خواهش میکنم این موضوع رو حذف نکنید.خواهش میکنم!

rainsavor

New member
اونقدر دلم برای این ایرانی های نااگاه میسوزه که نپرس اخه عزیزای من سرم اکثرا برای باز بودن خط وریدی هست وانفوزیون داروها مگه اینکه دهیدراته باشه یامشکل خاصی داشته باشه ولی امان از دست مردم بیچاره که فقط تو فکر سرم رفتنشونن ازشما ها که تحصیل کرده اید بعیده که گله دارید پرستار چرا بهتون بالش نداده پس این کمک پرستارا چیکارند یاهنوز جایگاه ها رونمیدونید درثانی من وامثال من پرستار وقتی براش پذیرش جدید میادهزار کار میریزه سرش از یه طرف مریضای قبلی ازیه طرف رگ گیری خون گیری ثبت علایم ارسال ازمایشات پیگیری جواب ازمایشات اطلاع به پزشک گرفتن دستورات جدید هماهنگی بارادیولوزی وسونوگرافی وخیلی چیزای دیگه درشرایط بحرانی ودست اخر ثبت همه اینا درشیت مریض که اگه نقطه ای جابذاری به منزله انجام ندادنست وهمه اینا لازمش داشتن ارامش است که اونم متاسفانه همراهان مریض مثل دوستی خاله خرسه خرابش میکنند:smiliess (4):

به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردی
دوستان عزیر برای اینکه در مورد پرستاری و نحوه ی برخورد بخصوص در اورژانس ها اظهار نظر کنید بهتره یک طرفه به موضوع نگاه نکنید؟؟؟
تصور کنید یه اورژانس بیمارستانی چه تعداد مراجعه کننده داره .و چه تعداد پرستار ؟؟؟خودتون رو تو ایستگاه پرستاری جای بدید .تعداد برگه ها و پرونده ها که باید نوشته و پیگیری بشن رو با بخش اداری یا پذیرش مقایسه کنید.ببینید چه تعداد افراد مثل شما بدلیل عذم اگاهی با شرح وظایف از پرستار بالش یا پتو میخواین برعکس چ تعداد شرح حال دقیق یا نسخه و طرز مصرف داروهایی که پزشک براشون نوشته و توضیح نداده رو از پرستار طلب میکنن.اولویت بندی یا همان تریاژ را پرستار اجرا میکند در حالیکه افراد تنها خودشان و بیمارشان را میبینن و نگاهی به بیماران دیگر ندارن .دوست عزیر شما نگران بیمار خود هستید ولی پرستار نگران بیمارهایش. قبل از اظهار نظر همه ی جوانب رو در نظر بگیرید.

rainsavor

New member
شما برای اینکه از خودت شروع کنی چیکار کردی؟
دروغ نگفتی؟
به نظرت کسی که دروغ میگه با یکی دیگه که دروغ میگه چه فرقی داره؟!هیچ فرقی!اصل کاری دروغه که خیلی زشته!حالا درباره ی هرچیزی یا هر کسی که باشه!دروغ زشته اینو میفهمی؟؟؟؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

:21: دروغ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Gilda

New member
گذشته از کار سخت پرستارها و اینکه توی کشورمون خیلی پرستارهای خوبی هم داریم، ولی برای یه عده معدودی از اونها و یه عده معدودی از پزشکان باید یه سری مسائل مرتبا یادآوری بشه! بد نیست سریال آمریکایی Grey's Anatomy رو همه پرستارها و پزشکانمون ببینن! مطمئنم توی برخوردهاشون با بیماران و همراهان اونها خیلی متفاوت تر از قبل خواهند شد! میگید نه، برید چند قسمت از این سریال رو ببینید!!!

Persian-Masoud

New member
گذشته از کار سخت پرستارها و اینکه توی کشورمون خیلی پرستارهای خوبی هم داریم، ولی برای یه عده معدودی از اونها و یه عده معدودی از پزشکان باید یه سری مسائل مرتبا یادآوری بشه! بد نیست سریال آمریکایی Grey's Anatomy رو همه پرستارها و پزشکانمون ببینن! مطمئنم توی برخوردهاشون با بیماران و همراهان اونها خیلی متفاوت تر از قبل خواهند شد! میگید نه، برید چند قسمت از این سریال رو ببینید!!!

باهاتون موافقم و بایبد اینم اضافه کنم که حقوق ماهیانه اونها بین 12 تا 30 هزار دلار هست در ماه و حقوق ما در ایران 250 تا 350 دلار در ماه.

sara77

New member
بنظرم نمیشه گفت که کی اینجا مقصره هم بیمارا هم پرسنل یه سری کارایی میکنن که هردو طرف مقصرن اینجا ما نشستیم دنبال مجرم میگردیم

شهاب

New member
اقاشهاب چراانقد گیردادی به پرستاری .......داری کم کم رو نورون هام راه میری:idea_majidonline:
شما پستهای منو بخونید تو کدومش من نوشتم پرستاری؟!لطفا قبل از نوشتن یه مطلب دقت بیشتری کنید.اگه مدعی هستید من از پرستاری نوشتم بگید تو کدوم پست نوشتم؟
من اینجا کاری به قشر خاصی ندارم همونطور که گفتم نوبت به آزمایشگاه هم میرسه و من از اونها هم که همکار خودم هستن مینویسم.

آخرین ویرایش:

sara77

New member
شما پستهای منو بخونید تو کدومش من نوشتم پرستاری؟!لطفا قبل از نوشتن یه مطلب دقت بیشتری کنید.اگه مدعی هستید من از پرستاری نوشتم بگید تو کدوم پست نوشتم؟
اما اینکه کسی که خودش پرستاره و چنین برداشتی میکنه به نظر شما چیو نشون میده؟
ضمن اینکه من اینجا کاری به قشر خاصی ندارم همونطور که گفتم نوبت به آزمایشگاه هم میرسه و من از اونها هم که همکار خودم هستن مینویسم.
به اعصابتون مسلط باشین به مرگ خودم شوخی کرد:13:

شهاب

New member
اونقدر دلم برای این ایرانی های نااگاه میسوزه که نپرس اخه عزیزای من سرم اکثرا برای باز بودن خط وریدی هست وانفوزیون داروها مگه اینکه دهیدراته باشه یامشکل خاصی داشته باشه ولی امان از دست مردم بیچاره که فقط تو فکر سرم رفتنشونن ازشما ها که تحصیل کرده اید بعیده که گله دارید پرستار چرا بهتون بالش نداده پس این کمک پرستارا چیکارند یاهنوز جایگاه ها رونمیدونید درثانی من وامثال من پرستار وقتی براش پذیرش جدید میادهزار کار میریزه سرش از یه طرف مریضای قبلی ازیه طرف رگ گیری خون گیری ثبت علایم ارسال ازمایشات پیگیری جواب ازمایشات اطلاع به پزشک گرفتن دستورات جدید هماهنگی بارادیولوزی وسونوگرافی وخیلی چیزای دیگه درشرایط بحرانی ودست اخر ثبت همه اینا درشیت مریض که اگه نقطه ای جابذاری به منزله انجام ندادنست وهمه اینا لازمش داشتن ارامش است که اونم متاسفانه همراهان مریض مثل دوستی خاله خرسه خرابش میکنند:smiliess (4):
درباره ی اون چیزایی که منطقی میفرمایید بحثی ندارم.اما گفتید دوستی خاله خرسه!؟نمیدونم بخندم یا گریه کنم؟به این چیزی که براتون تعریف میکنم دقت کنید(البته نمیدونم طرف پرستار بوده یا سمت دیگه ای داشته مهم هم نیست مهم اینه که توی این کادر بوده):
یه مریض سرطانی تو بیمارستان بوده پسرش هم همراهش بوده.برای باباشون ivig تهیه میکنن بعد طرف میاد اینو سریع تزریق میکنه این پسره هم(خودش از این کادر بوده) میاد بروشور اونو میخونه و میفهمه که این دارو باید آروم تزریق بشه و تزریق سریعش باعث شوک قلبی میشه.خوب اون به نظر شما چه حالی میشه؟
اونوقت توقع دارید مریض به راحتی به این کادر اعتماد کنه؟!
اتفاقا منهم دلم برای مردم میسوزه ولی با این تفاوت که من میگم اونا ناآگاه از این مواردن!
نمیدونم شما از چنین چیزایی خبر ندارید یا دلیل دیگه ای برای این صحبتاتون دارید؟
بله من خودم زمانی که مرکز بهداشت بودم دیدم مراجعی که با خشونت وارد شد و سمت منهم اومد.ولی بیاید مسائل رو با هم قاطی نکنیم.

شهاب

New member
مریضی داشتیم جواب قند خونش 20بود خلاصه باعجله هیپرتونیک زدیمو سرم قندی وصل کردیمو دکترش گفت همین الان دوباره چک مجدد بفرستیددوباره جواب اومد20اطلاع دادیمو دوباره دستورات قبلی ودوباره چک مجدد شک کردم اصلا علایم این دفعه مریض به هیپوگلیسمی نمیخورد خودمم باگلوکومتر چک کردم 480 بود دوباره چک کردم بازم 480 بود با ازمایشگاه تماس گرفتم وموضوعو توضیح دادم کمی من من کرد وگفت راستش موضو عو بزرگ نکنید سرم شلوغ بوده شما هم اورزانسی نوشته بودید منم از روی قبلی پرینت زدم فکر نکردم مریض بایه ساعت فرقی کنه خلاصه این دفعه کارمریض بیچاره به انسولین کشیدومن پرستار برای توجیه خطای همکار ازمایشگاهیم گفتم دستگاه مشکل پیدا کرده بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:riz304:
بله از آزمایشگاه هم مینویسم.نوبت به اونا هم میرسه.که رشته ی خودم هم هست!

شهاب

New member
منهم توصیه میکنم سریال پرستاران که از صدا و سیمای خودمون پخش میشه رو ببینن!و در ضمن راجع به این موارد کتاب معتبر بخونن.

شهاب

New member
باهاتون موافقم و بایبد اینم اضافه کنم که حقوق ماهیانه اونها بین 12 تا 30 هزار دلار هست در ماه و حقوق ما در ایران 250 تا 350 دلار در ماه.
صحبت شما کاملا محترم و قابل تامله و کاش مسئولین هم یه نگاهی به این سایت و این مطالب بندازن.ولی من یه چیزی میگم:اگه مشکلی داریم مریض چه گناهی کرده؟مگه کسی ما رو مجبور کرده این کارو انتخاب کنیم؟اگه هدفمون پوله چرا دنباله یه کار دیگه نرفتیم؟بهای اینو مریض باید بپردازه؟

Persian-Masoud

New member
صحبت شما کاملا محترم و قابل تامله و کاش مسئولین هم یه نگاهی به این سایت و این مطالب بندازن.ولی من یه چیزی میگم:اگه مشکلی داریم مریض چه گناهی کرده؟مگه کسی ما رو مجبور کرده این کارو انتخاب کنیم؟اگه هدفمون پوله چرا دنباله یه کار دیگه نرفتیم؟بهای اینو مریض باید بپردازه؟

من خودم برای اینکه خدای نکرده فردا بخاطر اعصاب خوردی از شرایط کاریم مرتکب اشتباهی نشم که به قیمت جون یه آدم تموم بشه دارم برای ارشد از پرستاری خارج میشم.
تنها کاری هست که از دستم بر میاد.

hoorsa

New member
گاهی وقتا کادر درمانی عمدا یا سهوا مقصر هستن ...گاهی وقتا بیمارا و همراهاشون شرایط رو درک نمی کنن...خیلی جاها مسوولین سیاست گذاری درست نکردن(مقایسه ی حقوق پرسنل با کاری که انجام میدن)...خیلی وقتا شرایطی هست که از کنترل ما خارجه(مریض زیاد با پرسنل کم)...
ببینید دوستان ،نمی شه انگشت اتهام رو به سمت گروه خاصی گرفت...این یه مشکل چند وجهی هست که باید از خیلی از جنبه ها حل بشه...از فرهنگ سازی و آموزش برای بیمار تا حاکمیت بالینی و افزایش حقوق پرسنل و از این مسایل...
اما خب تا زمانی که شرایط ایده آل که نه ، نزدیک به ایده آل بشه ممکنه خیلی زمان بیره ...حتی ممکنه که دیگه ما بازنشسته هم شده باشیم ! اما بیایم و از سمت خودمون به ماجرا نگاه کنیم...من که شغل درمانی رو انتخاب کردم باید از همون اول می دونستم که شرایطش چطوره... می دونستم که با مریض و همراهش سروکار داریم و خیلی طبیعیه که مشکلاتی هم پیش میاد...حتما حقوقش رو سنجیدم و این رشته رو انتخاب کردم ...اگر هم به این مسایل فکر نکردم خب کم کاری از خودم بوده که درست تصمیم نگرفتم...
هیچ کدوم از این مسایل دلیل این نمی شه که ما وظیفه مونو که خدمت به بیماره انجام ندیم به بهانه ی حقوق کم...یا به خاطر اینکه سرمون شلوغه سر همراه بیمار داد بزنیم...کسی که مارو مجبور نکرده هوشبر یا پرستار بشیم و حالا هم که هستیم باید کارمونو درست انجام بدیم حتی اگه بقیه وظیفه شونو انجام ندن...
البته باید و حتما برای گرفتن حق مون تلاش هم بکنیم اما از راه درستش...نه اینکه مسایل رو با هم قاطی کنیم...

hoorsa

New member

من خودم برای اینکه خدای نکرده فردا بخاطر اعصاب خوردی از شرایط کاریم مرتکب اشتباهی نشم که به قیمت جون یه آدم تموم بشه دارم برای ارشد از پرستاری خارج میشم.
تنها کاری هست که از دستم بر میاد.

اینم یه راهشه
منم دارم همین کارو می کنم اما به خاطر اینکه تحمل دیدن بدبختی های مریض هارو از نزدیک ندارم ...
ترجیح می دم دورادور کمک شون کنم...
اولش فکر می کردم این مسایل برام عادی میشه اما بعد از سه سال هنوز با دیدن بعضی مریضا اشک تو چشام جمع میشه

Gilda

New member

بله حقوق پرستاران توی کشوری مثل آمریکا خیلی خیلی خوبه، واسه همینم هست که آمریکا از طریق ویزای کار خیلی راحت تر از بقیه مشاغل پرستارها رو جذب میکنه، من خبر دارم که چقدر از پرستاران با تجربه کشورمون به کشورهای دیگه مهاجرت کردن و هر روز این تعداد بیشتر هم میشه. ولی ولی ولی، مسئولیت و فشار کاری و استرسی که اونجا باید تحمل کنن، صد برابر بیشتر از ایران هست، چون اونجا به همه بیماران این حق رو میدن که خیلی راحت به خاطر کوچکترین اشتباه یا حواس پرتی یا سهل انگاری، بتونن پرستار خاطی رو سو کنن(یعنی ازش شکایت کنن) طوری که حتی ممکنه شغلشو به راحتی از دست بده! واسه همینه که همیشه، برای جذب پرستار آماده هستن چون میدونن کم هستن کسانی که زیر بار این همه مسئولیت برن! پس نتیجه میگیریم که: چون توی ایران اگه حتی پرستاری باعث مرگ یه بیمار بشه، باز میتونه جون سالم به در ببره و کارش رو هم از دست نده (اینو دیدم که میگم)، اونطور که باید و شاید دقت نمیکنن توی وظایفشون (البته همه رو جمع نمی بندم، یک عده ای رو منظورم هست) ولی اونجا اینطوری نیست، پدر اون پرستار رو در میارن، شغلشو ازش میگیرن و ... واسه همین مسئولیت های زیاد و تعداد کمشون هست که، حقوق های بالایی میگیرن.

Gilda

New member
گاهی وقتا کادر درمانی عمدا یا سهوا مقصر هستن ...گاهی وقتا بیمارا و همراهاشون شرایط رو درک نمی کنن...خیلی جاها مسوولین سیاست گذاری درست نکردن(مقایسه ی حقوق پرسنل با کاری که انجام میدن)...خیلی وقتا شرایطی هست که از کنترل ما خارجه(مریض زیاد با پرسنل کم)...
ببینید دوستان ،نمی شه انگشت اتهام رو به سمت گروه خاصی گرفت...این یه مشکل چند وجهی هست که باید از خیلی از جنبه ها حل بشه...از فرهنگ سازی و آموزش برای بیمار تا حاکمیت بالینی و افزایش حقوق پرسنل و از این مسایل...
اما خب تا زمانی که شرایط ایده آل که نه ، نزدیک به ایده آل بشه ممکنه خیلی زمان بیره ...حتی ممکنه که دیگه ما بازنشسته هم شده باشیم ! اما بیایم و از سمت خودمون به ماجرا نگاه کنیم...من که شغل درمانی رو انتخاب کردم باید از همون اول می دونستم که شرایطش چطوره... می دونستم که با مریض و همراهش سروکار داریم و خیلی طبیعیه که مشکلاتی هم پیش میاد...حتما حقوقش رو سنجیدم و این رشته رو انتخاب کردم ...اگر هم به این مسایل فکر نکردم خب کم کاری از خودم بوده که درست تصمیم نگرفتم...
هیچ کدوم از این مسایل دلیل این نمی شه که ما وظیفه مونو که خدمت به بیماره انجام ندیم به بهانه ی حقوق کم...یا به خاطر اینکه سرمون شلوغه سر همراه بیمار داد بزنیم...کسی که مارو مجبور نکرده هوشبر یا پرستار بشیم و حالا هم که هستیم باید کارمونو درست انجام بدیم حتی اگه بقیه وظیفه شونو انجام ندن...
البته باید و حتما برای گرفتن حق مون تلاش هم بکنیم اما از راه درستش...نه اینکه مسایل رو با هم قاطی کنیم...

چقدر قشنگ گفتید واقعا.
حق با شماست.:rose:

بالا