::::دفترچه یادداشت انجمن

شفق بانو

New member
سلام دوستان
من امروز قرار بود برم دنبال کارای فارغ التحصیلی متاسفانه باز دیشب تا صب بیدار بودم نتونستم زود بیدار شم ...فردا هم تعطیله ..:tonguesmiley:

تقدیم به دوستان خوبم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

شفق بانو

New member
دوستان نظرتون چیه در مورد مدیریت زمان باهم صحبت کنیم ..به هر حال هر کدوم از ماها یه جورایی زمانمون رو مدیریت میکنیم ...در واقع مدیریت زمان رو بهم یاد بدیم :bunnyearsmiley::a2d3:

هانیه

Well-known member
استادم منم خیلی تنبل...................با تنبلیش زندگیمو داره خراببببببببببببببببببببب میکنه..............

- - - Updated - - -

دیشب از وحشتناک ترین شب های زندگی ...

چیکار کرده بودییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟

baran71

New member
در شبي تاريك

كه صدايي با صدايي در نمي آميخت

وكسي كس را نمي ديد از ره نزديك،

يك نفرازصخره هاي كوه بالارفت

و به ناخن هاي خون آلود

روي سنگي كند نقشي را و از آن پس نديدش هيچكس ديگر

baran71

New member
خدایا.....................
تو که باشی معجزه ای در من رخ می دهد
به نام ارامش
که زیباست و دلنشین

BBT

New member
استادم منم خیلی تنبل...................با تنبلیش زندگیمو داره خراببببببببببببببببببببب میکنه..............

- - - Updated - - -

چیکار کرده بودییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟

:smiliess (6)::smiliess (6)::smiliess (6):

baran71

New member
سخت است حرفت را نفهمند،

سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند،

حالا میفهمم، که خدا چه زجری میکشد

وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ،

اشتباهی هم فهمیده اند.

baran71

New member
ساده هستم
ساده می بینم
ساده می پندارم زندگی را
نمیدانستم جرم می دانند سادگی را
سادگی جرم است و من مجرم ترین مجرم شهرم
ساده می مانم...
ساده میمیرم...
اما...
ترک نمی گویم پاکی این سادگی را...

• Like

FARNAZz

Member
انسان خوبی باش...
ولی وقتت را برای اثباتش به دیگران تلف نکن.

شفق بانو

New member
امشب سرعت نتم خیلی پایین اومد .قرار بود با یکی از دوستان در مورد یه مسئله ای مشورت کنم متاسفانه اصلا نمیدونم چی شد برنامه ی مرورگر بسته شد کل سیستم لپ تاپم بهم ریخت ..

از همین جا عذر خواهی میکنم نتونستم پ خ بدم ..فردا عمری بود میام .... شرمنده (شکلک عذرخواهی میخاستم بزارم نشد )...

Taraa

Well-known member
من نمیفهمم چطوریه با بعضیا شوخی کنی بهشون نمیسازه ، جدی رفتار کنی بهشون نمیسازه .. کلا آدمای نسازین .. آدم نمیفهمه دقیقا چطور باهاشون رفتار کنه .. حالا کاش بعدشم نمیومدن معذرتخواهی و پشیمون بازار

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahsa.

bioshimi93

New member
آدم بعضی وقتها دوست داره یه جا باشه همش اسپم بذاره هر چی میخواد بگه بدون نگاه کردن به عنوان تاپیک

آخرین ویرایش:
  • Like

bioshimi93

New member
تارا با کی شوخی کردی؟ خخخخخ
برو ازش معذرت خواهی کن اشکالی نداره تارا...ههههههه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Taraa

bioshimi93

New member
یه بارخواستم با یه نفر شوخی کنم طرف ناراحت شد و بهم نگفت منم از همه جا بی خبر....
بعد از چند روز تازه فهمیدم که دلخوره ازم....

N@RVIN

Well-known member
امشب مث هر شب باز دوباااره لب تابم خرابه

امشب مث هر شب دوباره از دستش موهامو کندم

خخخ با ریتم امشب مث هر شب جزیره اومد تو خوابم بخونید

yara

New member
امروز گوش چپم درد میکرد خیلییییییییییییییییییییییییی.....ولی با همه این اوضاع روز بدی نبود...شکرت خدا:rose::heart:

bioshimi93

New member
حواست نبود ، که آمدم ... حواست نبود ، که ماندم..... حواسم نبود ، که با من نیامدی ... حواسم نبود ، که پیشم نماندی....
...حواسمان نیست که داریم تبدیل به خاطره میشویم .... چرا هیچ کس حواسش به ما نیست...!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

marzi ba

Well-known member
لیز خوردن بهونه ایست تا دست هایی رو که دوست داری محکمتر فشار بدی, شب و روز زمستونیت قشنگ!
*

67652748940442834809.jpg

بالا