاز در مى‏آورد و نشانه‏ى برپايى، كامروايى و عظمت است. اگر در سايه‏ى اختلاف و نزاع، اين عظمت بر باد رود، خوار و حقير مى‏شويد. همان گونه كه اگر باد لاستيك ماشين و يا توپ ورزشى خارج شود، بسيارى از حركت‏ها، سفرها و ورزشها تعطيل مى‏شود.
اتّحاد و يكپارچگى و دورى از اختلاف و تفرقه، از دستورات اكيد الهى است كه در آيات متعدّد به آن فرمان داده است و اين فرمان بايد در تمام زمينه‏ها رعايت شود، مخصوصاً در حال جنگ و درگيرى با دشمن كه ضرورت بيشترى دارد، چنانكه خداوند در سوره صف از اتحاد، نظم و هماهنگى مجاهدان تعريف نموده است. «انّ اللّه يحبّ الّذين يقاتلون فى سبيل اللّه صفّاً كانّهم بنيان مَرصوص» <543>
1- جهاد مسلمانان، بايد تحت فرماندهى رهبر مسلمين و به فرمان خدا و رسول (و جانشينان بر حقّ) او باشد. «اذا لقيتم فئة فاثبتوا... و اطيعوا اللّه و رسوله»
2- قانون و رهبر الهى، محور وحدت است. «اطيعوا اللّه و رسوله» («اطيعوا»، به قوانين الهى و «رسوله» به رهبر آسمانى اشاره دارد)
3- نزاع، شما را از درون پوك ساخته و از بيرون، بى‏آبرو مى‏كند. «فتفشلوا و تذهب ريحكم» (در طول تاريخ، چه ضعف‏ها و شكست‏هايى كه به خاطر عمل نكردن به اين آيه، نصيب مسلمانان شده است!)
4- در اطاعت و وحدت، پايدار باشيم و اگر چيزى بر خلاف ميل ما بود، يا بر خلاف ميل ما عمل شد، صبور باشيم و يكديگر را تحمّل كنيم. «واصبروا»
5 - ايمان به اينكه خداوند با صابران است، انسان را به صبر و پايدارى سوق مى‏دهد. «واصبروا انّ اللّه مع الصابرين»
6- نصرت و امداد الهى، براى صابران است. «ان اللّه مع الصابرين»

سلام دوستان
قرائت شد
التماس دعا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2
و الفت داد دلهاي مؤمنان را، دلهايي که اگر تو با تمام ثروت روي زمين مي‏خواستي ميان آنها الفت دهي نتوانستي، ليکن خدا تأليف قلوب آنها کرد که او مقتدر و داناست. آیه 63 سوره انفال
تفسیر نور
سؤال: در اين آيه مى‏فرمايد: اگر همه‏ى سرمايه‏ى زمين را خرج مى‏كردى، نمى‏توانستى ايجاد الفت كنى، پس چرا در آيه 60 سوره‏ى توبه مى‏فرمايد: «والمؤلّفة قلوبهم» بايد بخشى از زكات، صرف تأليف قلوب شود؟
پاسخ: مقدار كينه‏ها و عمق و سوابق آن ميان مردم متفاوت است؛ گاهى با يك لبخند و هديه، كينه برطرف مى‏شود، ولى گاهى آن قدر عميق است كه با هيچ وسيله‏اى نمى‏توان آن را زدود. علاوه بر آنكه تأليف قلوب سه نوع است: الف: اُلفت مؤمنين با مؤمنين، ب: اُلفت مؤمنين با كفّار، ج: اُلفت كفّار با كفّار، امّا آنچه امكان ندارد، اُلفت واقعى كفّار با يكديگر است، ولى اُلفت مؤمنين با هم و جذب برخى كفّار، كاملاً امكان‏پذير است. علاوه بر اينكه ايجاد الفت در آيه 60 سوره توبه نيز از جانب خدا و به فرمان اوست و در حقيقت آيه مورد بحث بيانى توحيدى از تأليف قلوب است همانند آيه «و ما رميت اذ رميت و لكنّ اللّه رمى‏».
<559>
1- دلها و پيوند بين آنها به دست خداست. «و ألّفَ بين قلوبهم»
2- وحدت و اُلفت و محبّت، از نعمت‏هاى الهى است كه خدا از آن ياد كرده و آن را بر مردم و پيامبر، منّت نهاده است. «و ألّف بين قلوبهم»
3- مهم‏تر از اتّحاد ظاهرى، پيوند قلبى و باطنى است، «و ألّف بين قلوبهم» وگرنه كافران هم در ظاهر متّحدند، ولى دلهايشان پراكنده است. «تحسبهم جميعاً و قلوبهم شتىّ» <560>
4- زمانى مردم بازوى رهبرند كه با هم متّحد باشند، وگرنه كمر رهبر را مى‏شكنند. «ايّدك بنصره و بالمؤمنين و ألّف بين قلوبهم»
5 - قبايل عرب تا پيش از گرايش به اسلام، گرفتار دشمنى عميق با يكديگر بودند. «الّف بين قلوبهم... ما الّفتَ بين قلوبهم»
6- ثروت و مقام، همه جا محبّت‏ آور نيست. «لو أنفقت... ما ألّفت»
7- ايجاد محبّت و پيوند بين مؤمنين، پرتوى از عزّت و حكمت خداوند است. «و ألّف بين قلوبهم... عزيز حكيم»

سلام دوستان
قرائت شد
التماس دعا

IL-2

Well-known member
من تا آیه 61 سوره انفال رسیدم بخونم ...
الحمدلله

بالا