شما چطوری از زیست میخواهید نانودارویی امتحان بدید؟
من پایانامم نانوتوکسیکولوژی(در زمینه دراگ دلیوری یعنی سیستمهای اهسته رهش دارورسان) و فاز فارماسیوتکس بود، پدرم در اومد، دوسال درگیر تزم بودم و بازم میترسم که بخوام دکترا این رشته رو شرکت کنم
من منظورم این بود ارومیه عددی نیست ک تصمیمی بگیره و قدرتی نداره. تهران و بهشتی تصمیم گیرندن.اونکه مشخصه...شما هم بودی داروسازی خونده بودی زیر شاخه خودتو دیگ
ران قبول میشدن و شانست کم میشد بالاخره رگ غیرتت برمیخورد... صنفی نگری هس همیشه....
دقت هم بکنید نگفتم شورای تخصصی ارومیه اس...گفتم همایش سم شناسی بوده...
تا دکتر اکبری هست سیستم همینه. اینا شاکی بودن چون پارسال شیمی دارویی 13 نفر بچه های شیمی بودن و 2 تا دارو ساز.ستشون گرفتن داروسازه بیشتره. درضمن
شورای تخصص ارومیه نیست. دانشگاه تهرانو شهید بهشتیه.
هلنا جان اره سخته ولی من ترجیح میدم به جای منفی نگری فقط بخونم!!!
بعض از دوستان اسم رشته واسشون مهمه . ک بگن دکترای نانو میخونیم. منم تزممس شما بوده. واقعا سنگین و فرسایشی. بدون داشتن بازار کار در ایران. ولی از رشته های وزارت علوم بهترن ب هر حال.
مرتضی من به بعضی دوستان کاری ندارم ولی من خودم به خاطر اسم انتخاب نکردم. ممنون از شما و هلنا به خاطر حرف های مثبت و سازنده تون!!
بیاید کنار همو باهم تلاش کنیم.منابعو ب اشتراک بزاریم.هلنا شما سم خوندی؟ میشه کمک کنی اون چندفصل سم شناسی رو پیدا کنیم؟ سم از اون فصول داری؟ کسی نظری نداره؟ ای مطلبی...
مرسی هلنا جان. یعنی یک فصل سم رو داری ؟ ترجمه کاسکارت هم اومده.
انتشارات دانشگاه تهران. کاچی بزه هیچی. چطور اون ی فصلو بهمون میدی ؟