دوستت دارم*ها را، نگه می*داری برای روز مبادا!!

VERSA

New member
f9bb62b2b86d4891392ad6e86f99a5f0

دوستت دارم*ها را، نگه می*داری برای روز مبادا

دلم تنگ شده*ها را، عاشقتم*ها را…

این* جمله*ها را که ارزشمندند الکی خرج کسی نمی*کنی!

باید آدمش پیدا شود!

باید همان لحظه از خودت مطمئن باشی و باید بدانی که فردا، از امروز گفتنش پشیمان نخواهی شد!

سِنت که بالا می*رود کلی دوستت دارم پیشت مانده، کلی دلم تنگ شده و عاشقتم مانده که خرج کسی نکرده*ای و روی هم تلنبار شده*اند!

فرصت نداری صندوقت را خالی کنی.! صندوقت سنگین شده و نمی*توانی با خودت بِکشی*اش…

شروع می*کنی به خرج کردنشان!

توی میهمانی اگر نگاهت کرد اگر نگاهش را دوست داشتی

توی رقص اگر پا*به*پایت آمد اگر هوایت را داشت اگر با تو ترانه را به صدای بلند خواند

توی جلسه اگر حرفی را گفت که حرف تو بود اگر استدلالی کرد که تکانت داد

در سفر اگر شوخ و شنگ بود اگر مدام به خنده*ات انداخت و اگر منظره*های قشنگ را نشانت داد

برای یکی یک دوستت دارم خرج می*کنی برای یکی یک دلم برایت تنگ می*شود خرج می*کنی! یک چقدر زیبایی یک با من می*مانی؟

بعد می*بینی آدم*ها فاصله می*گیرند متهمت می*کنند به هیزی… به مخ*زدن به اعتماد آدم*ها!

سواستفاده کردن و معرکه*گیری…

اما بگذار به سن و شرایط تو برسند!

بگذار صندوقچه*شان لبریز شود آن**وقت حال امروز تو را می*فهمند بدون این*که تو را به یاد بیاورند

غریب است دوست داشتن.

و عجیب تر از آن است دوست داشته شدن...

وقتی می*دانیم کسی با جان و دل دوستمان دارد ...

و نفس*ها و صدا و نگاهمان در روح و جانش ریشه دوانده؛

به بازیش می*گیریم هر چه او عاشق*تر، ما سرخوش*تر، هر چه او دل نازک*تر، ما بی رحم *تر.

تقصیر از ما نیست؛

تمامیِ قصه هایِ عاشقانه، اینگونه به گوشمان خوانده شده*اند

nafare aval

New member
be nazaram dorost nist ke yeki chon senesh bala rafte be khodesh ejaze bede har chizi bege v har kari bokone chon sandoghchash labriz shode...

shahram25

New member
من اگه زني بگيرم همون روز اول تا آخر عمرم دوستت دارمو ميگم بهش

هلنا

New member
پشیونم از اینکه بعضیارو لایق دوست دارمای خودم انتخاب کردم:13::13::13::13:

samar.sh

New member
واقعا باید کسی لیاقت داشته باشه که بهش بگی دوست دارم از قدیم میگن
اگر حوا باشی بعضی ها هوا برشان می دارد که آدمند......

mino90

New member
میددونی رابطه بین دوتا چشمات توی چیه ؟

با هم پلک می زنند با هم حرکت می کنند با هم گریه می کنند همه چیز رو با هم می بینند و با هم می خوابند

اما هرگز نمی تونند همدیگرو ببینند این همان معنای دوستی است
زندگی بدون دوست وبدون دوست داشتن یعنی تنهایی

mosaferkocholo

New member
وقتی کسی تو رو دوست داره بهت میگه
تو رو عاشق میکنه
همین که جمله ی خودشو بهش بگی میره و تنهات میذاره البته این خاصیت آدم های بیوفاست همه این طور نیستن ولی تا چشم کار میکنه بی وفاست که زیاده:sadsmiley:

کسی که دوسش داری بهش نگو دوسش داری میره و تنهات میذاره
اگه باور نداری بهش بگو دوسش داری میره رو دلت پا میذاره

shahram25

New member
samir.sh اره مجردم. و در ضمن مجردي بسيار خوب من يكي از گل ژسراي ناز سايتم

mosaferkocholo

New member
صندوقچه ی آدم با وفا و عاشق پر میشه اما تا به معشوق نرسیده خیلی حرفاشو بیرون نمیاره که نکنه روزی قسمت و روزگار مانع شد گلش بشکنه بهش نمیگه که وابسته نشه اگر نشد .... اگر نشد که برسه فقط دنیای خودش خراب شه
دنیا رو سر گلش خراب نشه
عاشق و با وفا انتقام عشق نافرجامشو از عشقش نمگیره

راضی نیست گلش غم تو دلش بشینه میشکنه و چیزی نمیگه
اون وقت خدا میبینتش به فرشته هاش میگه چه بنده ی خوبی دارم برین به دادش برسین اون سر بلند شد برین دلشو آروم کنین
و رحمتشو میرسونه ... آخر داستانه این جور آدما خوب میشه چون ایمان دارم خدا آدمهایی که خودخواه نیستن و دلسوزن رو کمک میکنه

TUMS

Well-known member
شاندل،شاعر بزرگ فرانسه در مقدمه ی کتاب آفرینش می گوید:
" حرفهایی است برای گفتن،که اگر گوشی نباشد نمی گوییم.

و حرفهایی است برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال

گفتن فرود نمی آورند. و سرمایه ی ماورائی هر کس حرفهایی ست

که پاره های بودن آدمی اند و بیان نمی شوند،مگر آنکه مخاطب خویش را

بیا بند...."

shahram25

New member
مسافر كوچلو جان من كي از خودم تعريف كردم مگه در علم منطق نخوندي بايد بديهيات رو گفت؟خب منم فقط به اون عمل كردم و فك نكنم شما در خوبي و گل پسر بودنم شك داشته باشين البته مردم چيزهاي ديگريم در موردم ميگن ها اما بخاط شما اينو نميگم تا شكسته نفسي كرده باشم

TUMS

Well-known member
مسافر كوچلو جان من كي از خودم تعريف كردم مگه در علم منطق نخوندي بايد بديهيات رو گفت؟خب منم فقط به اون عمل كردم و فك نكنم شما در خوبي و گل پسر بودنم شك داشته باشين البته مردم چيزهاي ديگريم در موردم ميگن ها اما بخاط شما اينو نميگم تا شكسته نفسي كرده باشم

نه بگو
شکست نفسی نفرمائید

mosaferkocholo

New member
عجب :5: بابا تو دیگه کی هستی ای شکسته بند:smiliess (3)::4d564ad6:

shahram25

New member
دوستان دوستان توجه بفرماييد من شكست نفسي ميكنم و نميگم چقد ازم درجمع تعريف ميكنم كه چقدر سر به زير و خوشكلو نازو تو دل برو و در عين حال خشمگين هستم

parsa90

New member
ولی من همیشه به این معتقد بودم که ادما رو دوست داشته باش ولی هیچ وقت عاشق نشو:riz304:

shahram25

New member
پارسا جان دوست داشتن هيچ وقت از بين نميره اما عشق پايان و انتهايي داره

بالا