دخترخانم ها حتما بخوانند ... مخصوصآ دختران دم بخت ! (جهت اطلاع رسانی و آگاهی)

nutgirl92

New member
دوستان عزیز سلام

باید مطلبی رو به سمع و بصرتان برسانم که بسیار با خود کلنجار رفتم که نگویم اما واقعآ سکوت جایز نیست :

یک دخترعمو دارم که مدتی بود با یک پسر رفت و آمد خانوادگی میکردند تا با هم آشنا شده و ازدواج کنند . کار به مرحله ی تحقیقات رسید .. تحقیقات هم که به رسم سنت ایرانی .. از دوست و آشنا و درو همسایه و همکارو این ها صورت میگیرد ..

همکاران که همه تعریف میکنند... دوست هم که انتهای مرام را در حال دور زدن است و مسلما نمی آيد بد بگوید ... اما در و همسایه ! در و همسایه .. اصولا بعضآ دوست و بعضآ واقعا دشمن آدمند ... ممکن است یکی از دهان مبارکش یه قطره ای حقیقت چکه کند ...
یعنی رسمآ دوست و آشنا را کنار بگذاریم و ببینیم این همسایه ها به عمو و زنعموی من چه گفته اند:

- به هر حال تو هر خونه ای ممکنه مشکلاتی باشه ولی دیگه با ازدواج باید چشم پوشی کرد ازین حرفها !
-آخه چه مشکلی مثلا؟؟
-اونو دیگه من نمیدونم !!!

همسایه بعدی:
-والا ما ازینها بهتر ندیدیم .. شبا چراغ اتاق این پسر روشنه .. معلومه داره نماز شب میخونه ! سر به زیر .. آقا !!

همسایه بعدی:
-والا حاج خانوم چی بگم ؟ من زیاد نمیشناسم !! ولی باز بیشتر تحقیق کنید .. آدم دختر دسته گلشو که راحت نمیده به کسی !

همسایه بعد:
-اینا اونقدر مومن و مذهبی اند که نگو ! مادر این پسر تو خونه جلو پسرش روسری شو برنمیداره !!! پسر هم واقعا تمیز ... آقا !!!!

همسایه بعدی:
-آقا: خیلی خوبن خانوم ! برو و خدا خوشبختشون کنه
خانوم سراسیمه و ناگهانی به دم درب آمده: مرد بدو برو تلفن کارت داره ... و پس از فرستادن شوهر به داخل خانه .. به مادر دختر میگوید: این پسر یه زن 40 ساله رو صیغه کرده ! همیشه هم زنه میاد خونشون ... من دیگه نمیتونم بیشتر حرف بزنم الان شوهرم میاد !

دوستان ... محتاط باشید ... عجله نکنید .. و زود احساساتی نشوید /

برای نجات زندگیمان .. باید از خودمان شروع کنیم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farnoud

TUMS

Well-known member
جالب بود . . . . :riz304:
ضد و نقیض ها زیاد شده اند . . .. . :5:

leylii

New member
بامزه بود دستت درد نکنه گلم ....امان از این همسایه ها .................حالا شاید پسره نماز نمیخوند مثلا کتاب می خوند .......عجب.......
نباید هیچ موقع زود قضاوت کرد..........

BBT

New member
مرسی آدم این چیزا رو میشنوه ترسش بیشتر میشه

حسان

Well-known member
مرسی آدم این چیزا رو میشنوه ترسش بیشتر میشه

اره واقعا ترس هم داره...
فقط میدونم لازمه ی زندگی صداقته اما هیچکی تو تاپیکی ایجاد کرده بودم نگفت این صداقت رو از کجا تشخیص بدیم؟؟؟

nutgirl92

New member
اره واقعا ترس هم داره...
فقط میدونم لازمه ی زندگی صداقته اما هیچکی تو تاپیکی ایجاد کرده بودم نگفت این صداقت رو از کجا تشخیص بدیم؟؟؟

شیطونک نمیشه صداقت رو تشخیص داد ...
فقط باید اونقدررررر از همه جا پرس و جو کرد تا بالاخره معلوم شه چیزی هست یا نه ...

من همچین موردی هم شنیده بودم چند سال پیش .. که پسره شناسنامش المثنی بوده ... بابای دختره آشنا داشته.. پیگیره کردن دیدن قبلا یکی رو عقد کرده بوده !!!

آخهههههه دروغ تا کجااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟ تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به قرآن ما دخترا .. مخصوصا ماهااایی که از کودکی تا به اکنون .. سرمون تو درس و مشق بوده ... خیلی مظلوم واقع شدیم !! خیلیییییییییییییی

mexin

Well-known member
بامزه بود دستت درد نکنه گلم ....امان از این همسایه ها .................حالا شاید پسره نماز نمیخوند مثلا کتاب می خوند .......عجب.......
نباید هیچ موقع زود قضاوت کرد..........

نخیر!پای اینترنت و فیس بوک بوده دیگه!نماز چی عزیز من کتاب چی!!

mexin

Well-known member
شیطونک نمیشه صداقت رو تشخیص داد ...
فقط باید اونقدررررر از همه جا پرس و جو کرد تا بالاخره معلوم شه چیزی هست یا نه ...

من همچین موردی هم شنیده بودم چند سال پیش .. که پسره شناسنامش المثنی بوده ... بابای دختره آشنا داشته.. پیگیره کردن دیدن قبلا یکی رو عقد کرده بوده !!!

آخهههههه دروغ تا کجااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟ تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به قرآن ما دخترا .. مخصوصا ماهااایی که از کودکی تا به اکنون .. سرمون تو درس و مشق بوده ... خیلی مظلوم واقع شدیم !! خیلیییییییییییییی

من این جمله ی آخری رو تایید میکنما!!واقعا مظلوم!!

am-ml

New member
دوستان عزیز سلام

باید مطلبی رو به سمع و بصرتان برسانم که بسیار با خود کلنجار رفتم که نگویم اما واقعآ سکوت جایز نیست :

یک دخترعمو دارم که مدتی بود با یک پسر رفت و آمد خانوادگی میکردند تا با هم آشنا شده و ازدواج کنند . کار به مرحله ی تحقیقات رسید .. تحقیقات هم که به رسم سنت ایرانی .. از دوست و آشنا و درو همسایه و همکارو این ها صورت میگیرد ..

رفت و آمد خانوادگی خیلی خیلی کمک میکنه ،همینطور اگه امکانش باشه ،یه سفر کوتاه ،مثلا یه نیمروز رو با خانواده ها به یه جای تفریحی نزدیک برن ،خیلی کمک کننده هستش.
صداقت رو تا حدودی با پرسیدن سوالا ت مستقیم در مورد یک موضوع و مقایسه اون با رفتارای فرد میشه فهمید. ولی هرگز برداشت خودتون رو بهش مطمئن نباشید و حتما اگر در مورد مساله ای برداشتی دارین که برای شما در رد یا قبول اون فرد ،موثر هستش ،حتما ازش سوال بپرسین ،آقایون خیلی متفاوت از ما فکر می کنن .
به نظر من اون چیزی که خیلی مهم تره ،اینه که حتی اگر از نظر اعتقادی و ... هم برامون مهم نیست ،تو این مدت آشنایی یه فاصله عاطفی رو رعایت کنیم(نوع استفاده از کلمات و نوع حرفایی که می زنیم) ،مخصوصا دختر خانم ها ،من توی اطرافیان خودم متاسفانه زیاد می بینم ،قراره با هم صحبت کنن که بیشتر همدیگه رو بشناسن ،بعد دختره اگر این آقا بهش شب بخیر نگه ،خوابش نمی بره،خوب تو دل دادی رفته ،دیگه چیزی نمی بینی جز خوبی.

آخرین ویرایش:

nutgirl92

New member
رفت و آمد خانوادگی خیلی خیلی کمک میکنه ،همینطور اگه امکانش باشه ،یه سفر کوتاه ،مثلا یه نیمروز رو با خانواده ها به یه جای تفریحی نزدیک برن ،خیلی کمک کننده هستش.
صداقت رو تا حدودی با پرسیدن سوالا ت مستقیم در مورد یک موضوع و مقایسه اون با رفتارای فرد میشه فهمید. ولی هرگز برداشت خودتون رو بهش مطمئن نباشید و حتما اگر در مورد مساله ای برداشتی دارین که برای شما در رد یا قبول اون فرد ،موثر هستش ،حتما ازش سوال بپرسین ،آقایون خیلی متفاوت از ما فکر می کنن .
به نظر من اون چیزی که خیلی مهم تره ،اینه که حتی اگر از نظر اعتقادی و ... هم برامون مهم نیست ،تو این مدت آشنایی یه فاصله عاطفی رو رعایت کنیم(نوع استفاده از کلمات و نوع حرفایی که می زنیم) ،مخصوصا دختر خانم ها ،من توی اطرافیان خودم متاسفانه زیاد می بینم ،قراره با هم صحبت کنن که بیشتر همدیگه رو بشناسن ،بعد دختره اگر این آقا بهش شب بخیر نگه ،خوابش نمی بره،خوب تو دل دادی رفته ،دیگه چیزی نمی بینی جز خوبی.

دقیقآ دختر عموی منم علاقمند شده بود طفلک ... پسره هم البته اونطور که از ظواهر پیدا بوده ... قلبش رو تقسیم بر دو کرده بودو یک نصفشو به دخترعموم هدیه کرده بود :14:
بیچاره الان تو شوک به سر می بره !! اما تقصیر خودشه ... به قول شما آدم نباید الکی به کسی دلبستگی پیدا کنه !!!!
لیلا جون ... من که شخصآ ساده تر از اونیم که بتونم به این راحتی ها تشخیص بدم ... ولی والدینم از عهدش بر میان قطعا !!

دیگه داره کار به جایی میرسه که برای تحقیق از پسرا باید به وزارت اطلاعات مراجعه کنیم :13:

mohana

Well-known member
دقیقآ دختر عموی منم علاقمند شده بود طفلک ... پسره هم البته اونطور که از ظواهر پیدا بوده ... قلبش رو تقسیم بر دو کرده بودو یک نصفشو به دخترعموم هدیه کرده بود :14:
بیچاره الان تو شوک به سر می بره !! اما تقصیر خودشه ... به قول شما آدم نباید الکی به کسی دلبستگی پیدا کنه !!!!
لیلا جون ... من که شخصآ ساده تر از اونیم که بتونم به این راحتی ها تشخیص بدم ... ولی والدینم از عهدش بر میان قطعا !!

دیگه داره کار به جایی میرسه که برای تحقیق از پسرا باید به وزارت اطلاعات مراجعه کنیم :13:

دوستم میگفت فیسبوکشون و چک کنیم...البته اگه غیرفعال نکرده باشن:tonguesmiley:

ketabsabz

Well-known member
چی بگم والا ، من دیگه تو این دوره زمونه ب چش خودمم اعتماد ندارم ، بله آشنایی قبل از ازدواج خیلی مهمه ، بعضی از خانواده ها ب دلیل فرهنگ غلطی ک بعضا وجود داره اجازه ی رفت و امدهای قبل ازدواج رو ب دو طرف نمیدن ک خیلی اشتباست ، به نظرم دختر و پسر تا همو خوب نشناسن نباید برن زیر سقف صحبت یک عمر زندگیه الکی نیست . البته زیر نظر خونواده هاشون
نوت گرل دستت درد نکنه خیلی خوب بود.:riz304:

آخرین ویرایش:

BBT

New member
به نظرم بهترین پیشنهادی که برای شما میتونم بدم بسپارین دست پدرتون چون پدرا خودشون مردن راحتتر میتونن بفهمن

am-ml

New member

من یه داداش دارم که سه سالی ازم بزرگتره ،با هم خیلی صحبت می کنیم.
همونقدر که مردا برای ما ناشناخته و گاهی عجیب به نظر می رسن ،ما هم برای اونا اینطوری هستیم.
داداش من سی سالشه و مطالعات زیادی داره ولی گاهی به شوخی بهم میگه : فقط خدا میدونه چی خلق کرده.(در مورد زن ها ):25r30wi:

البته شوخی میکنه ،ما به این نتیجه رسیدیم که اگر آدم دلبسته نشه (خانواده رو دخالت دادن در این جهت خیلی موثره ) و همینطورم زیادی وسواس به خرج نده ،میشه راحت انتخاب کرد.

پ.ن: حالا باز نگین پس چرا باغچه خودت رو بیل نمی زنی ،من مفصل چراش رو گفتم دیگه.:rolleyessmileyanim:

آخرین ویرایش:

BBT

New member
همونقدر که مردا برای ما ناشناخته و گاهی عجیب به نظر می رسن ،ما هم برای اونا اینطوری هستیم.
داداش من سی سالشه و مطالعات زیادی داره ولی گاهی به شوخی بهم میگه : فقط خدا میدونه چی خلق کرده.(در مورد زن ها ):25r30wi:

البته شوخی میکنه ،ما به این نتیجه رسیدیم که اگر آدم دلبسته نشه (خانواده رو دخالت دادن در این جهت خیلی موثره ) و همینطورم زیادی وسواس به خرج نده ،میشه راحت انتخاب کرد.

پ.ن: حالا باز نگین پس چرا باغچه خودت رو بیل نمی زنی ،من مفصل چراش رو گفتم دیگه.:rolleyessmileyanim:

میشه بپرسم کجا چراش رو گفتین ؟؟؟

BBT

New member

میشه بپرسم کجا چراش رو گفتین ؟؟؟

بالا