سلام مهناز وهلما خانم
بهههههههههههههههههههههههههههه فردا یه ورووووووووووجک بهمون اضاف میشهههههههههههههه!
هبه از اوون چیزا بهش بده
منظورت چیه؟؟وروجک؟!!!
سلام مهناز وهلما خانم
بهههههههههههههههههههههههههههه فردا یه ورووووووووووجک بهمون اضاف میشهههههههههههههه!
هبه از اوون چیزا بهش بده
من پیشاپیش قبولیتون رو تبریک میگم مطمئن باششید با رتبه دو رقمی حتما قبولید دوست من پارسال با 96 ایران قبول شد
مامان به نظرت با رتبه 452 میشه قبول شد نمیشه دیگه اونم با ظرفیت حدود 200 نفر
امسال ویژه رقابت خیلی نزدیک بود یکی فقط زبانش 20 درصد و ویژه اش 6 درصد از من بیشتر بود رتبش شده 147 باورت میشه ؟
بقیه درصدامون تقریبا مث هم بود حتی داخلی من 2 درصد بیشتر هم بود
اره درسته داخلی هم رقابت خیلی خیلی نزدیک بود.
دیانا جان باز هم همه شهرارو بزن امیدت به خدا باشه. اون اگه بخواد ی جای خوب و دنج برات تو شهری که دوس داری نگه میداره که هیشکی حتی بهترین رتبه ها نتونه جاتو بگیره تا خودت انتخابش کنی. ما هم برات دعا می کنیم دیگه. حالا دیگه انقـــــــد دلگیر نباش جون هبی :smilies-azardl (113
کیو میگی؟؟ به مامان میگی وروجکککککک هاااااااااااااا؟:New (6):سلام مهناز وهلما خانم
هبه از اوون چیزا بهش بده
منظورت چیه؟؟وروجک؟!!!
امیررررررررررررررررر پارساااااااااااا
فردااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
اره درسته داخلی هم رقابت خیلی خیلی نزدیک بود.
دیانا جان باز هم همه شهرارو بزن امیدت به خدا باشه. اون اگه بخواد ی جای خوب و دنج برات تو شهری که دوس داری نگه میداره که هیشکی حتی بهترین رتبه ها نتونه جاتو بگیره تا خودت انتخابش کنی. ما هم برات دعا می کنیم دیگه. حالا دیگه انقـــــــد دلگیر نباش جون هبی :smilies-azardl (113
منم کاملا موافقم...
منم همچین گل نکاشتم...ولی امیدم به خداست...
توهم امیدت به خدا باشه عزیزم...
ممنون هبه جون امیدوارم هرچی به صلاحمه پیش بیاد تنها جایی که دوست داشتم دربیام ارومیه بود فقط و فقط هم بخاطر ارومیه تلاشمو کردم
- - - Updated - - -
دیانا جون ناراحت نباش دیگهههههههههههه
ممنون هبه جون امیدوارم هرچی به صلاحمه پیش بیاد تنها جایی که دوست داشتم دربیام ارومیه بود فقط و فقط هم بخاطر ارومیه تلاشمو کردم
- - - Updated - - -
دیانا جون ناراحت نباش دیگهههههههههههه
چشمم مهناز جونمممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
چشمم مهناز جونمممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
آفریییییییییین دختر گلممممممممممممممممم
هییییییییییییییییییییییییییییییی خدااااااااااااااااااااااااااااااا
مهناز خ تو هم اش میخای ؟ اونجا زیاده که تو حرم
ما رفته بودیم زیارت نصف شبی یه اقایی اومد هتلو یه پاکت بهم داد گفت این هتل فردا ناهار مهمان امام رضاس 40 تا ژتون داد ورفت
حالا بدبختیش اینجا بووووووووووووود که 40 تا دختر همرامون بود و با ااین حساب بخودم نمیرسید
ما رفته بودیم زیارت نصف شبی یه اقایی اومد هتلو یه پاکت بهم داد گفت این هتل فردا ناهار مهمان امام رضاس 40 تا ژتون داد ورفت
حالا بدبختیش اینجا بووووووووووووود که 40 تا دختر همرامون بود و با ااین حساب بخودم نمیرسید