داستان ها و مطالب طنز (لطفا داستان ها و مطالب جدید طنزگونه رو اینجا قرار بدید)

mehrshad

New member
عاغا زن نگیرید دردسر کم دارید؟ این پست هم بد اموزی داره عاغا جان بد اموزیییییی :riz277:

sahar-a

New member
چه جالب؟!؟!؟!:wacsmiley:
من که ازدواج نکردم، پس چرا گلاب به روتون یه خر هم ندارم؟؟؟؟؟؟:13: چه برسه به پورشه!!!!!:smilies-azardl (181

mehrshad

New member
manam ke khodaro shokr azabo mojaradam.ba koli ghesto gharz taze ye gari giram umad ke unam forukhtam dg.

zohreh22

New member
سلام
عاغا(به قول دوستان) ما مصرا ارض میکنیم روح و روانط شاد ..
تو این زمان که دیونه ارشدیم تا جوابا نیاد هم خوب نمیشیم تناذی های شما حال ما رو خوب میکنه ..

اجرکم عند الله
پ.ن:کارای خوبت شد شیش تا به مامانت میگم!!!

محسن ن ک

New member
شاید واقعا مجرد نیستین ...شیطون میگه کلا مجرد باشین تا پورشه گیرتون بیاد نه یواشکی متاهل :)

mexin

Well-known member
زن و سینما!!!(طنز)

یکی از مصادیق مقوله زن و سینما، زن در سینما است. البته منظور ما زن در سینما است نه زن در سینما! یعنی زن داخل سالن سینما نه اینکه زن به عنوان بازیگر در فیلم های سینمایی. تجربه ثابت کرده که زن در سینما یادآور کارتون قدیمی «بارباپاپا» که در شرایط مختلف عوض می شد، است؛ یعنی زن وقتی به سینما می رود بسته به ژانر فیلمی که به نمایش درمی آید، او هم تغییر حالت می دهد. حالا برای اینکه خوب شیرفهم شوید نوع برخورد زنان با ژانرهای مختلف فیلم های سینمایی را برای شما به طور مختصر شرح می دهیم:

فیلم عاشقانه و درام: زن کاملا محو فیلم شده به طوریکه زاویه چشمانش با پرده سینما از اول تا آخر فیلم از حالت مستقیم خارج نمی گردد و تنها صدایی که از او به گوش می رسد صدای بالاکشیدن آب دماغش است و هر 30ثانیه یک دستمال کاغذی مچاله که مملو از اشک چشم و آب دماغ می باشد از سوی او به طرفینش پرتاب می گردد.

فیلم ترسناک: زن داخل صندلی اش جمع می شود و خود را به شکل و اندازه یک توپ پینگ پونگ درمی آورد؛ از دقیقه اول فیلم تا تیتراژ پایانی، چشمانش کاملا بسته است و هر از چندگاهی هم که از روی فضولی زنانه، چشمانش به اندازه چشم ژاپنی ها باز می گردد پس از یک صدم ثانیه با صدای جیغ مهیبی که از دهان خودش خارج می گردد، دوباره بسته می شود.

فیلم رزمی: زن در تمام طول فیلم با شخصیت اصلی فیلم همزادپنداری می کند و به مقایسه آلات قتاله مورد استفاده در فیلم با لوازم آشپزخانه اش می پردازد و در حین تماشای فیلم همانطور که به دوستان و زنان همسایه پیامک می دهد و قرار می گذارد که فردا بروند باشگاه رزمی سر کوچه ثبت نام کنند، گهگاه بطور ناخودآگاه ضرباتی را بر اشخاص طرفین خود وارد می نماید.

فیلم موزیکال: تماشای اینگونه فیلم ها به یک زن توصیه نمی شود چون از ثانیه اول فیلم تا پایان یافتن آن، همچون اسپند روی آتش، آرام و قرار نخواهد داشت و جنبش هایی موزون از سوی او مشاهده خواهد شد که تا چندین روز پس از تماشای فیلم هم در منزل ادامه خواهند داشت.

فیلم خانوادگی: زن در هنگام تماشای این نوع فیلم به فیلمنامه، بازیگر و موضوع فیلم کاری ندارد و در طول فیلم توجهش صرفا به نوع و مدل لوازم خانگی و چیدمان منزل و جنس و مارک لباس بازیگران است و هر از چندگاهی با صدای جیغی دیگران را متوجه یکی بودن فلان وسیله آشپزخانه نقش اول فیلم با سرویس جهیزیه خودش خواهد کرد.

فیلم جنایی: زن از ابتدای فیلم هر 5دقیقه یکبار با صدای بلند طوری که همه حاضران تا شعاع 500متری متوجه بشوند تاکید می کند که قاتل فلانی است و در اکثر موارد، آخر فیلم معلوم می شود تمام بازیگران فیلم به نوعی در قتل مقتول نقش داشته اند الا همان که زن مذکور آن را قاتل می دانسته است.

به دلیل پاره ای از ملاحضات سیاسی امنیتی از بیان نوع رفتار زنان در قبال تماشای فیلم های ژانر کمدی، معمایی، علمی تخیلی، اکشن، فانتزی و.... معذوریم!

آخرین ویرایش:

mexin

Well-known member
آقایون محترم توجه کنید ...!!(طنز)

یکی نیست بره به این پشه ها بگه خب بی پدر خونتو خوردی بگیر یه گوشه بتمرگ، اینقد دور نزن دو دقیقه دیگه گشنت بشه ...!!

یک مرد مجرد برای هضم دلتنگی هاش گریه نمی کنه ؛ میره میشینه pes 2012 بازی میکنه !

یه سوالی دارم ؛ اولین کسی که شیر دوشیدن رو کشف کرد ، دقیقا داشت با گاو چیکار میکرد ؟؟؟

یه دوست دخترم نداریم تولدشو یادمون بره بهش بربخوره قهر کنه بزاره بره از دستش راحت شیم...!!

هر کی هم به ما گفت "خوش تیپ "برگشتیم دیدیم یا حراست دانشگاست یا گشت ارشاد

لواشکم نشدیم یکی به خاطــــرمون ضعف کنــــه!

یه دوست دارم،
وقتی تازه ازدواج کرده بود،
مارو که میدید، همش بهمون پوزخند می زد،
الان دوسال گذشته،
مارو که می بینه بغض می کنه ...

یه اخلاق خوبی که پشه ها دارن تک خوریه!
شما فکر کن اگه مثل مورچه ها رفیق باز بودن،
وقتی یه سوژه پیدا می کردن،
هشتصدتا از رفقاشونو می کشوندن اونجا!

یکی دکتر میشه
یکی مهندس میشه
منم درس عبرت شدم برا بقیه

بالاخره امروز نوک مداد اتودی که دوستم چهارم
فرو کرده بود تو رون پام رو درآوردم
خیلی بچه ی خررری بود ..!
امیدوارم هنوز نتونسته باشه سر پرگارم رو از .... درآورده باشه..!

آقایون محترم توجه کنید : وقتی دوست دخترتون ازتون میپرسه : اگه یه روز ازدواج کردی،منو‌ به عروسیت دعوت میکنی؟ بدون اینکه حرفی بزنید صحنه رو ترک کنید!!! سوال در نهایت حیله گری طراحی شده

یه ضرب المثل میگه : ماشین عروس پیکان باشه ولی ماله خود داماد باشه

اگر به دنبال شناخت شخصیت اصلی دوست پسرتون هستید .....
فقط کافیه موقع بازی کردن پلی استیشن یا ایکس باکس نگاهش کنید !!

هیچ وخـــت نتونستم بفهمم وختی مادرم بهم میگه :
"انشالله یه پسر اینه خودت نصیبت بشه "
نفرین بوده یا دعای خیر

جوانی با چاقو وارد مسجد شد و گفت :
بین شما کسی هست که مسلمان باشد ؟
همه با ترس و تعجب به هم نگاه کردند و سکوت در مسجد حکمفرما شد ، بالاخره پیرمردی با ریش سفید از جا برخواست و گفت :
آری من مسلمانم
جوان به پیرمرد نگاهی کرد و گفت با من بیا ، پیرمرد بدنبال جوان براه افتاد و با هم چند قدمی از مسجد دور شدند ، جوان با اشاره به گله گوسفندان به پیرمرد گفت که میخواهد تمام آنها را قربانی کند و بین فقرا پخش کند و به کمک احتیاج دارد ، پیرمرد و جوان مشغول قربانی کردن گوسفندان شدند و پس از مدتی پیرمرد خسته شد و به جوان گفت که به مسجد بازگردد و شخص دیگری را برای کمک با خود بیاورد
جوان با چاقوی خون آلود به مسجد بازگشت و باز پرسید :
آیا مسلمان دیگری در بین شما هست ؟
افراد حاضر در مسجد که گمان کردند جوان پیرمرد را بقتل رسانده نگاهشان را به پیش نماز مسجد دوختند ، پیش نماز رو به جمعیت کرد و گفت :
چرا نگاه میکنید ، به عیسی مسیح قسم که با چند رکعت نماز خواندن کسی مسلمان نمیشود !!!

mexin

Well-known member
مرد روستایی و الاغ!(طنز)

می گویند مردی روستایی با چند الاغش وارد شهر شد. هنگامی که کارش تمام شد و خواست به روستا بازگردد، الاغ ها را سرشماری کرد. دست بر قضا سه رأس از الاغ ها را نیافت. سراسیمه به سراغ اهالی رفت و سراغ الاغ های گمشده را گرفت. از قرار معلوم کسی الاغ ...ها را ندیده بود.

نزدیک ظهر، در حالی که مرد روستایی خسته و ناامید شده بود، رهگذری به او پیشنهاد کرد، وقت نماز سری به مسجد جامع شهر بزند و از امام جماعت بخواهد تا بالای منبر از جمعیت نمازخوان کسب اطلاع کند. مرد روستایی همین کار را کرد. امام جماعت از باب خیر و مهمان دوستی، نماز اول را که خواند بالای منبر رفت و از آن جا که مردی نکته دان و آگاه بود، رو به جماعت کرد و گفت: «آهای مردم در میان شما کسی هست که از مال دنیا بیزار باشد؟» خشکه مقدسی از جا برخاست و گفت: «من!» امام جماعت بار دیگر بانگ برآورد: «آهای مردم! در میان شما کسی هست که از صورت زیبا ناخشنود شود؟» خشکه مقدس دیگر برخاست و گفت:«من!» امام جماعت بار سوم گفت:«آهای مردم! کسی در میان شما هست که از آوای خوش (صدای دلنشین) متنفر باشد؟» خشکه مقدس دیگری بر پا ایستاد و گفت:«من!» سپس امام جماعت رو به مرد روستایی کرد و گفت: بفرما! سه تا خرت پیدا شد. بردار و برو!!!

biosta

Well-known member
این هم سرنوشت پسر ایرونی

چند سال پیش یک روز جلوی تلویزیون دراز کشیده بودم، فوتبال نگاه می کردم و تخمه می خوردم. ناگهان پدر و مادر و آبجی بزرگ و خان داداش سرم هوار شدند و فریاد زدندکه:
(( ای عزب! ناقص! بدبخت! بی عرضه! بی مسئولیت! پاشو برو زن بگیر)).
رفتم خواستگاری، دختر پرسید: مدرک تحصیلی ات چیست؟ گفتم: دیپلم تمام! گفت: بی سواد! امل! بی ! ناقص العقل! بی شعور! پاشو برو دانشگاه.
رفتم چهار سال دانشگاه لیسانس گرفتم برگشم، رفتم خواستگاری. پدر دختر پرسید: خدمت رفته ای؟ گفتم : نه هنوز. گفت: مرد نشد نامرد! بزدل! ترسو! سوسول! بچه ننه! پاشو برو سربازی.
رفتم دو سال خدمت سربازی را انجام دادم برگشتم. رفتم خواستگاری. مادر دختر پرسید: شغلت چیست؟ گفتم فعلا کار گیر نیاوردم. گفت: بی کار! بی عار! انگل اجتماع! تن لش! علاف! پاشو برو سر کار.
رفتم کار پیدا کنم گفتند: سابقه کار می خواهیم. رفتم سابقه کار جور کنم. گفتند: باید کار کرده باشی تا سابقه کار بدهیم. دوباره رفتم کار کنم، گفتند باید سابقه کار داشته باشی تا کار بدهیم. برگشتم رفتم خواستگاری گفتم : رفتم کار کنم گفتند سابقه کار ، رفتم سابقه کار جور کنم گفتند باید کار کرده باشی.
گفتند: برو جایی که سابقه کار نخواهد. رفتم جایی که نخواستند. گفتند باید متاهل باشی!. برگشتم رفتم خواستگاری گفتم : رفتم جایی که سابقه کار نخواستند ولی گفتند باید متاهل باشی. گفتند باید کار داشته باشی تا بگذاریم متاهل شوی. رفتم گفتم: باید کار داشته باشم تا متاهل شوم. گفتند: باید متاهل باشی تا به تو کار بدهیم.
برگشتم رفتم نیم کیلو تخمه خریدم دوباره دراز کشیدم جلوی تلویزیون و فوتبال نگاه کردم!

binam

Active member
تفاوت مرد و زن ...

سالگرد ازدواج

1) زن: عزیزم امید وارم همیشه عاشق بمانیم وشمع زندگیمان نورانی باشد.
2) مرد: عزیزم کی نوبت کیک می شه؟

روز زن

1)زن: عزیزم مهم نیست هیچ هدیه ای برام نخریدی یک بوس کافیه
2)مرد: خوشحالم تو رو انتخاب کردم آشپزی تو عالیه عزیزم (شام چی داریم؟)

روز مرد

1) زن: وای عزیزم اصلا قابلتو نداره کاش می تونستم هدیه بهتری بگیرم.
2) مرد: حالا اشکال نداره عزیزم، سال دیگه جبران می کنی (چه بوی غذایی میاد)

40 روز بعد از تولد بچه

1) زن: وای مامانی بازم گرسنه هستی؟ (عزیزم شیر خشک بچه رو ندیدی؟)
2)مرد: با دهان پر(نه عزیزم ندیدم، راستی عزیزم شیر خشک چقدر خوشمزه است؟)

40 سال بعد

1)زن: عزیزم شمع زندگیمون داره بی فروغ میشه ما پیر شدیم
2)مرد: یعنی دیگه کیک نخوریم ؟

2 ثانیه قبل از مرگ

1) زن: عزیزم همیشه دوستت داشتم
2) مرد: گشنمه

وصیت نامه

1) زن: کاش مجال بیشتری بود تا درمیان عزیزانم می بودم و نثارشان می کردم تمام زندگی ام را!!
2) مرد: شب هفتم قرمه سبزی بدید!

اون دنیا

1)زن : خطاب به فرشته ی مسئول: خواهش می کنم ما را از هم جدا نکنید، نه... نه... عزیزم... خدایا به خاطر من...
(و سر انجام موافقت می شه مرد از جهنم بره بهشت)
2)مرد: خطاب به دربان جهنم: حالا توی بهشت شام چی میدن

چرا مردها........؟

چرا مردها........؟

-چرا مردها دارای وجدان پاکی هستند؟
به این دلیل که هیچ گاه از آن استفاده نمی کنند.

2-چرا مردها همیشه خوشحالند؟
چون آدم های بی خیال فقط می خندند.

3-چرا روانکاوی مردها خیلی سریع تر نسبت به خانم ها انجام می پذیرد؟
زیرا هنگامیکه زمان بازگشت به دوران کودکی فرا می رسد،مردها همان جا قرار دارند.

4-اگر یک مرد و یک زن با هم از یک ساختمان 10 طبقه به پایین بیفتند کدامیک زودتر به زمین میرسد؟
خانم.چرا که آقا راه را گم می کند.

5-شباهت آقایون با آگهی های بازرگانی چیست؟
شما نمی توانید یک کلمه از حرف های آنها را باور کنید و هیچ چیز برای زمانی بیش از 60 ثانیه دوام نمی آورد.

6-ورزش کنار دریای آقایون چیست؟
هر موقع خانمی را در بیکینی می بینند شکمهایشان را تو می دهند.

7-به یک مرد با نصف مغز چه می گویند؟
با استعداد

8-فرق بین نرخ اوراق بهادار با مردها در چیست؟
نرخ اوراق بهادار رشد می کند.

9-2 دلیلی که مردها به مسائل کاری خود فکر نمی کنند چیست؟
1-فکری ندارند 2-کاری ندارند.

10-در آمریکا به یک مرد باهوش و با استعداد چه می گویند؟
توریست.

11-اگر آقایون هم باردار می شدند آنوقت چه میشد؟
خدمات پزشکی در مغازه های خواروبار فروشی هم ارائه می شد.

12-آیا شنیده اید که مردی مدال طلای المپیک را از آن خود ساخت؟
او بعدا آنرا برنز رنگ کرد.

13-یک وضعیت غیر قابل کنترل چیست؟
144 مرد در یک اتاق.

14-برای درست کردن پاپ کرن به چند مرد نیاز است؟
3 تا.یک نفر ماهیتابه را بر روی گاز نگه میدارد و دو نفر دیگر گاز را تکان میدهند تا گرما به تمام سطح ماهیتابه برسد.

15-آقایون لباس هایشان را چگونه دسته بندی می کنند؟
"کثیف" و "کثیف اما قابل پوشیدن"

16-زمان با ارزش مردها در کنار همسرانشان چگونه می گذرد؟
ملافه را روی سرشان می کشند و می گویند "تو خیلی نازی عزیزم"

17-شما به مردی که همه چیز دارد چه میدهید؟
زنی که به او نشان دهد چگونه می تواند از آنها استفاده کند.

18-چرا عنکبوت های سیاه پس از جفت گیری،جفت خود را می کشند؟
به این خاطر که می خواهند قبل از شروع خرخر جلوی آنرا بگیرند.

19-چرا مردان تنها در نیمی از زندگی خود با بحران مواجه هستند؟
زیرا آنها در تمام طول زندگی خود در دوران نوجوانی به سر می برند.

20-آینده نگری یک مرد چگونه مشخص می شود؟
به جای یک بطری،2 بطری مشروب خریداری کند.

21-چرا مردها به دنبال خانمهایی هستند که هیچ گاه قصد ازدواج با آنها را ندارند؟
به همان دلیلی که آدمها ماشینی را دنبال می کنند که هیچ گاه نمی توانند در آن رانندگی کنند.

22-شما با مرد مجردی که تصور می کند بهترین هدیه خدا نصیب او شده چه می کنید؟
او را مبادله می کنیم.

23-چرا آقایون مجرد جذب خانم های با هوش می شوند؟
دو چیز مخالف نسبت به هم کشش دارند.

24-شباهت آقایون با ماشین چمن زنی در چیست؟
هر دو خیلی سخت به کار می افتند.در هنگام کار سر و صدای زیاد ایجاد می کنند و حتی نیمی از وقت را هم نمی توانند به درستی کار کنند.

25-نازکترین کتاب دنیا چه نام دارد؟
چیزهایی که مردان در مورد زنان می دانند.

ک پسر خوب امضاء گواهي نامه اش خشک نشده به رانندگي خانمها گير نميدهد

يک پسر خوب کمتر با اين جمله مواجه ميشود"مشتري گرامي دسترسي شما به اين سايت مقدور نمي باشد"

يک پسر خوب تا صبح یواشکی با تلفن صحبت نمی کنه

يک پسر خوب پشت چراغ قرمز با ديدن يه خانم رديف چشماش مثه چراغهاي فولکس نميزنه بيرون

يک پسر خوب روزي چند بار به سازندگان ياهو مسنجر لعنت ميفرسته

يک پسر خوب سر تا شعاع 3 متريِ هيچ خانمي نميشينه

يک پسر خوب وقت برگشتن به خونه ماشينش بوي ادکلن زنونه نميده

يک پسر خوب وقتي مياد خونه قرمزي رژ در هيچ نقطه از صورتش مشاهده نميشه

يک پسر خوب زماني که کسي ميخواهد از عرض خيابان عبور کند تعداد دنده را از 1 به 4 ارتقاء نداده و قصد جان عابر را نميکند

يک پسر خوب زماني که يک دختر خانم راننده ميبيند ذوق زده نشده و در صدد عقده اي بازي بر نمي آيد

يک پسر خوب که پراید سوار ميشود روي تویوتا کمریمردم با سوئيچ ماشين نقاشي نميکشد

يک پسر خوب زماني که تصادف ميکند همانند قبائل زامبي وحشي بازي در نمي آورد

يک پسر خوب هر روز بعد از درس به نمايندگي از راهداري و شهرداري خيابانهاي شهر را متر نميکند

يک پسر خوب به محض ديدن يک دختر خانم متين با شلوار برمودا و مانتو تنگ کوتاه و شال باز دهانش به سان آبشار و چشمانش همانند چشمان وزغ نمیشود

يک پسر خوب دکمه هاي پيراهنش را از يک متر زير ناف تا زير چانه کاملا بسته و با سنجاق قفلي محکم ميکند

يک پسر خوب به محض ديدن دختر همسايه رنگش لبوي شده و چشمش را به آسفالت ميدزود
يک پسر خوب در همه لحظات در حال اس مس زدن نمی باشد .
يک پسر خوب 5ساعت در حمام آهنگ جواد يساري نخوانده وبراي همسايگان آلودگي صوتي ايجاد نميکند

يک پسر خوب با دوستاني که مشکوک به چت و لا ابالي گري هستند معاشرت نميکند

يک پسر خوب به جاي اينکه پول خود را در باشگاه بيليارد و گيم نت و غيره دور بريزد بهتر است حساب آتيه جوانان باز کند و به فکر 100 سالگي خود باشد

يک پسر خوب همواره به اسم خود افتخار ميکند و به هر کس که ميرسد نميگويد که بجاي اصغر به او رامتين و آرش و ... بگويند

يک پسر خوب در اثر ديدن افراد غرب زده جو گير نشده و لحاف کرسي قرمز خال خال يشمي را به پيراهن تبديل نکرده و سر زانو خود را جر نميدهد

يک پسر خوب بیشتر شبها را در پارتی نمی گذراند و اصلا معنای واژه دخانیات را نمیداند .

يک پسر خوب در صورتي که با نامزد خود بيرون رفت و کسي به خانم متلک گفت فورا با پليس 110 تماس حاصل مي کند

يک پسر خوب براي احياي حقوق خود از زور بازو استفاده نکرده و کلمات رکيک مانند ...... به کار نميبرد

يک پسر خوب از معاشرت با دوستان بسيار خودماني که عادت به بيان شوخي هاي نا مربوط از قبيل حراج لفظي عمه و همچين خواهر مادر هستند امتناع ميکند

يک پسر خوب براي بيرون رفتن از خانه 1 ساعت جلوي آئينه نايستاده و بزک نميکند

يک پسر خوب تنها جوکهايي را بيان ميکند که مورد تائيد وزارت 1) ارشاد اسلامي 2) وزارت بهداشت 3) وزارت مبارزه با تبعيضات استاني و ... باشد .

يک پسر خوب در مهماني هاي خانوادگي نوشدني هاي غير مجاز از قبيل ماءالشعير را تنها با رضايت نامه رسمي و کتبي پدر محترم استعمال ميکند

يک پسر خوب تنها براي رضاي خدا و کاهش بار سنگين ترافيک و حمل و نقل درون شهري و برون شهري هر کجا که دختر خانم يا خانمي را در رده سني 15 تا 25 سال ديد سوار کرده و به مقصد مي رساند

يک پسر خوب تا به حال مشاهده نشده :wacsmiley:

خانمی در زمین گلف مشغول بازی بود. ضربه ای به توپ زد که باعث پرتاب توپ به

درون بیشه زار کنار زمین شد. خانم برای پیدا کردن توپ به بیشه زار رفت که ناگهان با

صحنه ای روبرو شد......

قورباغه ای در تله ای گرفتار بود. قورباغه حرف می زد! رو به خانم گفت؛ اگر مرا از بند

آزاد کنی، سه آرزویت را برآورده می کنم.

خانم ذوق زده شد و سریع قورباغه را آزاد کرد. قورباغه به او گفت؛ نذاشتی شرایط

برآورده کردن آرزوها را بگویم. هر آرزویی که برایت برآورده کردم، ۱۰ برابر آنرا برای

همسرت برآورده می کنم!

خانم کمی تامل کرد و گفت؛ مشکلی ندارد.

آرزوی اول خود را گفت؛ من می خواهم زیباترین زن دنیا شوم.

قورباغه به او گفت؛ اگر زیباترین شوی شوهرت ۱۰ برابر از تو زیباتر می شود و ممکن

است چشم زن های دیگر بدنبالش بیافتد و تو او را از دست دهی.

خانم گفت؛ مشکلی ندارد. چون من زیباترینم، کس دیگری در چشم او بجز من

نخواهم ماند. پس آرزویش برآورده شد.

بعد گفت که من می خواهم ثروتمند ترین فرد دنیا شوم. قورباغه به او گفت شوهرت

۱۰برابر ثروتمند تر می شود و ممکن است به زندگی تان لطمه بزند.

خانم گفت؛ نه هر چه من دارم مال اوست و آن وقت او هم مال من است. پس

ثروتمند شد.

آرزوی سومش را که گفت قورباغه جا خورد و بدون چون و چرایی برآورده کرد.

خانم گفت؛ می خواهم به یک حمله قلبی خفیف دچار شوم!

نکته اخلاقی: خانم ها خیلی باهوش هستند. پس باهاشون درگیر نشین.......

خدا حافظی به سبک ایرانی.............طنز
بعد مهمانی از روی مبل بلند میشن میگن:

خوب آقا زحمت دادیم خداحافظ

دو قدم جلو تر : آقا خداحافظ !

جلو در : خیلی خوشحال شدیم ، خداحافظ !

داخل حیاط با صدای بلند (ساعت 1 نصف شب) : آقا تشریف بیارین منزل ما خداحافظ !

جلو در حیاط : آقا بریم دیر وقته خداحافظ

جلو در ماشین : زحمت دادیم ، خداحافظ !

ماشین در حال حرکت : بووووووق بوووق یعنی خداحافظ !!

فردا صبح شمسی جون زنگ میزنه به اشرف جون میگه :

اوا خدا مرگم بده ! دیشب نفهمیدم از اعظم جون خداحافظی کردم ... از طرف من ازش خداحافظی کن !!

تا حالا دقت کردین...! ( طنز )

.

تا حالا دقت کردین قبلاً هر چی موبایل کوچکتر بود با تر بود ، الان هر چی بزرگتر باشه ! :|

تا حالا دقت کردین وقتی یکی بهت میگه : « اگه یه سوال ازت بپرسم راستشو بهم میگی ؟ » نگران می شی ، یاد تمام دروغا و کارای بدی که انجام دادی میفتی ؟!

تا حالا دقت کردین هروقت یه خواب خوب میبینی صب پاشی یادت نمیاد ! اما کافیه یه خواب ناجور ببینی ، تا شیش ماه تو مخته !!

تا حالا دقت کردین موقه درس خوندن هیچی مث بازی با موبایل حال نمیده !!

تا حالا دقت کردین اینایی که میرن گیتار ، بدون استثنا اولین آهنگی که یاد میگیرن
آهنگ خز شده و ضایعِ “ اگه یه روز بری سفر ” میباشد !
پ.ن : از اساتید محترم خواهشمندیم یکم تنوع به خرج بدید !

تا حالا دقت کردین تو همه فیلما ادم پولدارا یا سرطان دارن یا بد بخت بی چاره و تنهان !؟

دقت کردین بیشتر مواقع احساس می کنیم گوشیمون زنگ خورده ! بعد که نگاه میکنیم میبینیم یه توهم ویبره ای بیش نبوده ؟

تا حالا دقت کردین تعداد خواننده های ایران ، از شنونده ها داره بیشتر میشه ؟

تا حالا دقت کردین شعور اگه خریدنیم بود بعضیا از کنارش رد میشدند ! بازم نمی خریدند ؟

تا حالا دقت کردین تو فیلما وقتی پلیسه دنبال مجرمه س یا مجرمه دنبال پلیسه همیشه میگه : من اونو میخوام . . . زنده !

تا حالا دقت کردین تو این فیلما که نشون میدن هر کی می افته تو آب اصلا شنا بلد نیست ولی اون که بیرن واستاده در حد یه غریق نجات کامله !

تا حالا دقت کردین همیشه وقتی حوله رو تو حموم میخوای برداری یکی از لباسات میفته رو زمین خیس میشه ؟! :|

تا حالا دقت کردین دو ساعت درس میخونی ساعتو نگاه میکنی میبینی نیم ساعت گذشته !
نیم ساعت میای پای کامپیوتر ساعتو نگاه میکنی میبینی دو ساعت گذشته ؟!

تا حالا دقت کردین وقتی تو زندگیتون یه روزنه ی امید پیدا میشه سریع یه پترس فداکار پیدا میشه که دستشو بکنه توش ؟ :|

تا حالا دقت کردین وقتی موبایلتون میوفته زمین سریع برش میدارین ببینین ، چیزیش شده یا نه ولی وقتی رفیقتون می خوره زمین هرهر بهش می خندین !

تا حالا دقت کردین این داورای خط دروازه فقط دقت میکنن . . . ! :))

بالا