دوستان امروز همکاران آینده

ali.esf

New member
شما هنوز طلاق نگرفتین با وجود این همه مشکل؟ پس شایعه س که میگن جوونا سر هیچی جدا میشن!! این دو تا که یه ماهه دعواشون شده هنوز به ادامه زندگی امیدوارند!
دیگه چه خبر؟ :whistle:

یه چندوقته طلاق عاطفی گرفتیم ولی عمرا طلاق محضریش بدم! علاوه بر مهریه خرج محضر هم داره!:دی

- - - Updated - - -

اری هم که دیشب گفت دیگه شاید واسه همیشه نیاد
:smiliess (12)::smiliess (12):

ننهههههه!! :(((((

qom

New member
عموووووووو

دیشب همه ازتون حمایت کردن

حتی ناصر هم به اون فرد تذکر دادن...

الان همه ناراحتن دیگه نمیری اونجا
:13::13:
راستش من حوصله اعصاب خوردی نداشتم . خودم داشتم خوش میگذروندم . نمیدونم سر چی باید با من بد باشه . تذکر ناصر که خیلی باحال بود .

miis.s

New member
:tonguesmiley: .یه مشکل زود گذر احساس گسیخته آمیخته با پندار نیکم من رو درگیر خودش کرده بود
سرگیجه، حالت تهوع، تاری دید، احساس قدرت، سبکی سر، حس پرواز.. اینا جزو علائم شما نبود احیانا؟

miis.s

New member
آری اگه صدای منو میشنوی بیا برگرد ! لجبازی هم نکن! به حضورت احتیاج است

marzi ba

Well-known member
از هر 2 کامنت شما یکیش آری است . چه میکنه این سوز عشق

عموووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:thanks:

Nike313

New member
راستش من حوصله اعصاب خوردی نداشتم . خودم داشتم خوش میگذروندم . نمیدونم سر چی باید با من بد باشه . تذکر ناصر که خیلی باحال بود .

اره منم نمیدونم چرا همش به شما گیر میده

ولی
امیدوارم بیای باکس دوباره

اونم رفته واسه یه مدتی

راستییی دیشب سانی صدات کرد که بگه طرف کی بود نیومدی.......حداقل میومدی میدیدیم کی بود .......مردم از فضولیییییی:13::13:

habi

New member
حبی به نظرت میزان خساست علی اقا بیشتره یا میزان محبوبیت عمو بین دختران جدید خارج این تاپیک؟
از هیچکودوم اطلاعی ندارم...
ولی حدس میزنم محبوبیت عمو
عمو چرا میری تاپیکا دیگه :smilies-azardl (12):New (6)::eek:t0837h0nn8zfqu8ult

بالا