تو زبون میگن سیرت ولی به عمل که میرسه صورت مهمتر میشه
ببین دیانا جون من توی اطرافیانم پسر مجرد زیاده کلا دختر کم دارن
اونها میگن سیرت وسیرت رو هم در عمل مهمتر میدونن
ادمهای تحصیلکرده ای هم هستن چش وگوش بسته نیستن
تو زبون میگن سیرت ولی به عمل که میرسه صورت مهمتر میشه
یچیزی بگم ناراحت نمیشی؟
با منی ؟نوچ
اره دیگه باشمامبا منی ؟نوچ
احیانااون رفیقت خودش سروگوشش نمیجمبه
ب............له پس چیییییییییییی!
خودتم اینجور نظری داری !نداری؟
شما مطمئن باش جنس دیگه هم همین نظرات رو دارهمن تو صندلی داغ هم گفتم قیافه برای من تا اندازه ای مهمه ،اونقدر که باهاش بتونم تو جمع دربیام
از قدیم گفتن پسر خوشگل برای مردمه
من راضی نیستم خیلی خوشگل باشه فقط معمولی باشه همین
ممکن من از کسی خوشم بیاد که هیچ کس خوشش نیاد ولی خوب به دل من نشسته و هیچ کسی نمیتونه نظر منو عوض کنه
ببین دیانا جون من توی اطرافیانم پسر مجرد زیاده کلا دختر کم دارن
اونها میگن سیرت وسیرت رو هم در عمل مهمتر میدونن
ادمهای تحصیلکرده ای هم هستن چش وگوش بسته نیستن
دقیقاآره خوب میدونم چی میگی ولی من منظورم اینه هیچ چیزی 100درصد نیست و به همه نمیشه تعمیم داد
من تو صندلی داغ هم گفتم قیافه برای من تا اندازه ای مهمه ،اونقدر که باهاش بتونم تو جمع دربیام
از قدیم گفتن پسر خوشگل برای مردمه
من راضی نیستم خیلی خوشگل باشه فقط معمولی باشه همین
ممکن من از کسی خوشم بیاد که هیچ کس خوشش نیاد ولی خوب به دل من نشسته و هیچ کسی نمیتونه نظر منو عوض کنه
یااااااس جواب اون سوالم رو ندادیهاااچماق میتونه نظرتو عوض کنه !میگن لیلی و مجنونم همچین زیبا نبودن !
چماق میتونه نظرتو عوض کنه !میگن لیلی و مجنونم همچین زیبا نبودن !
یااااااس جواب اون سوالم رو ندادیهااا
پس اگه همچین کسی خودش توی روابطش ازاده نباید انتظار داشته باشه زنش ساکت بشینهنمدونم حالا ممکنه پشیمان بشه و ادامه نده ولی بیشتر منظورش این بود که الان اکثرا اینجور شدن!
پس اگه همچین کسی خودش توی روابطش ازاده نباید انتظار داشته باشه زنش ساکت بشینه
بحث خوبی بود امیدوارم همتون خوشبخت شین
خوب بچه ها من باید برم فعلن
بای:smiliess (1):
نهههههههههههههه معمولی! زیبایی دو سه روز اول اهمیت داره ممکنه مردمم انتقاد کنن از ادم که فلانی همسرش زشته فلانه ولی باز این انتقادات چند روز طول نمیکشهیاس تو میخوای زنت خوشگل باشه؟ خیلی واست مهمه؟
نهههههههههههههه معمولی! زیبایی دو سه روز اول اهمیت داره ممکنه مردمم انتقاد کنن از ادم که فلانی همسرش زشته فلانه ولی باز این انتقادات چند روز طول نمیکشه
من کلا به انتقادات مخرب توجه نمیکنم نظزر نظر خودمه و بس!