(( راز و نیاز با قرآن... ))

M@RY@M

New member
سلام دوستان خوبم.
بهترين روزها و لحظات زندگيم وقتي بود كه اومدم به اين تاپيك...ي احساس خوبي بهم ميده..
توي انجمن دوتا دوست دارم كه هم دردنياي واقعي و هم مجازي فوق العاده صميمي هستيم..
چون امروز ديگه فارغ التحصيل شدم,اومدن به اينجا و حرف زدن مجازي باهاشون بدون ديدن اونا خيلي ناراحتم ميكنه..ترجيح ميدم كه ي مدت اينجا نيام..
انشالله تا فردا ميام و بعدش تا بعد ارشد باخبرهاي خوب برميگردم..
برنامه قرآن رو حتما ادامه ميدم(خودم)چون ديگه جز جدانشدني زندگيم شده..
ازتون ميخوام كه برام خيلي دعاكنيد..
انشالله همتون موفق باشيد.
:riz304:

varia

Well-known member
44156706924408132496.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

fmmohammadi

New member
سلام دوستان خوبم.
بهترين روزها و لحظات زندگيم وقتي بود كه اومدم به اين تاپيك...ي احساس خوبي بهم ميده..
توي انجمن دوتا دوست دارم كه هم دردنياي واقعي و هم مجازي فوق العاده صميمي هستيم..
چون امروز ديگه فارغ التحصيل شدم,اومدن به اينجا و حرف زدن مجازي باهاشون بدون ديدن اونا خيلي ناراحتم ميكنه..ترجيح ميدم كه ي مدت اينجا نيام..
برنامه قرآن رو حتما ادامه ميدم(خودم)چون ديگه جز جدانشدني زندگيم شده......

درسته دسته روز گار مارو از هم جدا کرد چرا لذت صحبت کردن رو از ما دریغ میکنی؟؟؟؟؟

mahii

New member
سلام دوستان خوبم.
برنامه قرآن رو حتما ادامه ميدم(خودم)چون ديگه جز جدانشدني زندگيم شده......

درسته دسته روز گار مارو از هم جدا کرد چرا لذت صحبت کردن رو از ما دریغ میکنی؟؟؟؟؟

بچهها دیگه ازین حرفا نزنین.مییییییییییییشه.وگرنه جفتتونو تیر باران میکنما...........منکه میام.هرکی دوس داش میاد هرکسم نیاد خو نیاد.اما من ناراحت که میشم.میرم با دوستای جدیدم حرف میزنم:smiliess (7)::smiliess (7):

M@RY@M

New member
...... قرائت گردید......

کاربرM@ry@m خانم
که باعث ناراحت کردن مسئول تایپیک mahii
شدی زودی برگرد تا اخطار نخوردی!:New (6):

حيف كه داداش آدمينم اسممو عوض كردو واسه همينم ي بارديگه برگشتم!
آقاي دكتر ي بارديگه تهديد كني به داداش آدمينم ميگم پست مديريتتونو بده به من!:25r30wi:
ماهي جون عزيزم انشالله موفق باشي آبجي جون....:ad54ad:

شوکا88

New member
امام صادق(ع): عجب دارم از كسى كه غم زده است چطور این دعا را نمى خواند لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمین چرا كه خداوند به دنبال آن مى فرماید: فاستبجنا له و نجیناه من الغم و كذلك ننجى المؤ منین (ما او را پــاسـخ دادیم و از غم نجات دادیم و این چنین مؤ منان را نجات مى دهیم )
♥•٠·
رسول خدا(ص):
که هیچ‌ شخص‌ گرفتاری‌ نیست‌ كه‌ به‌ این‌دعا، دعا كند مگر این‌كه‌ برای‌ او اجابت ‌می‌شود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

fmmohammadi

New member
بچهها دیگه ازین حرفا نزنین.مییییییییییییشه.وگرنه جفتتونو تیر باران میکنما...........منکه میام.هرکی دوس داش میاد هرکسم نیاد خو نیاد.اما من ناراحت که میشم.میرم با دوستای جدیدم حرف میزنم:smiliess (7)::smiliess (7):

محدثه جون ما تو رفاقت اینطوریم پایدار تا پای دار:heart: منکه میام

IL-2

Well-known member
من یه مدت نت نداشتم و از برنامه جا موندم:sadsmiley:
(البته خودمم تنبلی کردم...:dadad4:)
سعی میکنم تا آخر هفته بتون برسم:black_eyed:

IL-2

Well-known member
قال رسول الله صلي الله عليه و آله: خياركم من تعلم القرآن و علمه

رسول خدا(ص) فرمود: بهترين شما كسانى هستند كه قرآن را آموخته و به ديگران تعليم مى دهند

بحارال ج 92,ص 186

TUMS

Well-known member
سلام بر دوستان قرآنی گلم
میبینم که تاپیک را پیش بردین
خیلی خوشحال شدم
این گلام تقدیم به همتون مخصوصآ اعضای اصلی این تاپیک
:riz304::riz304::riz304::riz304:

آخرین ویرایش:

شوکا88

New member
خوانده شد...............دوستان ماروازدعاهاتون فراموش نکنین بدجور محتاجم به دعا