rainsavor
New member
اونقدر دلم برای این ایرانی های نااگاه میسوزه که نپرس اخه عزیزای من سرم اکثرا برای باز بودن خط وریدی هست وانفوزیون داروها مگه اینکه دهیدراته باشه یامشکل خاصی داشته باشه ولی امان از دست مردم بیچاره که فقط تو فکر سرم رفتنشونن ازشما ها که تحصیل کرده اید بعیده که گله دارید پرستار چرا بهتون بالش نداده پس این کمک پرستارا چیکارند یاهنوز جایگاه ها رونمیدونید درثانی من وامثال من پرستار وقتی براش پذیرش جدید میادهزار کار میریزه سرش از یه طرف مریضای قبلی ازیه طرف رگ گیری خون گیری ثبت علایم ارسال ازمایشات پیگیری جواب ازمایشات اطلاع به پزشک گرفتن دستورات جدید هماهنگی بارادیولوزی وسونوگرافی وخیلی چیزای دیگه درشرایط بحرانی ودست اخر ثبت همه اینا درشیت مریض که اگه نقطه ای جابذاری به منزله انجام ندادنست وهمه اینا لازمش داشتن ارامش است که اونم متاسفانه همراهان مریض مثل دوستی خاله خرسه خرابش میکنند:smiliess (4):
به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردی
دوستان عزیر برای اینکه در مورد پرستاری و نحوه ی برخورد بخصوص در اورژانس ها اظهار نظر کنید بهتره یک طرفه به موضوع نگاه نکنید؟؟؟
تصور کنید یه اورژانس بیمارستانی چه تعداد مراجعه کننده داره .و چه تعداد پرستار ؟؟؟خودتون رو تو ایستگاه پرستاری جای بدید .تعداد برگه ها و پرونده ها که باید نوشته و پیگیری بشن رو با بخش اداری یا پذیرش مقایسه کنید.ببینید چه تعداد افراد مثل شما بدلیل عذم اگاهی با شرح وظایف از پرستار بالش یا پتو میخواین برعکس چ تعداد شرح حال دقیق یا نسخه و طرز مصرف داروهایی که پزشک براشون نوشته و توضیح نداده رو از پرستار طلب میکنن.اولویت بندی یا همان تریاژ را پرستار اجرا میکند در حالیکه افراد تنها خودشان و بیمارشان را میبینن و نگاهی به بیماران دیگر ندارن .دوست عزیر شما نگران بیمار خود هستید ولی پرستار نگران بیمارهایش. قبل از اظهار نظر همه ی جوانب رو در نظر بگیرید.