دل تنگ هستی برای ، چه کسی ؟ چه چیزی ؟ چه کاری ؟

biosta

Well-known member
هوا هم خوبه باید بروم ورزش و تنبلی نکنم
دلتنگم برای عرق ریختن و نفس نفس زدن
:riz304:

الناز2

New member
من اینجا بس دلم تنگ است
وهر سازی که می بینم بد آهنگ است
بیا ره توشه برداریم
قدم در راه بی بازگشت بگذاریم...
ببینیم آسمان هرکجا آیا همین رنگ است؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

الناز2

New member
دل من واسه روزای کودکی تنگه
کاش هیچوقت از دنیای کودکی ام خارج نمی شدم...

biosta

Well-known member
هوا هم خوبه باید بروم ورزش و تنبلی نکنم
دلتنگم برای عرق ریختن و نفس نفس زدن
:riz304:

دیگه دلم تنگ نیست برای ورزش
اما از بابتی دیگه تنگه
:rolleyessmileyanim:
...
دو ماه هست که ورزش می کنم که یک ماه اخیر هر روز ورزش می کنم
حساب کردم هفته ای بالای 40 کیلومتر هوازی یا غیر هوازی می دوم
یک ماه دیگه هم مسابقات ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی هست .

natanaeel

New member
دلم برای اولین بار قبول شدن تنگــــــــــــــــــــــــــــــته
چرا همیشه باید چند دفعه امتحان بدم آخه چرا

sara25

New member
دلتنگم برای خدا.. حس میکنم روزمرگی داره دورترم میکنه باید یه کارایی بکنم به زودیییییییییییی:rose:

امین18

New member
من واسه اقا امام زمان دلتنگم خیلی اقا اذیت میشه از دست کارای اشتباه ما.:sad:

saharandishe

New member
من واسه اقا امام زمان دلتنگم خیلی اقا اذیت میشه از دست کارای اشتباه ما.:sad:

بادیدن این تاپیک داشتم فکرمی کردم درحال حاضرخداروشکرهیچ دلتنگی درزندگیم ندارم وازروندزندگیم خیلی راضی وخوشحال هستم،که باخوندن دلتنگی تامل برانگیزشمابه خودم اومدم،
چقدراین غیبت برامون عادی شده که روزهاازپس هم می گذرندودلتنگش نمیشویم ،شرمنده مولاجان،شرمنده
یادم رفته بودهفته ای 2بارپرونده ی اعمالم به دست تومی رسد
چقدربرایم عادی شده،گناههای تکراری من که هرهفته تو بادیدن آنهااشک میریزی وبه جای من توبه میکنی،آقاتوآنقدرخوبی که به این خوبی هاعادت کرده ام. دیگرازگناه کردن نمیترسم آنقدرکه تو،به جایم توبه کردی وخدا توبه ات راپذیرفت ودرعوض غیبتت راطولانی کرد، دیگرنبودنت رانمیفهمم اصلانمیفهمم چرانیستی یادم رفته تو به خاطرگناهان من آمدنت دیرشد ،آقاجان کمی بامن بدباش شایدخوبی هایت رابفهمم ،شایدبرای تعجیل درظهورت ازگناهانم کم کردم، تاکی جورگناهان مراباطولانی ترشدن غیبتت خواهی کشید؟چه دل بزرگی داری تو،مولاببخش مراببخش...

نشسته غرق تماشای شیعیان خودش
کسی نیامده جز او سر قرار خودش
چه انتظار عجیبی است اینکه شب تا صبح
کسی قنوت بگیرد به انتظار خودش ...

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

hosna69

Well-known member
این روزادلم برای سادگی وبی آلایشی های گذشته تنگ شده...برای دلهای پرازیقین وایمان...دلم برای اعتمادکردن تنگ شده،خیلی وقته دیگه راحت نمیشه اعتمادکرد...حالاکه فکرمیکنم میبینم دلم واسه خیلی چیزاتنگ شده...:sad::sad:

arash-77

New member
این روزادلم برای سادگی وبی آلایشی های گذشته تنگ شده...برای دلهای پرازیقین وایمان...دلم برای اعتمادکردن تنگ شده،خیلی وقته دیگه راحت نمیشه اعتمادکرد...حالاکه فکرمیکنم میبینم دلم واسه خیلی چیزاتنگ شده...:sad::sad:

بعله یادش بخیر چی بودیم وچی شدیم
هعی روزگار

- - - Updated - - -

بعله یادش بخیر چی بودیم وچی شدیم
هعی روزگار

hosna69

Well-known member
دلم تنگه اون روزیه که حرف زدن های زمینی آرومم نکردومن قرآن روبازکردم تاخداآرومم کنه واولین آیه ای که دیدم این بودکه ...وخدای توتوراترک نکرده وبرتوخشم ننموده....
ومن اون روز باخودم بارهاتکرارکردم آیامن لیاقت دارم که خودمومصداق این آیه بدونم...
من دلتنگ مهربانی خدای مهربونمم که گاهی ازخودم دریغش میکنم...

arash-77

New member
ولی دم خدا گرم میبینه دارم گناه میکنم ولی باز یه بار دیگه بهم فرصت میده شاید برگردم

eeeeeeehsan

New member
دلم واسه باشگاه تنگ شده، واسه پرس، دمبل، آپدیت کردن آهنگا، آب کردن قمقمی آب سرد کن باشگاه و و و ... :sad:

بالا