من معمولا خواب خوب میبینم...
ولی چند روز پیش کابوس بود...
ی خانومی تو خوابم فوت شده بود..........من فقط به فکر بچه ش بودم...میگفتم اون دیگه هیچکس و تو این دنیا نداره........:sad:
ممنونم....ان شاءالله...ان شاالله که خیره مهنا جانم!
تا چیزی تو دل ادم نباشه به زبون نمیاره....مهرشاد جان برادرمون منظور داشت![]()
من کلا زیاد خواب نمیبینم...
فقط شب های قبل کنکور خواب دیدم که دیر رسیدم سر جلسه...:sad:
من که قبل کنکور یه ماه بود هر شب هر شب کابوس میدیدم ...خدارو شکر کنکور تموم شد راحت شدم
ظهری هم یه نیم ساعت خوابم برد دیدم که دارم امتحان میدم .تو ورقه ی مسئله بود از یک راه حلی من درآوردی حل کرده بودم استاد بهم گفت ببینم . دید که جوابش درست اومده راه حلشم عالیه اصن استاده کفش بریده بود ...کلی تشویقم کرد که بعدش بیدارشدم دیگه
معلومه 10 20 بار کنکور داده ها...به عبارتی god of thr konkorایندفعه رفتی کنکو بدی بگو بار چندمته که میری همینطوری قبولت می کنن :28:
دوستا خسته نباشین عصر بخیر:smiliess (10):
نمی دونم والا گفتنتو باور کنم یا اب زیر گاه بودنتو :New (6):....فعلا مرددم که باور نمی کنم یا نه :motat:اره محسن فسیل شدم والا پشت کنکور...
زوره پارسال با تفاوت نیم نمره با آخرین فرد قبولی رد شدم...:sadsmiley::sad:
نمی دونم والا گفتنتو باور کنم یا اب زیر گاه بودنتو :New (6):....فعلا مرددم که باور نمی کنم یا نه :motat:
باور کن محسن...
من ننه سایتم از سال 87 یا 88 هست که عضوم... به دنبال سوالات کنکور اشنا شدم...
واسه همین همه بهم میگن ننه..تا ا نزدیک نبینم باور نمیکنم...درسته جزئی از همه هستم اما همه که نیستم :thumbsdownsmileyani
ارزو بر جوانان عیب نیست...انشالا تو هم مثل من میشی و همیشه عالی جواب سوالارو میدی قصه نخوریا[/QUOT
نه غصه نمیخورم....باشه...
ماشالاه اعتماد به نفس رو:bunnyearsmiley:
تا ا نزدیک نبینم باور نمیکنم...درسته جزئی از همه هستم اما همه که نیستم :thumbsdownsmileyani
1بار خواب دیدم 1ماهی قرمزو از تو خشکی نجات دادم انداختم تو دریا شد کوسه:riz513: