دوست واقعیت تواین سایت کیه؟؟

N@RVIN

Well-known member
همه بجز بعضیا

:smilies-azardl (113

والا ما فکر می کنیم دوست خیلیا هستیم ولی بعدا می فهمیم دوستشون نیستیم خخخ (ینی اونا مارو دوست خودشون نمیدونن واقعی ) ...تنها کسی که منو دوست خودش میدونه اونم واقعی سالاره بسیار عزیزه دمش گرم :smilies-azardl (113

ROJO

New member
همه دوست من هستند مگر اینکه خلاف ان ثابت شود:rolleyessmileyanim:

sepid71

New member
:smilies-azardl (113

والا ما فکر می کنیم دوست خیلیا هستیم ولی بعدا می فهمیم دوستشون نیستیم خخخ (ینی اونا مارو دوست خودشون نمیدونن واقعی ) ...تنها کسی که منو دوست خودش میدونه اونم واقعی سالاره بسیار عزیزه دمش گرم :smilies-azardl (113
:5: وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

آتشین

Well-known member
خخخ چه جالب الان که دقت کردم مبینم چهار تا ادم متفاوتن
با خصوصیات متفاوت که اصلا شبیه هم نیستن

eeeeeeehsan

New member
ندارم و نخواهم داشت، قشنگی دوستای مجازی تو همین واقعی نبودنشونه بابا
Nerd.png
16.gif

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: پیچک

.مقداد

New member
اول بابد بدونیم تعریف دوست چیه؟ این آدم هایی که اینجا میبینیم واقعا میتونن دوستی وفادار باشند؟ جنسیت دوست اهمیت داره برا بعضی ها برا بعضی ها نه! رو فضای مجازی اکثرن جنس مخالف رو دنبال میکنن ..... تو این سایت همه مدلی دیده میشه اما روابط دختران این سایت محکم تر از روابط پسرها هست.... اینو من زیاد دیدم
در کل دوستانی همچون ehsannn ، spideee، fariba ، Dr.bahar، god90 ، sepideh gh، norvin ، yara، mojdeaو................... همه عالی هستن بعضیا بیشتر

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: N@RVIN

yara

New member

فضای مجازی اسم خودش رو داره دیگه "مجــــــــــــــــــــــــــــازی" پس انتظار آدم حقیقی ازش ندارم.....مگر کسانی که واقعی بشن و وارد دنیای بیرونم بشن......

تا الان فقط و فقط یه شخص بوده شفــــــــــــــــــــــــق بــــــــــــــــــــانو......اختلاف قومیت داریم باهم ولی از واقعی هم واقعی تره واسم
:ad54ad::28:

fmmohammadi

New member
من تو این سایت دوستی پیدا نکردم... ی محدثه هست که از دوران کارشناسی میشناسمشو بهترین دوست دوران کارشناسی هم تو دانشکده هم توبیمارستان و هم الانی که ازش دورم هست....محدثه

varia

Well-known member
برام بعضی از پستها جالب بود:

برخی از دوستان حرف از دنبال کردن جنسیت در دوستی مجازی میزنند در حالی که خودشون پرچم دار این مورد هستند!

برخی از دوستان حرف از حفظ دنیای مجازی میزنند در حالی که اطلاعات واقعیشون در انجمن در دسترس خیلی از کاربرها هست!

خب دیگه هر کس نظری داره :)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

mohana

Well-known member
ستایش/مهسا/واریا/شوکا/بیوشیمی93 /آشل/زهرا زوت/آرام جونم/لیندا:28:

آخرین ویرایش:

melinaa

New member
یکی اسم مارو نگفت...باشه...:sad:
منم دوستی که بیشتر وقتا باهاش حرف میزنم mexin هستش...و taraneh...خیلی بچه های خوبی هستن...

با ja.alireza هم خیلی خوبه باهم خیلی بحث میکنیم درباهر مسائل مهم.خخخخخخ
با نوتر هم حرف میزنم...

آخرین ویرایش:
بالا