خودمونی

داینا

New member
رفته بودم تاپیک بچه های پارسال چند نفر قبول شدن جند نفر نشدن.حال وروز چند روز دیگه مو تصور کردم که قبول نشم :1dco2x0p1lilzhfpg1t
سلام مهناز جون یادمه تو نمرت تقریبا شبیه من بود اون اولا من امید اصلا نداشتم ولی نمیدونم چرا حالا بیشترامید دارم اگوتو قبول نشی منم حتما قبول نمیشم

داینا

New member
سلام عزیزم .آره یادمه گفتی درصدات شبیه منه تقریبا.منم یجورایی حالم شبیه توئه.استادم بهم زنگ زده درصدامو میخواست گفت به نظر من احتمال قبولیت 60درصده ناامید شدم نمیدونم چرا
جدی میگی بازم خوبه نگفته 50درصد:4d564ad6:

hebe.nurse

New member
سلام بچه هااااااااا
مامانی کجایی؟
هلما
یاسسسسسسسس بیاین دیگه
دیاناجووووووووووونمممممممممممممم کوجایییییییییی بیا دلم واست ی ذره شددددده:(40):
بیا ببینم کوجا رفته بودی؟:p7977cujr38iyymsu8:

دیانا126

New member
سلاااااام خاانووووووووووووم یهو میذاری میری نمیگی دوستام منتظر میمونن

شرمنده ام یه موضوعی پیش اومد که باید میرفتم نمیخواستم دیگه برگردم اما وقتی امروز اومدم و همه پیام و حرفهاش شمارو خوندم واقعا شرمنده شدم خلاصه ببخشید

mahnaz70

New member
شرمنده ام یه موضوعی پیش اومد که باید میرفتم نمیخواستم دیگه برگردم اما وقتی امروز اومدم و همه پیام و حرفهاش شمارو خوندم واقعا شرمنده شدم خلاصه ببخشید

قربونت عزیزم خیلی خوشحال شدم دوباره اومدی

Ramze.shab

New member
سلام :motat: بچه ها ::چطورید:خوبید:motat:چه خبرا::عرض کنم::خدمتتون که:motat: این ارشد:اونقداراهم:: تحفه:motat: نیستا:

دیانا126

New member
قربونت عزیزم خیلی خوشحال شدم دوباره اومدی

ممنون گلم :bunnyearsmiley:

- - - Updated - - -

سلام بچه هااااااااا
مامانی کجایی؟
هلما
یاسسسسسسسس بیاین دیگه
دیاناجووووووووووونمممممممممممممم کوجایییییییییی بیا دلم واست ی ذره شددددده:(40):
بیا ببینم کوجا رفته بودی؟:p7977cujr38iyymsu8:

سلام هبه جون خوبی؟:dadad4:

hebe.nurse

New member

دیانااااااا جونممممم خوبی؟؟؟
نمیدونی چقــــــــــــد ناراحت بودم اصلا اعصابم بهم ریخت اونروز.
اخه ادم با دشمنشم اینکارو نمی کنههههههههههههه:image170:

بالا