خودمونی

دیانا126

New member
ب............له پس چیییییییییییی!
خودتم اینجور نظری داری !نداری؟

من تو صندلی داغ هم گفتم قیافه برای من تا اندازه ای مهمه ،اونقدر که باهاش بتونم تو جمع دربیام
از قدیم گفتن پسر خوشگل برای مردمه
من راضی نیستم خیلی خوشگل باشه فقط معمولی باشه همین
ممکن من از کسی خوشم بیاد که هیچ کس خوشش نیاد ولی خوب به دل من نشسته و هیچ کسی نمیتونه نظر منو عوض کنه

من تو صندلی داغ هم گفتم قیافه برای من تا اندازه ای مهمه ،اونقدر که باهاش بتونم تو جمع دربیام
ممکن من از کسی خوشم بیاد که هیچ کس خوشش نیاد ولی خوب به دل من نشسته و هیچ کسی نمیتونه نظر منو عوض کنه
شما مطمئن باش جنس دیگه هم همین نظرات رو داره

دیانا126

New member
ببین دیانا جون من توی اطرافیانم پسر مجرد زیاده کلا دختر کم دارن
اونها میگن سیرت وسیرت رو هم در عمل مهمتر میدونن
ادمهای تحصیلکرده ای هم هستن چش وگوش بسته نیستن

آره خوب میدونم چی میگی ولی من منظورم اینه هیچ چیزی 100درصد نیست و به همه نمیشه تعمیم داد

yas126

Member

چماق میتونه نظرتو عوض کنه !میگن لیلی و مجنونم همچین زیبا نبودن !

دیانا126

New member
چماق میتونه نظرتو عوض کنه !میگن لیلی و مجنونم همچین زیبا نبودن !

یاس کسی به دل من بشینه دیگه همه چی حله
هزار نفرم بیان بگن این قیافش چرا اینطوریه نظرم عوض نمیشه چون به دلم نشسته فمیدییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟

yas126

Member
یاس تو میخوای زنت خوشگل باشه؟ خیلی واست مهمه؟
نهههههههههههههه معمولی! زیبایی دو سه روز اول اهمیت داره ممکنه مردمم انتقاد کنن از ادم که فلانی همسرش زشته فلانه ولی باز این انتقادات چند روز طول نمیکشه
من کلا به انتقادات مخرب توجه نمیکنم نظزر نظر خودمه و بس!

دیانا126

New member
نهههههههههههههه معمولی! زیبایی دو سه روز اول اهمیت داره ممکنه مردمم انتقاد کنن از ادم که فلانی همسرش زشته فلانه ولی باز این انتقادات چند روز طول نمیکشه
من کلا به انتقادات مخرب توجه نمیکنم نظزر نظر خودمه و بس!

خوبه عاقلی پس خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

بالا