دلایل بسته شدن تاپیک ها؟؟؟؟؟؟؟؟

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

وقتی اورجینال بدنیا اومدی ، حیفه کپی از دنیا بری پس خودت باش ... :idea_majidonline:

................................

آهــان یه چیــز دیگه :

چــرا اجازه هیچ دفاعی رو تو تاپیک به بروبــچ نمیدن ... مثلا : یه پستی میدن و زودی تاپیک و می بنــدن ...

بریم پ م خسوسی بدیم ... چلا ؟ .... عمومی باشه بهتر نــی .... ؟؟؟؟؟

...................................................................

:riz513:

mikhak s

New member
سلام ...

وقتی اورجینال بدنیا اومدی ، حیفه کپی از دنیا بری پس خودت باش ... :idea_majidonline:

................................

آهــان یه چیــز دیگه :

چــرا اجازه هیچ دفاعی رو تو تاپیک به بروبــچ نمیدن ... مثلا : یه پستی میدن و زودی تاپیک و می بنــدن ...

بریم پ م خسوسی بدیم ... چلا ؟ .... عمومی باشه بهتر نــی .... ؟؟؟؟؟

...................................................................

:riz513:

شما زحمت نوشتن به خودت نده زرو جان چون زحمت خوندن به خودشون نميدن اگه هم دادن بي اهميت ازش رد ميشن،‌اگه چند بار تكرار شد اونوقت شايد يه جوابي بهت بدن (كه اگه نميدادن سنگين تر بودي):rolleyessmileyanim:

zErOOn3

Well-known member
شما زحمت نوشتن به خودت نده زرو جان چون زحمت خوندن به خودشون نميدن اگه هم دادن بي اهميت ازش رد ميشن،‌اگه چند بار تكرار شد اونوقت شايد يه جوابي بهت بدن (كه اگه نميدادن سنگين تر بودي):rolleyessmileyanim:

سلام آجـــی ...

بی خیـــش ... دادن کــ چــ بهتــر ندادنم نــدادــن دیگه ...

مــا هم اینــــو وگیم ...

مرداب به رود گفت: چه كردي كه زلالي...؟

جواب داد گذشتم ...

:bunnyearsmiley:

Leyenda

Well-known member
سلام ...

بــا اجازه همگی ... و پــوزش ....

...........................
دوستان هدف از گذاشتن قسمت سرگرمی اینه که در کنار فعالیت در بخش علمی تالار این بخش سرگرمی به عنوان زنگ تفریح باشه اما متاسفانه ما هنوز فرهنگ استفاده از دنیای مجازی رو نداریم من پست های بعضی از کاربران رو کنترل کردم باور نکردنیه که بعضی ها حتی 1 پست در بخش علمی نداشتن و تمام فعالیتشون در قسمت سرگرمی بوده
جناب آقا یا خانمی که از روی لج بازی با مدیران سایت این تاپیک رو باز کردی فکر میکنید بستن یا حذف کردن تاپیک و حتی بن کردن شما چقدر طول میکشه که اقدام به ایجاد یک تاپیک مجدد و بدون مجتوا کردین
نه تنها بسته میشه بلکه بعد از 24 ساعت حذف هم میشه

چقدر راحت به خودمون اجازه میدیم، یک گروه رو که شناختی ازشون نداریم، موقعیتشون، شرایط زندگیشونو نمیدونیم، "بی فرهنگ" خطاب کنیم!!!!! فقط به خاطر اینکه توی قسمت " موضوع آزاد" ، با هم صحبت و گفتگو میکنن!
کسی که خارج از گود باشه، میگه حتما بحث سیاسی، یا توهین، یا غیر اخلاقی و یا بی احترامی و دعوا بوده!!!! اما......:sad:

آخرین ویرایش:

antenyus

Active member
سلام به همگی....
من همیشه ک میومدم اینجا دعا میکردم ب جون ادمین و میگفتم خدا خیرش بده ک یه همچین جایی رو راه انداخته تا بچه ها بیان اینجا با هم تبادل نظر کنن و واقعا فک میکردم یکی از اهداف این سایت اینه ک بچه سراغ فیس بوک و یوتوب و چت روم و.... نرن و در یه مکانی به تبادل نظر بپردازن که همه تحصیل کرده اند. هم زبون اند... هم دین اند .... همه از یه آب و خاک اند واز همه مهمتر برا اعتقادات هم دیگه ارزش قائلند....... ولی با اتفاقات این چند وقته میبینم نه هدف از راه اندازی این سایت فقط وفقط درسه و بس.
حالا خود ادمین محترمو نمیدونم ولی تا اینجا برا بقیه فقط همین بوده....
یه سوالی داشتم از شما نگار جان... شما وقتی بعد 6 یا 7 ساعت درس خوندن از رو کتاباتون بلند میشید و میرید تو جمع خانوادگیتون میشینید مدام درباره مطالبی ک تو اون روز خوندید با اعضای خانواده بحث میکنید اونم درباره چیزهایی ک اصلا ازش اطلاعاتی ندارن یا نه میرید با خانواده حرف میزنید میخندید و تفریح میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.........

الان دقیقا بچه ها اینجورین.... مثلا خود من وقتی از درس خوندن خسته میشم یه سر میا اینجا با بچه ها حرف بزنم،بحث کنم ...کل کل کنم و مطالبی ک گذاشتن رو بخونم تا ذهنم دوباره آمادگی رو برا درس خوندن پیدا کنه......... ما روبات نیستیم ، تراکتور هم نیستیم تا فقط طبق یه برنامه کار کنیم و اصلا تفریحی نداشته باشیم........ چرا ما باید فقط و فقط درس بخونیم به کجا میخواییم برسیم ...... به نظر من گاهی مسیر زیباتر از مقصد است پس مدام نباید به مقصد فکر کرد و زیبایی های این لحظات رو نادیده گرفت...

این موضوعی رو هم ک بعضی ها میگن ک تو تایپیک ها از موضوع اصلی خارج میشن. ... این کجاش اشکال داره ....... بچه ها خانواده خودتونو در نظر بگیرید خوب وقتی میشینین با هم حرف میزنین همینجوری حرف تو حرف میاد و موضوع اصلی به طور کامل فراموش میشه...... وقتی هممون اینجوری ایم وقتی تو خانواده ای ک بیست و خورده ای سال باهاشون زندگی کردیم ... باز هم بحث ب وجود میاد و همیشه نظرای همو قبول نداریم چطور انتظار داریم تو انجمنی ک هر کدوم از یه گوشه کشور هستن هیچ بحثی ب وجود نیاد...... هیچ اختلاف نظری نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟............

و اینکه میگید مباحث علمی باشه..... مثلا استادمون با ما تکنیک دی ان آی استرکشن رو کار کرد که در دوران کارشناسی این تکنیک رو اصلا نداریم ... فرض بگیریم من اومدم و 4 تا مقاله هم در این مورد گذاشتم ... وقتی کسی ک نخونده باشه و چیزی بلد نباشه خو معلومه ک بحثی هم انجام نمیشه......... وقتی من درباره مامایی و پرستاری و علوم آزمایشگاهی و رشته های دیگه اطلاعاتی ندارم ، وقتی بچه ها یه مطلبی میذارن همونجا میخونم برا جالبه ولی برام سوالی پیش نمیاد ک بحث برانگیز باشه...... خوب چیکار کنم ....... چجوری بحث راه بندازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟............

خواهش میکنم ، لطفا اینقد به بچه ها گیر ندید ک از همین جا هم زده بشیم........... ما میایم اینجا استراحت کنیم............

و مطلب آخر اینکه میخواستم نظر خود خود ادمین محترم رو درباره اتفاقات و موضوعات این چند وقته بدونم؟؟؟؟؟؟؟......... فقط و فقط نظر ایشونه ک ما رو متقاعد میکنه........

خزر

New member
اینجا هر کس میتونه نظرشو بیان کنه . بستن چرا.؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه بچه ها چی گفتن ؟؟؟؟
والا مام موندیم ؟؟؟؟؟؟
:13:

@... zahra

New member
اینجا چه خبره؟؟؟
ما میایم اینجا برای سرگرمی...وگرنه کتاب و مطالب علمی انقد داریم که نخایم از اینجا بخونیم...
به کسی چه که کسی تو بخش علمی فعالیت میکنه یا تو سرگرمی؟؟؟
من چن بار توگروه میکی ها کامنت گذاشتم...انقد بداخلاقی مغروریت از بعضی هادیدم که زده شدم....
ولی از وقتی مکسین رفته این کودتا درست شده...

antenyus

Active member
راستش من نمیتونم وقتی ناراحت ام ب خودم بقبولونم ک ناراحت نیستم ..... من نمیتونم خودم نباشم.......... حرفمو میزنم یا قبول میکنن یا نه ...... اگه قبول کردن و متقاعد شدند ک هیچ وگرنه دیگه نمیام اینجا.........

nusha

New member
چرا عکساتو آپلود میکنی روشون کلیک راست کن...بعد اون ویو ایمیج اینفو رو بزن یه آدرس بهت میده اونو کپی کن و تو قسمت لینکش پیست کن ........ همین چرا کارتو سخت میکنی جناب............

آنتنیوس جان بهت افتخار میکنم ... با حرفات موافقم ... چقد زیبا انجمنو با خونواده مقایسه کردی دوست گلم @-}--

(منظورم اون حرفای صفحه قبلیتونه ;-)

آخرین ویرایش:

antenyus

Active member
آنتنیوس جان بهت افتخار میکنم ... با حرفات موافقم ... چقد زیبا انجمنو با خونواده مقایسه کردی دوست گلم @-}--

خواهش میکنم ...... من فقط حقیقت رو گفتم .......... حرفی ک از دل براید بر دل نشیند گلم..............:a2d3:

AWWA

New member
راستش من نمیتونم وقتی ناراحت ام ب خودم بقبولونم ک ناراحت نیستم ..... من نمیتونم خودم نباشم.......... حرفمو میزنم یا قبول میکنن یا نه ...... اگه قبول کردن و متقاعد شدند ک هیچ وگرنه دیگه نمیام اینجا.........

با سخت گیریایی که نگار می کنه اینجا رفته رفته داره خلوت تر میشه

sara77

New member
اگه تاپیک سرگرمی اسم ایناس خب هر کی میاد حرفشو میزنه خب ما که توهین نمیکنیم دیگه این چه کاریه والا من خوشم نمیاد تو یه جایی پست بذارممممممممم بعد ببندش این یعنی بی احترامی به من کاربر و این کار درستی نیست مدیران عزیززززززززززززززززززز انجمممممممممممننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن:eek:fftopic:

zErOOn3

Well-known member

با سخت گیریایی که نگار می کنه اینجا رفته رفته داره خلوت تر میشه

سلام ...

ینــی واقعــا آجــی TaRa رفتـــــــ ...

یکی صداشون کنه ... هم30 چیزی ندارن اینجا ...

.......................

یه وقت شیتون گوا2ن نزنه ... ما رو اینجا تنهــا بزاریـــن ... :smilies-azardl (113

........................................................................

ایــــن جنتلمــن با مرامـو ببینیم مــآ ... یه ختایی روش انجام بدیم ... کیف کنــه ...

ما رو دعوت می کنن اینجــا و خودشون .......... ماهی یه بارم ...

................................................................

UHoOo

...............................
:28:

parnia

New member
کار خانم مدیر چه زود اثر گذاشت...ی لحظه اومدم تو آخرین ارسالیا همش درسی بود...!!!!! امیدوارم باز اینجا رونق قبلو بگیره...که هروقت ازین کتابا خسته ایم بیایم و دلمون وا شه....:dadad4:

ali_ah

New member
سلام دوستان من چند وقت پیش این تاپیکو گذاشتم ..که عاقبتش رو میبینید

http://olumpezeshki.ir/forum/thread5159.html

بعد پیام دادم به خانوم negar91

که :
سلام
میشه بگید چرا پست منو بستید؟؟؟
اگه پستای قسمت سرگرمی زیاده چرا نمیرید پستای
نفر قبلی....نفر بعدی...و اینجور پستای ابکی و لوس رو که همیشه هم
فعاله رو ببندید اونوقت میاید پست من که اینقدر پستام کم شده
و موضوعشم بد نیست و جنبه امر به معروف و.. داره رو میبندید
؟؟؟؟؟؟

و تا حالا(01-01-2013 09:55 AM) جوابی ندادند حالا خودتون قضاوت کنید ...چرا باید باز سعی کنم تاپیک باز کنم..

خوب تقصیر من چیه که کسی از بچه های هوشبری سوال علمی نداره که جواب بدم:33: تازه تو مسائل رشته های دیگه بیام چی بگم وقتی بچه های خود اون رشته ها جوابای کامل دارن میدن هان

آخرین ویرایش:

sara77

New member

که :
سلام
؟؟؟؟؟؟

و تا حالا(01-01-2013 09:55 AM) جوابی ندادند حالا خودتون قضاوت کنید ...چرا باید باز سعی کنم تاپیک باز کنم..

خوب تقصیر من چیه که کسی از بچه های هوشبری سوال علمی نداره که جواب بدم:33: تازه تو مسائل رشته های دیگه بیام چی بگم وقتی بچه های خود اون رشته ها جوابای کامل دارن میدن هان
انصافا اینو خوب اومدی راس میگه تاپیکات کم شده

mikhak s

New member

که :
سلام
؟؟؟؟؟؟

سلام من كه گفتم جواب نميدن. بدتر بهت توهين ميكنن بعد كه گير بدي ببينن داره به جاهاي باريك كشيده ميشه يه جواب ابكي ميدن. توي بستن تاپيكاشون آدم فكر ميكنه از روي سياستشون يه تاپيكايي رو ميبندن يا بعضي ها رو ميزارن ادامه پيدا كنه بعد يهو بهت شوك وارد ميكنن. در مورد تاپيكي كه قبلا هم گفتم (حفظ آبروي...) نگار خانم تاپيكاي ديگه رو ميبستن ولي كار به اين نداشتن!!!:5:! خوب توي اون تاپيك حرفا زده شده تا اينكه خود ادمين اومدنو اونو بستن. :smilies:

mikhak s

New member

دقيقا مثلا رشته خود من،‌تعدادشون خيلي كمه ولي من هر روز كه ميام به تايپيك سم شناسي سر ميزنم ولي دريغغغغغغغغغغغغغغ؛‌خوب چقدر حرف بزنم كسي نيست باري تبادل نظر. اين گفته كه تعداد نوشته هاي علمي خيلي كمه يا كسي نوشته علمي نداره اصلا قبول ندارم رشته ها باهم فرق ميكنن. :1dco2x0p1lilzhfpg1t

Leyenda

Well-known member
سلام ...

بــــا بـــا بــــی خیــــال 2نیــــــــــــــــــا 2 روزـــــــــــــــــــــه هــــا ...

اینقـــــد خودمــــونو اذیت نکنیـــم ...

از مـــــــــــــا گفتــــــــــــــــــــــــــــــن بـــــــــــــــــود ...

آهـــان 1 چیــزی :

شمــا هم م3 مـــا به خود2ن بقــــولیــــــن کــــ : تــریپ نارحتــی نداریـــم ... چــرا الکی خودمون ناراحت کنیــم .... شنگول بودن و عشقـــش ... :ad54ad:

و ...

ناراحتی چیه عزیزجان...
اگه سر این جور مسائل آدم بخواد ناراحت بشه که دیگه، ؟؟؟؟هیچی
فقط میخاییم ببینیم دقیقا مشکل کجاست؟؟شاید بشه حلش کرد!

قبلا خیلی خیلی خوب بود، حتی وقتی تاپیکی مشکل داشت، خود آدمین به کاربراش احترام میذاشت و نظر سنجی میکرد، که آیا این تاپیکو ببندم یا نه؟!
مثلا میگفت اگه 10 نفر لایک بزنن، بسته میشه!!
الان مدیر بخش سرگرمی، میاد چند تا تاسف میخوره !بعد بسته میشه!!!!!!!:25r30wi:

بالا