خودمونی

hebe.nurse

New member
تازه یه سربازی رو تو خیابون دیدم سوارش کردم رسوندمش تا یه جایی بچه مشهد بود مام به احترام اجییییییییییی گلمون پوول ازش نگرفتیم

یاس واقعا خودت بودی؟؟؟:5:

نه بهت امیدوارررر شدیممممممممم افریننننن
کرمانی و زنجانی و تهرانی و کل خراسان علی الخصوص بجنورد هم که دیدی نباید کرایه بگیری فمیــــــــــــــــــــــددددددی؟؟؟:New (6):

آخرین ویرایش:

hebe.nurse

New member
تخمین نه شرکت نکردم حذفم کرد.قبول بشم نمیرم ارشد آزمایشی اومدم.میخوام برم طرح تا بعد ببینم چی میشه

واقعا قبول شی نمیری؟ چرا اونوقت؟
اگه بخاطر طرحه میتونید همزمان با ارشد طرحتونم بگذرونید
درضمن ارشد پرستاری امسال بالینی شده و شما حین ارشدم میتونید بالینتونو قوی کنید که حتما میشه. چون بیشتر واحداتون داخلی جراحیه
واسه همین بود که من امسال ارشد دادم وگرنه اول طرحمو میگذروندم بعد میرفتم ویژه یا پرفیوژن میخوندم. چون ارشد پرستاری هم با بالینی شدن خ بهتر شده.
به نظرم زود تصمیم نگیر. اگه قبول شدی موقعیتو از دس نده:rose:

hebe.nurse

New member
بعضی وقتا به خودم میگم برم ارشد تغذیه یا تشریح یا فیزیو.سوالاتش خوراک منن.هرکی نخونه عمرا اگه بتونه بزنه

ینی فقط به خاطر سوالاتش؟؟؟؟؟
به اینشم فکر کنید که سوالاش خوراکه خیلی از شرکت کننده هاس. ینی رقابتش خیلی شدیده.

یاس واقعا خودت بودی؟؟؟:5:

نه بهت امیدوارررر شدیممممممممم افریننننن
کرمانی و زنجانی و تهرانی هم که دیدی نباید کرایه بگیری فمیـــــــــــــــــــددددی؟؟؟:New (6):

سلام هبی خانوم
پس بجنوردی چی؟!!!!!!:New (6):
واقعا ک باهاتم قهرم

hebe.nurse

New member
سلام هبی خانوم
پس بجنوردی چی؟!!!!!!:New (6):
واقعا ک باهاتم قهرم
سلاممممممممم
عه مامان بجنورد مگه همون خراسان نمیشه؟؟ حالا شمال و جنوب نداره. من همیشه همه جای خراسانو به اسم مشهد میگم
یکی از همکلاسیام بیرجندی بود ولی خودش همیشه میگف مشهدممممم!!!!!
اصلن مگه یاس جرات میکنه مامانمو یادش بره هااااا یاسسسسسسسسسسس سسسسس کشتمتتتت:New (6):

سلاممممممممم
عه مامان بجنورد مگه همون خراسان نمیشه؟؟ حالا شمال و جنوب نداره. من همیشه همه جای خراسانو به اسم مشهد میگم
یکی از همکلاسیام بیرجندی بود ولی خودش همیشه میگف مشهدممممم!!!!!
اصلن مگه یاس جرات میکنه مامانمو یادش بره هااااا یاسسسسسسسسسسس سسسسس کشتمتتتت:New (6):
بجنورد شمالیه دیگه
حالا عیب نداره
اره یاس وظیفشه خخخخخخخخخ

بالا