خوابی که دیدی !

BBT

New member
هیچ وقت این طور برای من لذت بخش نبوده که داشتم یه خواب خیلی وحشتناک میدیدم بعد تو خواب کلی گند زده بودم بعد یه دفعه آأم بیدار میشه میگه آخیش خدا رو شکر خواب بود

ZOT

New member
من معمولا خواب خوب میبینم...
ولی چند روز پیش کابوس بود...
ی خانومی تو خوابم فوت شده بود..........من فقط به فکر بچه ش بودم...میگفتم اون دیگه هیچکس و تو این دنیا نداره........:sad:

ان شاالله که خیره مهنا جانم!

bioshimi@

Well-known member
من که قبل کنکور یه ماه بود هر شب هر شب کابوس میدیدم ...خدارو شکر کنکور تموم شد راحت شدم
ظهری هم یه نیم ساعت خوابم برد دیدم که دارم امتحان میدم .تو ورقه ی مسئله بود از یک راه حلی من درآوردی حل کرده بودم استاد بهم گفت ببینم . دید که جوابش درست اومده راه حلشم عالیه اصن استاده کفش بریده بود ...کلی تشویقم کرد که بعدش بیدارشدم دیگه

محسن ن ک

New member
من کلا زیاد خواب نمیبینم...
فقط شب های قبل کنکور خواب دیدم که دیر رسیدم سر جلسه...:sad:

معلومه 10 20 بار کنکور داده ها...به عبارتی god of thE konkor :) ایندفعه رفتی کنکو بدی بگو بار چندمته که میری همینطوری قبولت می کنن :28:

آخرین ویرایش:

محسن ن ک

New member
من که قبل کنکور یه ماه بود هر شب هر شب کابوس میدیدم ...خدارو شکر کنکور تموم شد راحت شدم
ظهری هم یه نیم ساعت خوابم برد دیدم که دارم امتحان میدم .تو ورقه ی مسئله بود از یک راه حلی من درآوردی حل کرده بودم استاد بهم گفت ببینم . دید که جوابش درست اومده راه حلشم عالیه اصن استاده کفش بریده بود ...کلی تشویقم کرد که بعدش بیدارشدم دیگه

ارزو بر جوانان عیب نیست...انشالا تو هم مثل من میشی و همیشه عالی جواب سوالارو میدی قصه نخوریا :whistle:

حسان

Well-known member
معلومه 10 20 بار کنکور داده ها...به عبارتی god of thr konkor :) ایندفعه رفتی کنکو بدی بگو بار چندمته که میری همینطوری قبولت می کنن :28:

اره محسن فسیل شدم والا پشت کنکور...
زوره پارسال با تفاوت نیم نمره با آخرین فرد قبولی رد شدم...:sadsmiley::sad:

حسان

Well-known member
نمی دونم والا گفتنتو باور کنم یا اب زیر گاه بودنتو :New (6):....فعلا مرددم که باور نمی کنم یا نه :motat:

باور کن محسن...
من ننه سایتم از سال 87 یا 88 هست که عضوم... به دنبال سوالات کنکور اشنا شدم...

واسه همین اکثر کاربرایی که منو میشناسن بهم میگن ننه...

آخرین ویرایش:

Delaram92

New member
یادم نیست آخرین خوابم اما بعضی وقتها می بینم یکی از آشناها مرده تو خواب کلی گریه می کنم میگن هر کی و ببینی مرده عمرش طولانی میشه.

gollaleh

New member
:eek:t0837h0nn8zfqu8ultیه بار خواب دیدم ک یکیو دارم با پا می:smilies-azardl (12)زنم یهو خواهرم زد توسرم بیدار شدم.واییییییییی داشتم در واقع خواهرمو ک پیشم خواب بود با پا محکم میزدم

بالا