*دیدار حضوری بچه های تبریزی انجمن علوم پزشکی-21 دی*

یاسمن

New member

آخه یاسمن:dadad4:

همش تقصیره اون همکلا...سیته

چراااااا اون ؟

- - - Updated - - -

:14::14: نوتر گوردون نه بویوح بارا گویموشوخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا بو یاسمند تبریزلیدی اوزود بوردا اوخور......دا تانیساندا من نه دیم........ اه اه هشزادا............. یاسمن شرمنده ... اصن تاسف یدیم..... اوزود یاسمن منه شیرینی بوشلیدی گلسیدی آلدیراجادیم

تازه من دیروز تو دانشکده بودم !!! حالا بیشتر تاسف بخورید !

نوتر

New member
:14::14: نوتر گوردون نه بویوح بارا گویموشوخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا بو یاسمند تبریزلیدی اوزود بوردا اوخور......دا تانیساندا من نه دیم........ اه اه هشزادا............. یاسمن شرمنده ... اصن تاسف یدیم..... اوزود یاسمن منه شیرینی بوشلیدی گلسیدی آلدیراجادیم

سالار من یادم بود
قرار بود همکلا..سی ایشون شنبه بیاد

بعد گفت یکشنبه میام

قرار بود یاسمنم اون خبر کنه.

متاسفم همین. ناراحت شدم

شفق بانو

New member
:14: نوتر گوردون نه بویوح بارا گویموشوخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا بو یاسمند تبریزلیدی اوزود بوردا اوخور......دا تانیساندا من نه دیم........ اه اه هشزادا............. یاسمن شرمنده ... اصن تاسف یدیم..... اوزود یاسمن منه شیرینی بوشلیدی گلسیدی آلدیراجادیم

داداش سالار من الان چکار کنم تا این حد ترکی بلد نیستم (زیر نویس فارسی نداره ایا؟).....................:smiliess (15):

:21:میخام بدونم چیا گفتین
:dadad4:

یاسمن

New member
سالار من یادم بود

آلاه بویننی سیندیرسین

قرار بود همکلا..سی ایشون شنبه بیاد

بعد گفت یکشنبه میام

قرار بود یاسمنم اون خبر کنه.

متاسفم همین. ناراحت شدم

ددی شنبه گلجاخسیز ولی من بولموردوم قراریز وااااااااااااار ، چوخ نامردسیز

سالار شیرینی بی شیرینی

این سری به نگهبانی میسپرم راتون نده تو دانشکده :p

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
ددی شنبه گلجاخسیز ولی من بولموردوم قراریز وااااااااااااار ، چوخ نامردسیز

سالار شیرینی بی شیرینی

این سری به نگهبانی میسپرم راتون نده تو دانشکده :p

یاسمن:dadad4:درسته خیلی ناراحت شدم و دلم میخاد اون همکلاسیتو ...

ولی باید بگم خدمت که من 4 سال تو اون یونی بودم خودم حکم استخدام اون نگهبونارو امضا کردم:dadad4:

یاسمن

New member
چی بگم والا.... من سکوت اختیار میکنم..................... کاش میبودی دوس داشتم میدیدمت

فکر کن من تو سالن مطالعه نشستم بی خبر ! اینا اون پایین جشن گرفتن !

ایشالا سری های بعد ، منم خیلی دوست داشتم ببینمتون ،

البته فکر کنم مهسا رو چند بار دیدم تو دانشکده ، ولی روم نشده برم بهش بگم :dadad4: :p

یاسمن

New member

یاسمن:dadad4:درسته خیلی ناراحت شدم و دلم میخاد اون همکلاسیتو ...

ولی باید بگم خدمت که من 4 سال تو اون یونی بودم خودم حکم استخدام اون نگهبونارو امضا کردم:dadad4:

آقا شما باید خودتون میگفتید ، مگه همکلاسی منو نمیشناسی؟! حواس درست و حسابی نداره که !!

شما که حکم امضا می کنی چرا اینقدر نامردید که منو از یاد بردین نگفتین ؟!

نوتر

New member
یه مجازات سخت برا باعث و بانی عامل این ماجرای یاسمن در نظر گرفته شد.

من خودم میخواستم به یاسمن بگم. برگشته به من میگه نگو سوپرایزش کنیم:65d6a5d6s:

اخر سر هم نه خودش اومد نه به یاسمن گفت:65d6a5d6s:

نوتر

New member
آقا شما باید خودتون میگفتید ، مگه همکلاسی منو نمیشناسی؟! حواس درست و حسابی نداره که !!

فقط میتونم بگم متاسفم:riz304:

mahsa.

New member

عزیزم این دفعه خودم باهات تماس میگیرم نوتر قرار بود اقایونو هماهنگ کنه وحقیقتش من زیاد باهاتون آشنا نیستم ولی درکل اگه تو بهداشت هستی که من و... درخدمتیم فقط شماره خودتو برام پ.خ کن اجی .........

خیلی از بچه ها نبودن انشااله اگر عمری بود دوباره گرد هم جمع خواهیم شد.

یاسمن

New member
یه مجازات سخت برا باعث و بانی عامل این ماجرای یاسمن در نظر گرفته شد.

من خودم میخواستم به یاسمن بگم. برگشته به من میگه نگو سوپرایزش کنیم:65d6a5d6s:

اخر سر هم نه خودش اومد نه به یاسمن گفت:65d6a5d6s:

خسته نباشه واقعا ! من خودم دیشب سوپرایزش کردم ، نمی دونست امروز صبح امتحان داریم !!! چه انتظاری داری ازش !

نوتر

New member
نوتر اگه بهم اجاز میدی منم هستم.... تو فقط نشونش بده.......

سالار دفعه بعد ان شالله جمع شدیم

کل هزینه ی ایاب ذهاب، ناهار، دسر، بعد نهار، میان وعده ی صبح و عصر رو اون دوستمون متقبل میشه.

mahsa.

New member
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههع هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههع په انسان خجسته ایه....... شبیه کریم خودمونه که............... ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههع

خخخخخخخخخخ کریم

یاسمن

New member
عزیزم این دفعه خودم باهات تماس میگیرم نوتر قرار بود اقایونو هماهنگ کنه وحقیقتش من زیاد باهاتون آشنا نیستم ولی درکل اگه تو بهداشت هستی که من و... درخدمتیم فقط شماره خودتو برام پ.خ کن اجی .........

خیلی از بچه ها نبودن انشااله اگر عمری بود دوباره گرد هم جمع خواهیم شد.

قربونت برم مهسا جان ، چشم حتما ، راستش من حدس میزنم قبلا تو سایت دیدمت ، میخواستم بیام بگم ولی بعد گفتم شاید اشتباه کردم ، بعد تازه گفتم میگی یاسمن کیه ؟! دیگه نیومدم :p

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member

قربونت برم مهسا جان ، چشم حتما ، راستش من حدس میزنم قبلا تو سایت دیدمت ، میخواستم بیام بگم ولی بعد گفتم شاید اشتباه کردم ، بعد تازه گفتم میگی یاسمن کیه ؟! دیگه نیومدم :p

- - - Updated - - -

نه عزیزم راحت باش منو فقط ادمین نمیشناسه خخخخخخخخخ

یاسمن

New member
سالار دفعه بعد ان شالله جمع شدیم

کل هزینه ی ایاب ذهاب، ناهار، دسر، بعد نهار، میان وعده ی صبح و عصر رو اون دوستمون متقبل میشه.

آره جریمه ی عادلانه ایه

بفهمه منو میکشهههههههههه :25r30wi::25r30wi:

بالا