*دیدار حضوری بچه های تبریزی انجمن علوم پزشکی-21 دی*

هانیه

Well-known member
حالا هی بوگو که دخدرا راجع به عروسک حرف نمیزنن..... دختره ی گنده هنو دنبال شاخسینه .... دیدار من و نوتر عین دیدار شمس و مولانا بود ... تحول عجیبی تو زندگیم شد ... از این به بعد منتظر دفتر شعرام باشین...

شاعر میگه:مجنونی له من مکتب عشق ایچره اوخوردوخ......من مصحفی ختم ائتدیم او"واللیل"ده قالدی...... مند دقیقا بو حالا دوشدوم.............

نوتر خوش تیپ و دست و دل بازه تو حالا باور نمیکنی خو دانی...

نه بابا..............دفترشعر..................انار عروسک من چی شدش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هانیه

Well-known member
بچه های تهران کسی نیس ؟
هر کی بیاد خودم مبیرمش بهترین رستوران تو برج میلاد ...
میدونید دیگه تو برج میلاد ی بستنی هایی هست که توش تکه های طلا هستش ....از اونا هم واستون میگیرم ....

منم میام.....................دست سانی رم میگیرم میارم عسل......نیک به عموقم هم فعلا چیزی نگو. ..............میدونی که چرا ... با شوکا بیاین....ههههههههههه ........عسل منتظرمون باش............................هههههههههه

هانیه

Well-known member
نامرررررررررررررررررررررررررررت چرا دیروز نیومدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من چقد سراغ تو و سانی رو گرفتم...................... خیلی بدین

اره ............دیدم چقدرسراغمونو گرفتی:sdasdasd::25r30wi:..............گفتیم میایم ترورت میکنیم فیلم جنایی میشه...راستی کاموا ومیل هم مرضی برات خریده ........ایشالله سفارشامون هروقت اماده شدش میگی میایم.........راستی عسل قراره ولخرجی کنه بیا بریم این هفته هم تهران...........................:25r30wi:

هانیه

Well-known member
یعنی حقته بزنم له و لوردت کنم... بی کله .... خو حالا بچه ها میان میگن من چقد دیروز سراغ تو اون سانی رو گرفتم ... عسل بهش گفتم باوشه بریم من موکشلی ندارم..........

اخی تجهیزات اورده بودی من وسانی رو له کنی نقشه ات نقش براب شدش:sdasdasd::25r30wi:...............................................باز که انار لجت گرفته نکنه مورچه گازت گرفته:thumbsupsmileyanim::tonguesmiley:............ههههههههههههههههههههه

هانیه

Well-known member
آره دقیقا......... حالا راستی چرا نیومدین واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟ امتحان داشتین؟؟؟؟؟؟ خو همش چن ساعت وقتمونو گرفت البته نگم وقتمونو گرفت چون هر دقیقش خوش گذشت کاش..... شارژ شدیم کلی........... دلت بسوزه

ایشالله دفعه بعد قشون کشی میکنیم دوستان انجمنی غیرانجمنی اونایی که بعدا میخان عضو بشن.............همه باهم میایم.....................:thumbsupsmileyanim:

شفق بانو

New member
افرین و صد افرین به این حرکت قشنگ
امیدوارم دوستیهاتون بیشتر و بیشتر بشه، الهی

http://
4d5711e9bf55.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: نوتر

bioshimi@

Well-known member
ما (من وبیوشیمی)نیستیم تو عکسه خخخخخخخخخخخخ:4d564ad6:
اون سمت راستی سالاره از کت وکول ملت داره میره بالا:):tonguesmiley:

سالار قرار بود برا من جوجه اردک بیاره نامرت
خخخخخخ آره آرزو ما رفتیم گرفتن بعد ما :)

aaram

New member
بچه های تهران کسی نیس ؟
میدونید دیگه تو برج میلاد ی بستنی هایی هست که توش تکه های طلا هستش ....از اونا هم واستون میگیرم ....

:(40): عسل جون لطف میکنی عزیزم، آخه زحمتتون میشه.. اما حالا چون دوست داریم ببینیمتون مجبوریم قبول کنیم.... حالا کی می بریمون عزیزم؟ :rolleyessmileyanim: :tonguesmiley:

arezoo90

New member

سر پل صراط حالتو میگیرم آرزو...من کوفته دوس دارم با احساساتم بازی کردی...
895721_LaieA_054.gif
......

تازه کلی رفته بودم کتاب متاب خونده بودم بیام سوالای فنی تو رو جواب بدم چرا نپرسیدی؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیبخشمت........

اخی گریه نکن درس میشه :tsimuzpzwoap1t9y3o7
نامررررررررررررررررررررت آبرومو بردی.............. اونجا هم میگه سوال فنی نداری نامررررررررررررررررت کم مونده بودپاشم بیام لهت کنم خخخخخخخخخخخخخ:a2d3:
درضمن تو قرار بود پیشی بیاری برا من مگه تو به قولت عمل کردی منم کوفته بیارم...............:4d564ad6:

bioshimi@

Well-known member
بیو واقعا تو همونی هستی که دیدیم؟؟؟ :smiliess (11)::5:

یعنی صندلیای اونجا بیشتر از تو و ارزو صداشون در اومد والا....حتی صدای اون پاستیلی که کش رفتین و گزاشتین تو کیفتون هم زیادتر بود....
جمع حرفایی که زدین شوما 5 تا بود.... یه سلام کردین هر کدومتون (این دوتا) .... موقع خدافظی هم که ارزو گفت علی جونم خداحافظ ( اینم 3تا خخخخخخ) تو هم که با سرت تایید کردی همین..

علی ماشالا شما اونقد خوش صحبت بودی فرصت نبود ما حرف بزنیم ...داشتیم گوش میدادیم فیض میبردیم ...بعد مام که رفتین خوش گذشته بهتون :smiliess (8)::smiliess (8):

#MiLaD#

New member
بچه های تهران کسی نیس ؟

من هستم
بستنی با روکش طلا نخواستیم یه شام ساده ما را دعوت کنی ما را کفایت میکند

n4zl1

New member
نوتر قول مردونه داد دفعه بعد وقتی من تبریزم قرار بذاره تا دوستانو ببینم

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
اره ............دیدم چقدرسراغمونو گرفتی:sdasdasd::25r30wi:..............گفتیم میایم ترورت میکنیم فیلم جنایی میشه...راستی کاموا ومیل هم مرضی برات خریده ........ایشالله سفارشامون هروقت اماده شدش میگی میایم.........راستی عسل قراره ولخرجی کنه بیا بریم این هفته هم تهران...........................:25r30wi:

راست مییه سراغتونو گرفت حالا به من میگفتن چرااااااا دعوت نکردی باز دم نوتر گرم گفت من پیام دادم اونا افتخار ندادن والااااااااااااا

biotechnologist

New member
آفرین.چه کار بامزه ای انجام دادید! البته من با دوتا از بچه های سایت همکلاسم.روز اول که همدیگرو دیدیم من به جای اسمم گفتم: سلام من بیوتکنولوژیست هستم شما کدومید؟ بعدش کلی خندیدیم :25r30wi: جو گیر شده بودم اساسی:whistle:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aaram

یاسمن

New member
تو دانشکده ی ما قرار گذاشتیــــــــد به من نگفتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــد؟!!!!!! :p7977cujr38iyymsu8::eek:t0837h0nn8zfqu8ult

بالا