دخترخانم ها حتما بخوانند ... مخصوصآ دختران دم بخت ! (جهت اطلاع رسانی و آگاهی)

veterner

New member
دوستان عزیز سلام

باید مطلبی رو به سمع و بصرتان برسانم که بسیار با خود کلنجار رفتم که نگویم اما واقعآ سکوت جایز نیست :

یک دخترعمو دارم که مدتی بود با یک پسر رفت و آمد خانوادگی میکردند تا با هم آشنا شده و ازدواج کنند . کار به مرحله ی تحقیقات رسید .. تحقیقات هم که به رسم سنت ایرانی .. از دوست و آشنا و درو همسایه و همکارو این ها صورت میگیرد ..

همکاران که همه تعریف میکنند... دوست هم که انتهای مرام را در حال دور زدن است و مسلما نمی آيد بد بگوید ... اما در و همسایه ! در و همسایه .. اصولا بعضآ دوست و بعضآ واقعا دشمن آدمند ... ممکن است یکی از دهان مبارکش یه قطره ای حقیقت چکه کند ...
یعنی رسمآ دوست و آشنا را کنار بگذاریم و ببینیم این همسایه ها به عمو و زنعموی من چه گفته اند:

- به هر حال تو هر خونه ای ممکنه مشکلاتی باشه ولی دیگه با ازدواج باید چشم پوشی کرد ازین حرفها !
-آخه چه مشکلی مثلا؟؟
-اونو دیگه من نمیدونم !!!

همسایه بعدی:
-والا ما ازینها بهتر ندیدیم .. شبا چراغ اتاق این پسر روشنه .. معلومه داره نماز شب میخونه ! سر به زیر .. آقا !!

همسایه بعدی:
-والا حاج خانوم چی بگم ؟ من زیاد نمیشناسم !! ولی باز بیشتر تحقیق کنید .. آدم دختر دسته گلشو که راحت نمیده به کسی !

همسایه بعد:
-اینا اونقدر مومن و مذهبی اند که نگو ! مادر این پسر تو خونه جلو پسرش روسری شو برنمیداره !!! پسر هم واقعا تمیز ... آقا !!!!

همسایه بعدی:
-آقا: خیلی خوبن خانوم ! برو و خدا خوشبختشون کنه
خانوم سراسیمه و ناگهانی به دم درب آمده: مرد بدو برو تلفن کارت داره ... و پس از فرستادن شوهر به داخل خانه .. به مادر دختر میگوید: این پسر یه زن 40 ساله رو صیغه کرده ! همیشه هم زنه میاد خونشون ... من دیگه نمیتونم بیشتر حرف بزنم الان شوهرم میاد !

دوستان ... محتاط باشید ... عجله نکنید .. و زود احساساتی نشوید /

برای نجات زندگیمان .. باید از خودمان شروع کنیم.

برای نجات زندگیمان .. باید از خودمان شروع کنیم

Boloor

New member
اختلاف سنی تا 4 سال قابل تحمله ولی بیشتر بشه دردسر آوره چون یکی ذهنش پخته شده و دیگری نه و همین باعث ایجاد کشمکش و اختلاف میشه که آخرش ناپیداس.

ولی من خیلی هارو میشناسم که با اینکه حدود 10 سال از خانمشون بزرگتر هستند, خیلی زندگی بهتری دارند نسبت به اونایی که اختلاف سنی کمی دارند یا اصلا اختلاف سنی ندارند, این مورد را زیاد دیدم, هم توی فامیل و هم توی دوست و آشنا و برام یه جورایی ثابت شده. البته این مسائل نسبی هستند, ممکنه یه نفر دیگه مواردی را دیده باشه که دقیقا برعکس چیزایی باشه که من دیدم و در نتیجه استنباط و نتیجه گیری اون با من خیلی متفاوت خواهد بود. ولی این وسط از نظر روانشناسان هم مسئله ای مطرح هست, اونم اینکه خانم ها نسبت به آقایون هم سن خودشون یکم سطح فکرشون پخته تر هست و واسه همینه که مشاورها معمولا پیشنهاد میکنن که مرد حداقل 5 سال ( توجه کنید: میگن حداقل 5 سال, یعنی میتونه بیشتر هم باشه) بزرگتر از خانم باشه تا تازه سطح فکری شون به هم نزدیک بشه.

سیدعلی

New member
موافقم نباید منتظر یکی باشیم با اسب سفید رویاها .همه ی حرفاتون درسته. اما به نظر شما میشه به زور با کسی که دوستش نداری ازدواج کرد؟

آره جانم. همین الانم خونه هایی که پدر سالارن گیر میاد و هرچی پدر بگه وحی منزل هس و یک موردشم اینه :

حرف اضافی نزن دختر:mad_majidonline: همین که گفتم. یا با فلانی ازدواج میکنی یا میری میمیری:mad_majidonline: فهمیدی؟؟؟:mad_majidonline:

خنده داره. نه؟؟؟؟؟:25r30wi:

سیدعلی

New member
مي دونم شوخي بود داداش خوبم! اما آقاي معيري ازدواج نكردن؟ جدكي؟ يا الكي؟ بنده خدا اگه با طرف ميرفت زير يه سقف چقد ميخواس بهش بد وبيراه بگه...:25r30wi: ولي شك ندارم شكست عشقي داشته... خدا به همه دلسوخته ها صبر بده ايشالا...:sad:

آره ازدواج نکردن. شاید شکست عشقی بوده!!!!! من نمیدونم. اما شعرای زیادی شکست داشتن مث عارف قزوینی!!! آخ دلم میسوزه . خییییییلی غم انگیزه قصه ش. یه سرچ برین متوجه میشین چی کشیده بنده خدا:14:

سیدعلی

New member

ولی من خیلی هارو میشناسم که با اینکه حدود 10 سال از خانمشون بزرگتر هستند, خیلی زندگی بهتری دارند نسبت به اونایی که اختلاف سنی کمی دارند یا اصلا اختلاف سنی ندارند, این مورد را زیاد دیدم, هم توی فامیل و هم توی دوست و آشنا و برام یه جورایی ثابت شده. البته این مسائل نسبی هستند, ممکنه یه نفر دیگه مواردی را دیده باشه که دقیقا برعکس چیزایی باشه که من دیدم و در نتیجه استنباط و نتیجه گیری اون با من خیلی متفاوت خواهد بود. ولی این وسط از نظر روانشناسان هم مسئله ای مطرح هست, اونم اینکه خانم ها نسبت به آقایون هم سن خودشون یکم سطح فکرشون پخته تر هست و واسه همینه که مشاورها معمولا پیشنهاد میکنن که مرد حداقل 5 سال ( توجه کنید: میگن حداقل 5 سال, یعنی میتونه بیشتر هم باشه) بزرگتر از خانم باشه تا تازه سطح فکری شون به هم نزدیک بشه.

شما درست میفرمایین. همون بحث نسبیت مطرحه>

حضرت رسول (ص) میفرمایند که مرد در 4 چیز باید از زنش بالاتر باشه :
1-سن
2-سواد
3-قد
4-ثروت
وقتی آدم فلسفشو میخونه و حتی نمونه های مصداقیشو میبینه واقعا حظ میکنه ازین روایت. حرفشون حرف خداس دیگه. الکی که نیس:ad54ad: وَمَا يَنطِقُ عَنِ الْهَوَىٰ-إِنْ هُوَ إِلَّا وَحْيٌ يُوحَىٰ سوره نجم آیات 3 و 4

stat90

New member
به نظرتون اگر در سطح تحصیلات خانم بالاتر باشه مشکل آفرین هست؟
خواهشا خیلی فانتزی فکر نکنید ..میدونیم که بهتره سطح سواد یکسان باشه یا پسر بیشتر باشه...اما اگر چنین موقعیتی وجود نداشت چطور؟
باید این مورد رو یکی از موارد مهم به حساب آورد( نمره منفی بهش داد) یا نه؟

bioshimi93

New member
به نظرتون اگر در سطح تحصیلات خانم بالاتر باشه مشکل آفرین هست؟
خواهشا خیلی فانتزی فکر نکنید ..میدونیم که بهتره سطح سواد یکسان باشه یا پسر بیشتر باشه...اما اگر چنین موقعیتی وجود نداشت چطور؟
باید این مورد رو یکی از موارد مهم به حساب آورد( نمره منفی بهش داد) یا نه؟

به نظر من مرد حداقل باید هم سطح باشه اما متاسفانه الان دخترا خیلی بیشتر از پسرا درس میخونن و درصد دخترای دانشجو خیلی بیشتره و بایدزیاد به فکر هم سطحی نبود اما من خودمم نمیتونم با یه آدم بیسواد زندگی کنم .مثلن یه دختری که دکترا داره به نظر من میگم فقط نظر خودمه ممکنه با یه لیسانسه ازدواج کنه و خوشبخت بشه. هستن کسانی که پسره دیپلمه هست دختره لیسانس یا بالاتره مونده به دختره که اخلاقش چه طور باشه میتونه قبول کنه یا نه. اگر دختری که سطح تحصیلات بالایی داره با یه پسر یه پله پایین تر از نظر تحصیلات ازدواج کنه بعد همش تحصیلاتشو بزنه تو سر شوهرش زندگیشون به هم میریزه.

بالا