ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﭼﯿﺰ ﺑﺪﯼ ﮔﻔﺘﻢ؟(طنز)
همون پنجم دبستان که تیزهوشان قبول شدم باید تو تنها اوج زندگیم خداحافظی میکردم! •ازدواج در 2013
عاقد : آیا راضی هستید وضعیت فیس بوکتون رو از ( Single ) به (Married) تغییر دهید؟!
پسر : بله
دختر : بله
مردم: لایک لایک حالا لایک لایک عقبیا لایک . . . شله شله
•مادر بزرگم داشت نماز میخوند اومدم کنارش چادرشو بوسیدم تا نمازش تموم شد گفت مادر به چادرم دست نزن من با این نماز میخونم حالا باید برم بشورمش نمیدونم چه فکری در مورد من میکنه!
•ﺧﺎﻧﻤﺎﯼ ﻋﺰﯾﺰ، ﺍﯾﻨﻘﺪ ﻭ ﺷﻴﮑﻢ ﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﻭ ﻟﺐ ﻭ ﺩﻣﺎﻏﺎﺗﻮﻧﻮ ﻋﻤﻞ ﮐﺮﺩﻳﻦﺍلاﻥ ﺗﻮ ﺧﻴﺎﺑﻮﻥ ﻫﺮﭼﯽ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﻣﻴﺒﻴﻨﻴﻢ ﺷﮑﻞ ﺳﻴﻨﺪﺭﻻﺱ ﻫﺮﭼﯽ ﺑﭽﻪ ﻣﻴﺒﻴﻨﻴﻢ ﺷﮑﻞ ﺳﻤﻨﺪﻭﻥ خوب نکنین دیگه !
•ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﺳﺘﺎﺗﻮﺱ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ :ﻭﻗﺘﻲ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻣﻲ ﺑﺎﺭﺩ ﻫﻤﻪ ﭼﻴﺰ ﺯﻳﺒﺎ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ ﮔﻞ ﻫﺎ ﺩﺭﺧﺖ ﻫﺎ ﻫﻤﻪ ﭼﻴﺰ ﺑﻌﺪ ﻣﻨﻢ ﺭﻓﺘﻢ ﺯﻳﺮﺵ ﻧﻮﺷﺘﻢ ﻣﻲ ﮔﻢ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻱ ﺗﻮﺍﻡ ﻳﻪ ﺳﺮﻱ ﺯﻳﺮ ﺑﺎﺭﻭﻥ ﺑﺮﻭ ﺷﺎﻳﺪ ﻓﺮﺟﻲ ﺷﺪ
ﻛﺼﺎﻓﻂ ﺑﻼﻛﻢ ﻛﺮﺩ !
ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﭼﯿﺰ ﺑﺪﯼ ﮔﻔﺘﻢ؟
•یکی از مزایا ی عطر مشهدی اینه که , برای از بین بردن بوش باید اون قسمت از بدن رو قطع کنی !!!
•در کشوری زندگی میکنیم که ادمین های فیسبوکش ، فکر میکنند با لایک میتوان ، سرطان را هم ریشه کن کرد ....!
•این کارمندای وزارت امور خارجه دقیقا برای چی حقوق میگیرن؟ ما که با هیچ کس در ارتباط نیستیم!
•یه نفرم هست تو محلمون رفته یه قبر سه طبقه خریده واسه خودشو زن اول و زن دومش ! اصن وقتی شنیدم به خاطر این وفاداریش به بنیان خانواده نزدیک بود خون گریه کنم !! البته پیشنهاد من اینه که یه قبر چار طبقه بخره عمشو هم با خودش دفن کنه !!
•صبحی رفتم ﯾﻪ ﺑﻮﮔﺎﺗﯽ ﻭﯾﺮﻭﻥ ﺑﺨﺮﻡ ﺻﺎﺣﺒﺶ ﺳﺮ ﯾﻪ ﺣﺮﻑ ﮐﻮﭼﯿﮏ ﺩﺑﻪ ﮐﺮﺩ. ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺭﻭ ﺍﻭﮐﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﻓﻘﻂ ﻣﻦ بهش گفتم پول خریدشو ندارم ،این آقا بهش بر خورد! لامصب از اولش معلوم بود فروشنده نبود. وقت ما رو هم گرفت!
•اعتراف میکنم نصف "آره یادم میاد" هایی که گفتم چاخان بوده ... حوصله نداشتم طرف تعریف کنه !
•من جای مسئولان بودم, پخش اخبار کشورای دیگه رو ممنوع میکردم . واسه چی باید وسط این همه خوشبختیمون, هی خبر بدبخت شدن و بحران اقتصـــادی یه عده اجنبی رو بشنویم..؟!