دلایل بسته شدن تاپیک ها؟؟؟؟؟؟؟؟

شفيع

Well-known member
من با اکثر بچه ها موافقم نمیشه که مدیرا همینجوری الکی بیان و به تاپیکا گیر بدن.
بعضی از مدیرا که الان مدیر هستن خودشون هم کم میان و وقتیم میان با توپ پر میان که فقط ضد حال بزنن به بچه ها من میگم اول باید از مدیرا شروع کرد و مدیراییکه خودشون اسپم گذاشتن باید باهاشون برخورد شه

mikhak s

New member
تو همين تاپيك گفتيم نگار خانم اگه ميخواي تاپيكي رو ببندي به كاربرا احترام بزار دليلشو بگو ... قانون سايت اينه : تاپيكاي مشكل دار بسته و حذف ميشن. پس چه دليلي داشته كه تاپيك منو: كشف حجاب تا اين حد؟ رو به كل حذفش كرديد؟ دليلت كه به نظر خودتم خيلي منطقي هست: بايد تو ي اين دو تاپيكhttp://olumpezeshki.ir/forum/thread4326.html و http://olumpezeshki.ir/forum/thread3461.html مطلبمو ميزاشتم. يكي از اينها كه جمله هاي طنزه ديگري هم داستانهاي طنز،‌از هم تفكيك شدن ،‌ تاپيك من جمله كه نبوده داستان هم نبوده حالا گيريم من اشتباه تاپيك رو گذاشتم(كه نزاشتم) همه ي تاپيكاي طنزو انتقال دادي چرا تاپيك منو انتقال ندادي؟(اگه قراره هر مطلب طنزي كه ميزاريم تو يكي از اين دوتا تاپيك باشه پس چرا تاپيك:قدر آقايون رو بدانيدو... رو حذف نكرديد؟؟؟!!!) واقعا جاي سواله برام چه مشكلي با تاپيك من داشتي كه بدون اينكه به خودم خبر بدي حذفش كردي؟:smiliess (15): كارت فوق العاده زشت بوده اگه مديريت بلد نيستي خوب نكن كسي مجبورت نكرده يه خورده به كاراي ادمين نگاه كن چه طور با كاربرا رفتار ميكنه شايد شماهم ياد گرفتي. جاي تاسفه كه تو دنياي مجازي هم بلد نيستيم به حقوق ديگران احترام بزاريم.

mikhak s

New member
مدير مدبرو كاردان نگار خانم اين دو تاپيكي كه معرفي كردي اسمشون باخودشونه جمله ها و داستان هاي طنز، اگه قراره هر نوع مطلب طنزيو تو اين دو تا تاپيك بزاريم پس كلا بخش طنزو پاك كن اين دو تا تاپيكو بزار. كارت ازپايه خرابه ،‌ يه خورده روي رفتارت تمركز و فكر كن به نفع خودت و البته اين سايته:65d6a5d6s:

Mohammad gh

New member
من فکر میکنم که اگر تعداد مدیران بیشتر بشه واقعا به نفع سایت هست

بعضی بچه هارو میبینم که خیلی دلسوزانه در انجمن فعالیت میکنن و به بقیه هم با روی باز کمک میکنن و صادقانه بگم دلم میسوزه وقتی میبینم که عنوان مدیر زیر اسم کاربریشون نیست

برای مثال انجمنی مثل میکروب یا بیوتک یا زیست مدیر نداره در حالی که انجمن های فعالی هم هستن

تجربه نشون داده اعتماد به افراد با سابقه و دلسوز و کم کردن بار مسئولیت از روی دوش چند نفر میتونه خیلی ثمر بخش تر باشه و بهتر به بحث تاپیک تکراری و ... رسیدگی بشه و البته خیلی اوقات انتقال تاپیک و ادغام اون میتونه از پیش اومدن دل خوری ها جلوگیری کنه.

البته انتخاب مدیر و سیاست های مدیریتی به صلاح دید ادمین عزیز هست و منم به عنوان عضو سایت به اختیاراتشون احترام میزارم

shima.p

New member
بچه ها کسانی که علاقه به همکاری دارن و دوس دارن مدیر باشن به ادمین بگن تا اون از کمکتون استفاده کنه
اینایی که مدیر شدن هم همینطور بوده دیگه و گرنه ادمین عاشق چش ابروشون که نبوده مدیرشون کنه یا کار خاصی که نکردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مدیریت خیلی ضعیفه خیلی .. کسانی که یه وظیفه ای رو به عهده گرفتن باید درست انجامش بدن با این وضع دارن مدیریت ادمین رو هم زیر سوال میبرن!!

بالا