*دیدار حضوری بچه های تبریزی انجمن علوم پزشکی-21 دی*

ad1986

New member
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nr1

ad1986

New member
علی خیلی آدم خوشرویی بود یعنی این از ویژگی های خردادیاست :)

واقعا؟؟؟؟؟ مگه منو دیدی شوما؟؟؟ نه جون من سرتو بلند کردی شوما؟؟؟ بچه ها سمانه اصلا سرشو بلند کرد؟؟؟؟ حالا ارزو واسم قلب میکشیدو فوت میکرد خخخخخخخخ

والا من گفتم خردادیم .... (همون سه نقطه معروف) جوری با حسرت گفت وای به حالت و اینا که خاستم بگم نه خردادی نیستم همسایشونم خخخخخخخخ

ad1986

New member
آقا اصن من ... جان رو یه طور دیگه تصور میکردم یه طور دیگه شد.... خیلی فرق داشت .... خیلی خوش خنده و شوخ .... با جنبه ... من فک کردم اولش سمانس بعد دیدم برعکسه..... آخه سمانه اونجوری که اینج نشون میداد نبود....... دیگه چی بگم؟؟؟؟ بچه ها بگین...

لایک سالار....واقعا کاش به جا ارزو و بیوی مجسمه یه دونه دیگه از ... بود خخخخخخخخ

بچه ها منو قایم کنین این بار دیگه ارزو و سمانه منو میکشن....سالار پناهم بده

نوتر

New member
به عنوان یه داداش کوچیک از این دوستام میخوام:

مهسا: همیشه مهسا بمون. وقتی مهسا اونجا بود من خیالم راحت بود همه چی در روال عادی خودشه. احساس میکردم خیلی نگران این مهمونی کوچکمون نیستم.

علی همیشه علی بمون. با اون قیافه خنده رو که حس خوب بودن و مثبت بودن رو به طرف مقابلت القا میکنی

سالار همیشه سالار بمون.حتی وقتی داشتی شوخی میکردی سعی میکردی احترام طرف مقابلتو حفظ کنی. یه تواضع و فروتنی خاصی تو رفتارت بود.الهی همه ی مورچه های عالم فدای اون قد و قواره بلند و کشیدت شن

آرزو و سمانه: همیشه متین و باوقار بمونین. این خیلی خوبه که تو چت باکس ما همیشه با هم شوخی میکردیم ولی تو این مهمونی کوچک متانت و حیاتون مثال زدنی بود

رضا جان هم که همیشه دوست خوبی بوده برام. همیشه شاد و خوش خنده

و دوستم که نخواستی اسمت نوشته شه: زندگی رو سخت نگیر. اگه شما نبودی شک نکنید مهمونی ما نصف میشد. یادت باشه این شما بودی که داشتی مهمونی رو تحت هر شرایطی گرم و صمیمی میکردی. زندگی رو هم اینطور در نظر بگیر و غمگین نباش

:rose::rose::rose::rose:

آخرین ویرایش:

pashmak

New member
بسه دیگه بابع درشو تخته کنید دلمونو آب کردید
اصلن الان که فکر میکنم بعد عین جلسه ها بازم شما ها روتون میشه مسخره بازی دربیارید مثلن اگه نوتر کچل نباشه به جی بگیم کچل به سالعر نمیشه گفت انار دیگه آدم روش نمیشه. خووو

ad1986

New member

سمانه من کی خواستم عکس بگیرم؟؟:65d6a5d6s:

راس میگه نوتر
... (همون سه نقطه مورد نظر) پیشنهاد داد عکس بگیریم.اصلا مهسا پیشنهاد داد

نوتر حال کردی طرفداریتو کردم؟؟؟

ارزو و سمانه که نبودن چون به قول خودشون کی بورد زبونشون قفل کرده بود مثل ویندوز ...

pashmak

New member
علی کیه رضا کیه نوتر بلا اسم خودتو لو بده خو چرع عکس نگرفتید

pashmak

New member
حیف من بودم وگرنه جای ارزو وسمانه حرف میزدم خخخ شوخی کردم اصلنم روم نمیشد بوخودا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

ad1986

New member
بابا امان بدید برسم..........................:1dco2x0p1lilzhfpg1t
ههههههههههههههههههههه:4d564ad6:
من هی خواستم بعضیارو بکشم خخخخخخخخخخخخخخخ
مهسا جان خیلی ممنونم عزیزم ببخشید زحمت دادیم به همتون.......................
معذرت میخوام مجبورشدیم زود بریم وگرنه خیلی دلم میخواست بیشتر باشم تو جمعتون................................
نامرررررررررررررررررررررررررررررررررررررتا رفتید کافی شاپ من اگه میدونستم قید امتحان و کلاسو میزدم خیلی نامرتین:sad:مگه دستم بهتون نرسه:13:

عاغا یه سوال بودو نبودتون چه فرقی داشت هاااان؟؟؟ نه کاشیای کف سالن زیاد میشدن نه اون مورچه ها که داشت پفک میبرد پفک رو میزاشت زمین
سوسول خانوم خخخخخ

خخخخخخخ

leylii

New member
خداروشکر همه بچه ها رفتاراتون عالی و در شان و شخصییتتون بوده ..همیشه اعتماد به نفس داشته باشین و خودتونو قبول داشته باشین :thanks:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: baran71

pashmak

New member
خو چرا نظر میدید اسم نمیزارید
چرا روح شدن مد شده خووو

ad1986

New member
تنها کلماتی که آرزو گفت:

علی به آرزو: آرزو خانم ترکی حرف بزنید یکم بخندیم:25r30wi::25r30wi:
جواب آرزو: مگه من دلقکم؟؟ ایشششششششششش

نوتر در حال گفتمان با علی: نه علی جان آرزو خانم خودشون تبریزین ولی چون تو تهران فارسی حرف زدند الان نمیخوان سوتی بدنو و سر این قضیه یبار تو چت باکس من(نوتر)با آرزو بحثمون شد
جواب آرزو به نوتر: خیلی حساسیناااااااااااااا ایشششششش

بعدش پاستیل و پفک و چیپس و کلوچه رو خورد پا شد رفت:65d6a5d6s:

خخخخخخخخ مردم نوتر.... :smilies-azardl (113
لااقل ارزو اینارو گفت سمانه چی؟؟؟

ad1986

New member
خخخخخخخخخخخخخخخخخ مهسا به من میگفت شبیه اوتاراتی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
به من گفت شیطون..............................:ph34r-smiley:
من به این مظلومی.......................:dadad4:
مهسا خیلی باحالی:riz304:

مهسا گفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمعنی؟؟؟؟
شیطون ؟؟؟تو؟؟؟
حتما کریم دو کلمه ای مخ مهسارو خورده بوده یه چیزی پرونده مهسا و الا مهسا تو حالت عادی محاله اینو بگه

نکنه گفته سوسولی؟؟؟هاااان؟؟

ad1986

New member
علی
ارزو منو با خودت نبردی چرع اه خیلی نامردی

یعنی سوسول میبردم با خودم؟؟؟
والا ارزو و سمانه میومدن کافی شاپ یا یه میز دیگه مینشستن یا چراغای سقف رو میشمردن دوتایی...یا ذستمال کاغذی کش میرفتن خخخخخخخخ

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nr1

ad1986

New member

علی همیشه علی بمون. با اون قیافه خنده رو که حس خوب بودن و مثبت بودن رو به طرف مقابلت القا میکنی

نامرد مگه من قیافم عین دلغکا هس؟؟ خخخخخخخخخخ
من مگه ترانس برقم که بخام القا کنم چیزیو؟؟؟ هااااان؟؟؟؟؟؟؟خخخخخخخخخ

مرسی نوتر جان شوما داداش بزرگه مایی...واقعا ممنون از تو و مهسا به خاطر این دیدار دوستانه و خیلی باحال

ad1986

New member

آرزو و سمانه: همیشه متین و باوقار بمونین. این خیلی خوبه که تو چت باکس ما همیشه با هم شوخی میکردیم ولی تو این مهمونی کوچک متانت و حیاتون مثال زدنی بود

دیدین بچه ها نوتر اینجا سمانه و ارزو رو در یه جا اورده...اما من ترجمش میکنم:

متانت و حیا=سوسول بازی

ولی تو این مهمونی بزگ سوسول بازیتون مثال زدنی بود خخخخخخخخخخخ

بچه ها این بار راس راستکی ارزو و سمانه منو میکشن بوخودااااااااااا

نوتر داداش شرمنده تحریف نکردما ترجمه تحت اللفظی کردم خخخخخخخ (باهات موافقم در کل)

arezoo90

New member
اول ازهمه خیلی جمع قشنگی بود ..............:thanks:
نوتر:اقای به تمام معنا\برعکس اینجا کم حرف\باشخصیت\خیلی زحمت دادیم بهشون.................
مهسا:خانوم به تمام معنا\انصافا خیلی باحال\همچنین ارام ودوست داشتنی وزحمت دادیم دوباره........................
سالار:کشت منو با این کوفته اش خخخخخخخخخخخ خیلی پسر خوبیه\شوخ طبع ورفتارش کاملا صمیمی..................
سمانه:اجی گلمه\خانوم ومتین\خلاصه یه دونه س
علی:چچلم کردخخخخخخخخخخخخ خیلی خیلی شوخ طبع وصمیمی وخیلی باشخصیت......................
.........:خیلی دختر دوست داشتنی \شوخ وخلاصه خیلی خوشم اومد ازش
رضا:اقا \مصداق واقعی:) وبرعکس اینجا خوش صحبت........................
یه دوستی داشتن اینا بعد مثل اینکه اینجا عضون من نمیشناسمشون ایشونم درعین جدی بودن خیلی حرفای بامزه ای میزدن انصافا بانمک.................
خودم:(((((((((((((:) سوسول\افاده ای\ازدماغ فیل افتاده\کاشی شمار دانشکده تغذیه\فارسی حرف زدم مخشونو خوردم خخخخخخخخخخخخ
ازهمتون ممنونم خیلی خوش گذشت ولی نامردین حسرت کافی شاپ موند رو دلم))))))))))):
خلاصه خیلی خوشحال شدم که شناختم همچین انسانای بزرگواری رو ببخشید اگه یه وقتی ناراحتتون کردم..............
:riz304::riz304::riz304:

ad1986

New member
هر چی گفتم شوخی بود بچه ها به دل نگیرینااا

البته به جز ارزو و سمانه سوسول و افاده ای اییییییییییییییش

وا ببخشید بازم شوخی کردم

مهسا 6000رمین نوشتشو اینارو گزاشت منم افتخار میکنم که 36امین نوشتمو اینجا میزارم....نخندینا 36تای من از اون 6000تای مهسا بیشتره خوووووو

بالا