خودمونی

nakhl

New member
اینجا بدون ازمون استخدام میکنن خخخخخخخخخخخخخخخ من رفتم گف بیا

خب باید بسنجی ببینی کدومت برات خوبه....کاش بهت اضافه کار نمی دادن هر دو رو موظفی میرفتی....میرسوندی البته با در نظر گرفتن اینکه فقط شیفت شب بری:wacsmiley: خیلی سخته......

hebe.nurse

New member
وااااااای خدا ایدیم قاطی کرده.:-( :-( :-( :-( :-(
بچه هاااااا:'( :'( :'(

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: matin

داینا

New member
سلام بچه ها خوبین کجایین اعصاب مصابم ندارم شیطونه میگه ول کن برا چی ارشد بخونم الانم که فقط با دکتری عضو هیئت علمی میگیرن خدایاااااااااااااا یاس تو سیگار بفرست من که دیگه سیگار کم اوردم از بس کشیدم

داینا

New member
سلام بچه ها کجایین کلاسای ما از یکشنبه شروع میشه و دو روز در هفته است اخ جوووووووون

nakhl

New member
سلام بچه ها کجایین کلاسای ما از یکشنبه شروع میشه و دو روز در هفته است اخ جوووووووون

خوش به حالت داینا جان...منم باید سه شنبه اونجاباشم ماسه روزتوهفته داریم.............دیگه خوشی تموم شد بایست رفت سرکلاس:thanks:

hebe.nurse

New member
آررررررررررررررررررررره به گوشم .........صداتو دارم............:ad54ad:

سلام نخلی خوبی؟؟
من آیدیم تو خوابگاه جواب نمیده. این چن وقت خیلی تلاش کردم نمیتونسم پیام بذارم
کلاسات سه شنبه شروع میشه؟؟؟
من شنبه ای رفتم سر کلاسس . ینی از تو حلقمممم دراومد:wacsmiley:

آخرین ویرایش:

hebe.nurse

New member
سلام بچه ها خوبین کجایین اعصاب مصابم ندارم شیطونه میگه ول کن برا چی ارشد بخونم الانم که فقط با دکتری عضو هیئت علمی میگیرن خدایاااااااااااااا یاس تو سیگار بفرست من که دیگه سیگار کم اوردم از بس کشیدم

سلام داینا چی شده؟؟ ی چن روز نبودمآ چه به سره خودت آوردی دختررررر:shocked:
داینا جان شما که طرحتونو گذروندید الانم داری ارشدتو میگیری. بعدشم یراست دکترا میگیری و خلاص.
من چی بگم نه طرح گذروندم نه اینجا میتونم سره کار برم نه بعد ارشد شانس دکترارو دارم.
منو ببین ، حالا به خودت امیدوار شو:black_eyed:

- - - Updated - - -

آخرین ویرایش:

hebe.nurse

New member
بچها اینجا اومدم همش دغدغه کار دارم
نه میتونم برم طرحمو نه سرکار نه حتی میشه رفت خونه:p7977cujr38iyymsu8:
ینی واسه مسخره ترین درس هم مقاله میخوان :wacsmiley:

- - - Updated - - -

داینا

New member

- - - Updated - - -

سلام هبه جونم راست میگی چرا ای استادا همش چسپیدن به مقاله ای بابا

داینا

New member

- - - Updated - - -[/چرا

COLOR]

چرا نمیشه کار کرد چون طرح نرفتی؟

nakhl

New member
بابا این چه وضعیه....برای هر درسی این همه از آدم تکلیف میخان........کشتن مارو بااین مقاله خواستن هاشون.........آخه یکی نیس به اینا بگه آخه شما مقاله نویسی به دانشجو یاددادی که حالا ازش مقاله میخایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا که مسخره اس.............:14:من که به هیچ کدوم از کارام اینجا نمیرسم بدتر از اون آدم نمیدونه بایست از کجا شروع کنه تا اون تکلیف درخواستی اونا رو به سرانجام برسونه..........حداقل پیش زمینه لازمه برای این تکلیف ها......که ماهم خداروشکر هیچی نداریم:smilies-azardl (12)
برای آدم اعصاب نمیزارن که..............من که به کل گیج میزنم

hebe.nurse

New member
سلااااااااام نخلی داینا:28: خوبین؟؟ خوش میگذره؟؟
دانشگا و تکالیفش چطور؟
ببخشید من این مدت نمیتونسم نظر بذارم. نت خوابگامون انگار فیلتره هس نمیشه ازونجا اینجا پست گذاشت. الانم اومدم خونمون
نخلی ما هم همیجور. ما مثلا درس روش تحقیق داریم ، ازمون پروپوزال میخوان. مثلا قبلش توضیح میدن عنوان و بیان مسئله ینی چی چی اما تو واقعیت نشون نمیدن چطور باید نوشته شه. اصلا تدریسشون ناقصه. بچه های ما هم توش موندن اساسی. من حالا یبار طرح دادم ی ذره حالیمه اونا دیگه داغونن طفلیا.
راستی نخل تو کوجایی تو تهران؟ خوابگاهی؟

hebe.nurse

New member
چرا نمیشه کار کرد چون طرح نرفتی؟

اره همشون پایان طرح میخوان. واسه قرارداد کردن مخصوصا.
البته یجا قبول کردن، همون قراردادیه. از هفته دیگه شروع بکار میکنم. اسمم هم واسه طرح نوشتم تا جوابش بیاد ببینم میشه رفت....
تو چه میکنی داینا؟؟ استخدامیت جوابش اومد؟؟

nakhl

New member
من که داغونم نه سرکارمیرم نه میتونم درس بخونم استاداهم که فقط ازت مقاله میخوان ...........اصلا دلم گرفته بدجوری........................خداخودش بهم رحم کنه........خدایا خودت کمککارم باش.............

hebe.nurse

New member
من که داغونم نه سرکارمیرم نه میتونم درس بخونم استاداهم که فقط ازت مقاله میخوان ...........اصلا دلم گرفته بدجوری........................خداخودش بهم رحم کنه........خدایا خودت کمککارم باش.............

سلام نخلی
هوووووووی داینا
کوجایید نیستید....
خوبین بچه ها؟؟
نخلی تو که طرحتو گذروندی دغدغه کارو واسه چی داری. بشین با خیال رااااحت درستو بخون مستقیم تا دکترا...
منم 5 روز رفتم سرکار ولی انصراف دادم . واقعا سخت بود واسم. حالا منتظر جواب طرحمم تا لااقل اگه سختی ای هس واسه اون باشه.
نخلی ما هم مقاله داریم. نگران نباش کم کم برات آسون میشه.....
یکم از داینا یاد بگیر از الان داره واسه دکتر میخونه که پیداش نیس.....:thumbsupsmileyanim:

nakhl

New member
سلام نخلی
هوووووووی داینا
کوجایید نیستید....
خوبین بچه ها؟؟
نخلی تو که طرحتو گذروندی دغدغه کارو واسه چی داری. بشین با خیال رااااحت درستو بخون مستقیم تا دکترا...
منم 5 روز رفتم سرکار ولی انصراف دادم . واقعا سخت بود واسم. حالا منتظر جواب طرحمم تا لااقل اگه سختی ای هس واسه اون باشه.
نخلی ما هم مقاله داریم. نگران نباش کم کم برات آسون میشه.....
یکم از داینا یاد بگیر از الان داره واسه دکتر میخونه که پیداش نیس.....:thumbsupsmileyanim:

سلام هبه جان خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟منم دیروز اومدم شهرمون بخاطراین چن روز تعطیلات.والله پدرمن که دراومده ازبس تواینترنت دنبال مقاله ام تازه باززحمت مقاله گیرمیاری میدی دست استاد تایید نمیکنه دوباره بایدبگردی....من که باور کنید درسهارو نمیرسونم باورت میشه یواش یواش خودم دارم موتور جستجوگرمیشم:riz481::riz481: حتی برای زباتم باید مقاله ارائه کنیم:(50):

بالا