خودمونی

hebe.nurse

New member
سلام بچه هاخوبید؟کسی میدونه ارشد رشته ما تو آزاد شهریه اش چقده؟بعدش آزاد تهران چه جور دانشگاهیه؟ به نظرتون ارزش داره کسی اونجا ارشدبخونه؟

سلام نخلی خوبی؟
ازاد شهریه 2 تومنه.
جفت ازاد تهران و خوراسگان خوبن . البته خوراسگان ی نمه بهتره. کلا دانشگاه ازادش خیلی معروفه. ولی تهرانم خوبه. ی مزیته بهتری داره اونم بیمارستانای تهران واسه کار خیلی خوبن. اره ارزش داره اصلا مهم نیس ارشد رو کدوم دانشگاه گرفته باشی . این دوتا دانشگا هم سطح علمیشون بالاس .
به نظر من با این اوضاع ارشد پشت کنکور موندن یجور ریسکه......

داینا

New member
ولی بچه ها باورتون میشه حداکثر تا ده روز دیگه نتیجه نهایی میاد و دیگه تکلیف هممون روشن میشه کیا قبول میشن و کیا نه خدایا خیلی سخته ان شاء همه بچه های خوب اینجا قبول شن

hebe.nurse

New member
ولی بچه ها باورتون میشه حداکثر تا ده روز دیگه نتیجه نهایی میاد و دیگه تکلیف هممون روشن میشه کیا قبول میشن و کیا نه خدایا خیلی سخته ان شاء همه بچه های خوب اینجا قبول شن

منم باورم نمیشه. اینروزا همش به این چیزا فکر میکنم. امیدوارم هیشکدوم مون این حالت نباشیم13295_closed-topic[1].gif
در عوض اینجوری باشیم706119_bliss[1].gif
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا777819_worship[1].gif

l.rhb

New member
نه اینجا تاپیک پرستاری هاس دوست عزیز
انقد دقیق رو بعید میدونم کسی بدونه. ولی ی سایت هست mui.ir سایت . قسمت مشاور خصوصی کارشناسی ارشد. اونجا ازشون سوال کنید فک کنم بدونن. اونا آمارای پارسالو دارن

مرسی ممنون از راهنماییت...

nakhl

New member
ادم از بس استرس داره هزارتا فکرو خیال میاد به ذهنش...........پس به نظرت اگه ازاد تهران قبول شدیم ارزش خوندن داره؟تازه اگه قبول شدیم با این وضعیت:smiliess (14):

hebe.nurse

New member
ادم از بس استرس داره هزارتا فکرو خیال میاد به ذهنش...........پس به نظرت اگه ازاد تهران قبول شدیم ارزش خوندن داره؟تازه اگه قبول شدیم با این وضعیت:smiliess (14):

اره بابا. من ازمون ازاد رو هم دادم خیلی سختر از ملی بود. من خیلیا رو میشناسم دارن 20 ساله کنکور میدن اما ازاد قبول نمیشن. دقیقا اونایی قبولن که خونده باشن
من یکی از اساتیدمون دانشگاه ازد تهران بوده میگف من ی ماهی سر کلاساشون نشستم خیلی تدریسشون خوب بود. اما به خاطر شرایطم اومدم ملی کرمان خوندم هیچی همون بی سوادی بودم موندم!!!!!!! یکی دیگه از اساتیدمون میگف من هنوز مدرک ازاد رو خیلی بیشتر از بعضی ملیا قبول دارم. منکه قبول شم حتما میرمممممم

nakhl

New member
اره بابا. من ازمون ازاد رو هم دادم خیلی سختر از ملی بود. من خیلیا رو میشناسم دارن 20 ساله کنکور میدن اما ازاد قبول نمیشن. دقیقا اونایی قبولن که خونده باشن
من یکی از اساتیدمون دانشگاه ازد تهران بوده میگف من ی ماهی سر کلاساشون نشستم خیلی تدریسشون خوب بود. اما به خاطر شرایطم اومدم ملی کرمان خوندم هیچی همون بی سوادی بودم موندم!!!!!!! یکی دیگه از اساتیدمون میگف من هنوز مدرک ازاد رو خیلی بیشتر از بعضی ملیا قبول دارم. منکه قبول شم حتما میرمممممم

راستش من از آزاد اطلاعات ندارم اگه اینجور باشه که خیلی خوبه

بالا