:motat:Fresh your feeling
سلام مهناز جون یادمه تو نمرت تقریبا شبیه من بود اون اولا من امید اصلا نداشتم ولی نمیدونم چرا حالا بیشترامید دارم اگوتو قبول نشی منم حتما قبول نمیشمرفته بودم تاپیک بچه های پارسال چند نفر قبول شدن جند نفر نشدن.حال وروز چند روز دیگه مو تصور کردم که قبول نشم :1dco2x0p1lilzhfpg1t
جدی میگی بازم خوبه نگفته 50درصد:4d564ad6:سلام عزیزم .آره یادمه گفتی درصدات شبیه منه تقریبا.منم یجورایی حالم شبیه توئه.استادم بهم زنگ زده درصدامو میخواست گفت به نظر من احتمال قبولیت 60درصده ناامید شدم نمیدونم چرا
جدی میگی بازم خوبه نگفته 50درصد:4d564ad6:
جدی میگی بازم خوبه نگفته 50درصد:4d564ad6:
سال اولت بود امسال؟داینا جون شما تخمین شرکت کردی؟
یک ازمون سالی که داشجو بودم شرکت کردم یکی رو هم بعد طرحم طرحم بهمن تموم شد ارف شرکت کردم نمرم بعد کلید نهایی 202 شد
شما چند شدی
یک ازمون سالی که داشجو بودم شرکت کردم یکی رو هم بعد طرحم طرحم بهمن تموم شد ارف شرکت کردم نمرم بعد کلید نهایی 202 شد
سلام بچه ها:rose:
سلاااااام خاانووووووووووووم یهو میذاری میری نمیگی دوستام منتظر میمونن
شرمنده ام یه موضوعی پیش اومد که باید میرفتم نمیخواستم دیگه برگردم اما وقتی امروز اومدم و همه پیام و حرفهاش شمارو خوندم واقعا شرمنده شدم خلاصه ببخشید
قربونت عزیزم خیلی خوشحال شدم دوباره اومدی
سلام بچه هااااااااا
مامانی کجایی؟
هلما
یاسسسسسسسس بیاین دیگه
دیاناجووووووووووونمممممممممممممم کوجایییییییییی بیا دلم واست ی ذره شددددده40):
بیا ببینم کوجا رفته بودی؟7977cujr38iyymsu8:
شرمنده ام یه موضوعی پیش اومد که باید میرفتم نمیخواستم دیگه برگردم اما وقتی امروز اومدم و همه پیام و حرفهاش شمارو خوندم واقعا شرمنده شدم خلاصه ببخشید