خوابگاه دخترا

khorsand

New member
ماهی 300 هزار تومن خیلی زیاده ما لیسانس ترمی 350 هزار تومن میدادیم خدارو شکر نمیخوام برم یه شهر دیگه ، به دوستم حالا نمیگم تا مطمین بشم بیچاره سکته میکنه فکنم نتونه بده...

ننننننننننن منظورم ترمی بود ن ماهی

prinses

New member
به دوستم تو واتساپ منتظر بود دلداری دادم گفتم صبر کن جوابا بیاد بعد از دانشگاه بپرس و فوووووقش اگه واقعیت داشت ارشد سه ترمش کل ا س داری بیا خونه ما ،
واقعا جالبه دانشگاه روزانه تحصیل رایگانشون اینه!؟!

آخرین ویرایش:

alireza-ja

New member
دوتا لینک ایران و بهشتی رو ببین خیلی تفاوت قیمته

بچه ها مگه خود گردان هم باید بریزن به حساب رفاه دانشجویی؟ بهشتی که نوشته صندوق رفاه ....جریانش چیه ؟

- - - Updated - - -

دانشکده پیراپزشکی - اجاره بهای خوابگاهها

این حتما باید به ریا ل باشه. یعنی چی 275 تومن ماهی.

من با اینکه شبانم اتاق 6 نفره ترمی 240 تومن بود. واسه روزانه ها ارزونتر بود.

prinses

New member
ننننننننننن منظورم ترمی بود ن ماهی
وای دختر بیام بزنمت . حالا خدا خیرت بده اومدی دیدی پیامامو اصلاح کردی حرفتو
بدو ام بگم بهش میشه ماهی 50 تومن دختر مردم از نگرانی در بیاد
منم میگم ما کارشناسی ترمی 350 میدادیم اونم خوابگاه نیمه خودگردان اخه خودگردان گرونم داشتیم ترم داشتیم 570 تومن صندوق رفاهی هم داشتیم ترمی 100 تومن .ما نیمه خودگردان بودیم، خخخخ

khorsand

New member
آخ آخ عجب سوتفاهمی ایجاد کردم!شرمنده بچه ها حرص نخورین من ترمی منظورم بود اونم دولتی ن خودگردان!:riz513:
خودگردان مال دانشگاه ترمی 500 بود یادمه

prinses

New member
بچه ها مرسی همه زحمت کشیدن و رفع ابهام شد دمتون گرررررم بچه های خون گرم کشور:riz304::smilies-azardl (113:28:

khorsand

New member
میگم بگو زنگ بزنه بپرسه حتما چون یهو دیدی همون خودگردانا رو هم جزو صندوق رفاه حساب کردن آخه توی همون لینکی که دادی واسه بهشتی نوشته یا پرداخت کنن یا جزو دیون آنها قرار بگیرد
ولی خداییش باید یکم تحقیق میکرد حتی تو دفترچه هم نوشته کدوم دانشگاهها تعهد خوابگاه ندارن

prinses

New member
میگم بگو زنگ بزنه بپرسه حتما چون یهو دیدی همون خودگردانا رو هم جزو صندوق رفاه حساب کردن آخه توی همون لینکی که دادی واسه بهشتی نوشته یا پرداخت کنن یا جزو دیون آنها قرار بگیرد
ولی خداییش باید یکم تحقیق میکرد حتی تو دفترچه هم نوشته کدوم دانشگاهها تعهد خوابگاه ندارن

دانشگاه ما خودگردانش ترمی 550 تومن بود صندوق رفاهش ترمی 100 تومن بدبخت وقت انتخاب رشته گفت اگه خوابگاهم ندن بهشتی بودنش می ارزه خودگردان برم
ماهی 300 براش سنگینه ولی ترمی 500 دیگه نه اون قدر گرون نیست، خیلی تفاوتشه
اره ولی اگه میدونست ایران روزانه راحت تر میده اول ایرانو میزد
من خیلی راهنماییش کردم ولی در حد اطلاعاتم من از سایت دانشگاهای علوم پزشکی سر در نمیاوردم اونم پیگیر نشد

آخرین ویرایش:

khorsand

New member
اشکال نداره حالا بازم ترمی 550 هم خوبه اگه باشه چون از خوابگاههای خودگردان بیرون خیلی ارزونتره ولی بازم چک کنه شاید شد بعد تموم شدن پرداخت کنه

prinses

New member

که این طور ، ایشالا دوست من خودگردان گیرش بیاد ترمی 500 600 هم باشه برای دو ترم میتونه جورش کنه ادامه تحصیل بده ...
ارشد دو سه ترمه کلاساش ...
برای همه هرچی خیره پیش بیاد

prinses

New member
اشکال نداره حالا بازم ترمی 550 هم خوبه اگه باشه چون از خوابگاههای خودگردان بیرون خیلی ارزونتره ولی بازم چک کنه شاید شد بعد تموم شدن پرداخت کنه

دانشگاه ما شهرستان بود و تو صندوق نمیریختیم مستقیم ترمی اونم اول ترم قبل ورود باید میریختیم برای دانشگاه ، دوستم 6 ترم تو اون خوابگاه بزرگه بود که 100 تومن بود ترمی ، 2 ترم تو خوابگاه ما بود

بالا