ما هم خیلی خوشحالیم که شما دوستان گل همدیگرو زیارت کردین
به دوستان سفارش کرده بودیم گل بذارن جای ما هاااااا
و بیشتر از این که دوستای گل و با شخصیتی مثل شما داریم خوشحالتر می باشیم
خدا حفظتون کنه :riz304:
سپیده بذا علی بیاد.... تو رو میسپرم به علی.... حسابت با کرام الکاتبینه .... صب کن فقط
ههههههههه ناصر این مدلی حرف زدن اصن بهت نمیاد
ی دسته گل همونو میگی نه؟:4d564ad6: البته اون دسته ای ک من گقتمو گذاشتن جات خخخخخخخخخ
نوتر اصن خسیس نیس اتفاقا خیلیم دست و دل بازه.... چیپس و پفک و تنقلات و متعلقات مربوطه رو نوتر خریده بود تا چشت در بیاد سپیده.....
اون دستخ خل رو جای تو گذاشتن:25r30wi:
دسته بیل رو گفته بودم یا جی تو بذارن پسیده
خو چیه بالاخره ادم باید مدل های مختلف رو بتونه دیگه
لازم میشود میدانید که چه میگویم
حالا هی بوگو که دخدرا راجع به عروسک حرف نمیزنن..... دختره ی گنده هنو دنبال شاخسینه .... دیدار من و نوتر عین دیدار شمس و مولانا بود ... تحول عجیبی تو زندگیم شد ... از این به بعد منتظر دفتر شعرام باشین...
شاعر میگه:مجنونی له من مکتب عشق ایچره اوخوردوخ......من مصحفی ختم او"واللیل"ده قالدی...... مند دقیقا بو حالا دوشدوم.............
نوتر خوش تیپ و دست و دل باز تو حالا باور نمیکنی خو دانی...
ترجمه کن خو.من ترکی بیلمیرمحالا هی بوگو که دخدرا راجع به عروسک حرف نمیزنن..... دختره ی گنده هنو دنبال شاخسینه .... دیدار من و نوتر عین دیدار شمس و مولانا بود ... تحول عجیبی تو زندگیم شد ... از این به بعد منتظر دفتر شعرام باشین...
شاعر میگه:مجنونی له من مکتب عشق ایچره اوخوردوخ......من مصحفی ختم ائتدیم او"واللیل"ده قالدی...... مند دقیقا بو حالا دوشدوم.............
نوتر خوش تیپ و دست و دل بازه تو حالا باور نمیکنی خو دانی...
منو بگو ناصر!برم با کی تایپیک بزنم.کی از حسنات من بگه؟!خخخخخخخمرضی بیا بریم منو تو هم یه تاپیک بزنیم
یکم از حسنات ما بوگو خخخخخ
تعریف خونمون اومده پایین خیل
نوتررررررر
اون بالا رو ببین...چند تا پست قبل...اون پست منه!هی میگی پست نمیذاری.اینم پست!خخخخخ:bunnyearsmiley:
ممنون نوتر.خخخ.از این تایپیک که گذر کنم بعد ارشد ایشاالللللللله.خخخخ
اولین پستتو بعد از مدتها بت تبریک میگم فریبا.:applause:
ان شالله پست بعدیت قراره چند سال دیگه باشه؟؟؟؟
منو بگو ناصر!برم با کی تایپیک بزنم.کی از حسنات من بگه؟!خخخخخخخ
بابا شاعراگه ترجمه کنم داغون میشه همینطوری قشنگه معادل فارسیش این شعر میشه:هفت شهر عشق را عطار گشت / ما هنوز اندر خم یک کوچه ماندهایم... این کوچه نوتره ولی دوس دارم تو همین کوچه بمونم
نکنه خاله ریزه ای؟؟؟؟؟ فیششششششششششش
سلام عسل عزیزممممممممممم:heart:بچه های تهران کسی نیس ؟
هر کی بیاد خودم مبیرمش بهترین رستوران تو برج میلاد ...
میدونید دیگه تو برج میلاد ی بستنی هایی هست که توش تکه های طلا هستش ....از اونا هم واستون میگیرم ....
هههه ناصر.با مینی بوس بیا هم فاله هم تماشا!کرایه اش رو هم خودم میدم(5هزار میشه فکر کنم!)نه که فکر کنی واسه پولشه ها!خواستی یه بلیط هواپیما برام بگیر در اولین پرواز خودم رو میرسونم کرمانشاه
یه تاپیک 100 صفحه اندر وصف اخلاف و جمالاتت میزنم خخخ