خودمونی

دیانا126

New member
سلام دیانااااااااا جونممممم عزیزم همین که مجاز شدی ینی اینکه دیگه خیلی امیدوار باش دختررررررررر بفهم دیگه:image170:
سلام مامان امیر:ad54ad:

داینا جان نه عزیزم اینطور که میگی درست نیس. تو میتونی بر حسب اولویته خودت همه شهرارو بزنی انتخابامون که کم نیس. دیگه اونا برحسب رتبه هرکدوم که ظرفیت داشت جا میدن. حالا ممکنه یکی با رتبه 100 هم تهران قبول بشه با اینکه رتبش نمیخوره ولی چون ظرفیتش پر نشده میگیرن.

- - - Updated - - -

هبه جون با رتبه نجومی نمیشه جایی قبول شد آدم واقع بین باشه خوبه چرا بیخودی الکی دلمو خوش کنم

- - - Updated - - -

دیانا ما این حرفا حالیموووووووون ما اششششششششششششششششششش میخیم

بپز بیار بخوریم گریه نداره که:New (6):

سلام مامان تبریک میگم :rose:

سلام عزیزم خوبی؟
تبریک چی؟!هنوز هیچی مشخص نیس
دیانا جون تو خودت بهتر از من میدونی ک تازمانیکه انتخاب شهر نکنی هیچی مشخص نیس
چراالان ناامیدی؟!!!!!خیلی ها بخاطر بچه کوچیک بخاطر کار وزندگی نمیتونن شهرهای دیگه برن
واین احتمال رو برا بقیه بالا میبره
انشاا... قبولی عزیزم

hebe.nurse

New member
آخه واسه من زده مجازانتخاب دانشگاههای با پرداخت شهریه پس منظورش چیه؟

سلام دوست عزیز.
امیدوارم ناامید نشده باشی بیای جواب منو بخونی
اره درست میگید. امسال در ازمون ملی، ازاد تهران و خوراسگان و شبانه و بین الملل هم به شرط هزینه دانشجو میگیرن...
من خودم ازمون ازاد هم دادم. ولی این دوتا دانشگاه ازاد غیر ازمون ازاد که جدا میگیرن از ازمون ملی هم درصورت رتبه مجاز برای انتخاب ان ها بصورت جدا دانشجو میگیرن. وشما میتونید در صورت دلخواه انتخاب کنید.

اما درمورد ظرفیت
داینا جون من کاملا با یاس وهبی موافقم ومطمئن هم هستم ک همین درسته
چون دقیقا پارسال همین اتفاق افتاد

helma22

New member
میگم همه ظرفیتای روزانه وشبانه باهم اعلام میشه دیگه؟!!!
من که مجاز شدم میتونم شبانه هم انتخاب کنم.درسته؟؟؟

دیانا126

New member
سلام عزیزم خوبی؟
تبریک چی؟!هنوز هیچی مشخص نیس
دیانا جون تو خودت بهتر از من میدونی ک تازمانیکه انتخاب شهر نکنی هیچی مشخص نیس
چراالان ناامیدی؟!!!!!خیلی ها بخاطر بچه کوچیک بخاطر کار وزندگی نمیتونن شهرهای دیگه برن
واین احتمال رو برا بقیه بالا میبره
انشاا... قبولی عزیزم

من پیشاپیش قبولیتون رو تبریک میگم مطمئن باششید با رتبه دو رقمی حتما قبولید دوست من پارسال با 96 ایران قبول شد
مامان به نظرت با رتبه 452 میشه قبول شد نمیشه دیگه اونم با ظرفیت حدود 200 نفر
امسال ویژه رقابت خیلی نزدیک بود یکی فقط زبانش 20 درصد و ویژه اش 6 درصد از من بیشتر بود رتبش شده 147 باورت میشه ؟
بقیه درصدامون تقریبا مث هم بود حتی داخلی من 2 درصد بیشتر هم بود

من پیشاپیش قبولیتون رو تبریک میگم مطمئن باششید با رتبه دو رقمی حتما قبولید دوست من پارسال با 96 ایران قبول شد
مامان به نظرت با رتبه 452 میشه قبول شد نمیشه دیگه اونم با ظرفیت حدود 200 نفر
امسال ویژه رقابت خیلی نزدیک بود یکی فقط زبانش 20 درصد و ویژه اش 6 درصد از من بیشتر بود رتبش شده 147 باورت میشه ؟
بقیه درصدامون تقریبا مث هم بود حتی داخلی من 2 درصد بیشتر هم بود

اره عزیزم من حرفت روکامل قبول دارم امسال تنها گرایش پرستاری ک نمرات بالا یود ویژه بود
حتی توی روان چون شرکت کننده کم بود با درصد های پایین رتبه های خوبی اوردن
درکت میکنم میدونم ک وقتی در برابر تلاشت نتیجه دلخواه نباشه ینی چی؟اما من میگم توی ویژه همین اطرافیان خودم همه یا کارمندن یا بچه دارن یا...نمیتونن شهر دور برن واین بنظرت ی امتیاز مثبت نیس؟چراهست

- - - Updated - - -

میگم همه ظرفیتای روزانه وشبانه باهم اعلام میشه دیگه؟!!!
من که مجاز شدم میتونم شبانه هم انتخاب کنم.درسته؟؟؟

اره عزیزم میتونی

yas126

Member
سلام مهناز وهلما خانم
بهههههههههههههههههههههههههههه فردا یه ورووووووووووجک بهمون اضاف میشهههههههههههههه!
هبه از اوون چیزا بهش بده

بالا