نوتر
New member
تو دانشکده ی ما قرار گذاشتیــــــــد به من نگفتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــد؟!!!!!!7977cujr38iyymsu8:
t0837h0nn8zfqu8ult
آخه یاسمن:dadad4:
همش تقصیره اون همکلا...سیته
تو دانشکده ی ما قرار گذاشتیــــــــد به من نگفتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــد؟!!!!!!7977cujr38iyymsu8:
t0837h0nn8zfqu8ult
آخه یاسمن:dadad4:
همش تقصیره اون همکلا...سیته
:14::14: نوتر گوردون نه بویوح بارا گویموشوخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا بو یاسمند تبریزلیدی اوزود بوردا اوخور......دا تانیساندا من نه دیم........ اه اه هشزادا............. یاسمن شرمنده ... اصن تاسف یدیم..... اوزود یاسمن منه شیرینی بوشلیدی گلسیدی آلدیراجادیم
:14::14: نوتر گوردون نه بویوح بارا گویموشوخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا بو یاسمند تبریزلیدی اوزود بوردا اوخور......دا تانیساندا من نه دیم........ اه اه هشزادا............. یاسمن شرمنده ... اصن تاسف یدیم..... اوزود یاسمن منه شیرینی بوشلیدی گلسیدی آلدیراجادیم
:14: نوتر گوردون نه بویوح بارا گویموشوخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا بو یاسمند تبریزلیدی اوزود بوردا اوخور......دا تانیساندا من نه دیم........ اه اه هشزادا............. یاسمن شرمنده ... اصن تاسف یدیم..... اوزود یاسمن منه شیرینی بوشلیدی گلسیدی آلدیراجادیم
سالار من یادم بود
آلاه بویننی سیندیرسین
قرار بود همکلا..سی ایشون شنبه بیاد
بعد گفت یکشنبه میام
قرار بود یاسمنم اون خبر کنه.
متاسفم همین. ناراحت شدم
ددی شنبه گلجاخسیز ولی من بولموردوم قراریز وااااااااااااار ، چوخ نامردسیز
سالار شیرینی بی شیرینی
این سری به نگهبانی میسپرم راتون نده تو دانشکده![]()
چی بگم والا.... من سکوت اختیار میکنم..................... کاش میبودی دوس داشتم میدیدمت
یاسمن:dadad4:درسته خیلی ناراحت شدم و دلم میخاد اون همکلاسیتو ...
ولی باید بگم خدمت که من 4 سال تو اون یونی بودم خودم حکم استخدام اون نگهبونارو امضا کردم:dadad4:
وسط دعفا نرخ تعیین میکنن اینه هااااااااااااااااا:riz481::25r30wi::25r30wi:
آقا شما باید خودتون میگفتید ، مگه همکلاسی منو نمیشناسی؟! حواس درست و حسابی نداره که !!
شما که حکم امضا می کنی چرا اینقدر نامردید که منو از یاد بردین نگفتین ؟!
آقا شما باید خودتون میگفتید ، مگه همکلاسی منو نمیشناسی؟! حواس درست و حسابی نداره که !!
شما که حکم امضا می کنی چرا اینقدر نامردید که منو از یاد بردین نگفتین ؟!
یه مجازات سخت برا باعث و بانی عامل این ماجرای یاسمن در نظر گرفته شد.
من خودم میخواستم به یاسمن بگم. برگشته به من میگه نگو سوپرایزش کنیم:65d6a5d6s:
اخر سر هم نه خودش اومد نه به یاسمن گفت:65d6a5d6s:
فقط میتونم بگم متاسفم:riz304:
نوتر اگه بهم اجاز میدی منم هستم.... تو فقط نشونش بده.......
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههع هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههع په انسان خجسته ایه....... شبیه کریم خودمونه که............... ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههع
نوتر اگه بهم اجاز میدی منم هستم.... تو فقط نشونش بده.......
عزیزم این دفعه خودم باهات تماس میگیرم نوتر قرار بود اقایونو هماهنگ کنه وحقیقتش من زیاد باهاتون آشنا نیستم ولی درکل اگه تو بهداشت هستی که من و... درخدمتیم فقط شماره خودتو برام پ.خ کن اجی .........
خیلی از بچه ها نبودن انشااله اگر عمری بود دوباره گرد هم جمع خواهیم شد.
قربونت برم مهسا جان ، چشم حتما ، راستش من حدس میزنم قبلا تو سایت دیدمت ، میخواستم بیام بگم ولی بعد گفتم شاید اشتباه کردم ، بعد تازه گفتم میگی یاسمن کیه ؟! دیگه نیومدم
- - - Updated - - -
سالار دفعه بعد ان شالله جمع شدیم
کل هزینه ی ایاب ذهاب، ناهار، دسر، بعد نهار، میان وعده ی صبح و عصر رو اون دوستمون متقبل میشه.