خنده بازار

امروز صب از مترو چهار راه ولیعصر پیاد شدم میخواستم از پله برقی بیام بالا دیدم اون پله برقی که به سمت بالا حرکت میکنه خرابه, خیلی شلوغ بود یه سی چهل نفری از پله برقی خاموش بالا میرفتن خیلیا هم از پله معمولی , رفتم جلو و دگمه قرمز خاموش روشن پله برقی رو زدم یهو دیدم پله حرکت کرد حس غرور خاصی بهم دست داد که تونستم پله رو درست کنم و ملت با پله برقی برن بالا خسته نشن ,یه لحظه سرمو آوردم بالا فهمیدم گند زدم انگار ملت داشتن رو رو تردمیل راه میرن هرچی را میرفتن باز برمیگشتن عقب پله به سمت پایین حرکت میکرد :)) پشت سرم هم ترافیک شده بود دیگه هول شده بودم اصن هواسم نشد دوباره همون دگمه رو بزنم خاموش بشه,برگشتم هر چی دنبال افق گشتم پیداش نکرم, صدای اعتراض مردم داشت شدیدتر میشد سرمو انداختم پایین سریع خودمو از پله های معمولی رسوندم بالا تو خیابون و تو دود ماشینا محو شدم :))

یه کاری کردم که خیلی شرمندم..... :دی
سوم دبستان که بودم یه روز معلممون مدرسه نیومد منم ظهرش رفتم در خونشون که یه کوچه بالاتر از ما بود تکلیف شبمو ازش گرفتم :|

ﺑﺎﯾﺪ ﯾﻪ ﭘﺘﻮی ﺳﻮراخ ﺳﻮراخ اﺧﺘﺮاع ﮐﻨﻦ...
ﺑﺮای ﻣﺎﻫﺎﯾﻲ ﻛﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﮔﺮﻣﻤﻮﻧﻪ وﻟﻲ
ﺑﻲ ﭘﺘﻮ ﺧﻮاﺑﻤﻮن ﻧﻤﯿﺒﺮﻩ :)

قدرت بوگاتی ۱۰۰۱ اسب بخاره ...
قدرت پراید ۶۳ الاغ بی‌ بخار...
ولی به کوری چشم دشمن ......و در ایام مبارک دهه ...
داریم قیمتش رو میرسونیم به بوگاتی...!!
و از این بابت از واردات بوگاتی بی نیاز میشیم و خودکفا ...
یه همچین اقتصاد پویایی داریم ما.....

وقتی خوشحالی میری در یخچالو وا میکنی!

وقتی ناراحتی میری در یخچالو وا میکنی!

وقتی کـِـسلی میری در یخچالو وا میکنی!

داری با تلفن حرف میزنی میری در یخچالو وا میکنی!

... وقتی نمیدونی چته! میری در یخچال و وا میکنی!
.
.
آخه موجود اینقدر سنگ صبور !!

اینقدر مـَـحرم ؟ اینقدر با حوصله!!

setayesh71

New member
(واقعی )

3 تا دختر داشتن می رفتن دختره وسطی عینک دودی زده بود . پسره رسیده میگه خانم شما گواهینامه عینک داری نشستی پشت عینک ؟؟؟؟؟؟

دختره :21: :13:

ما :5: :25r30wi:

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
یه سری از این آدما باس شعور و تربیت رو از وسایل الکترونیکی یاد بگیرن !
الان موبایل و سینمای خانگی هم روشن میشن سلام میکنن ، تاره نوکیا دستم میده !!!

mw.ashel

New member
ریاضی خیلی درس شیرینیه ولی متاسفانه من دیابت دارم و دکتر گفته سمت شیرینی نرم اصلننننننننننننن …

mw.ashel

New member
تو این زمونه دو نفر همیشه تنهان :

دختری که آرایش بلد نیست و پسری که دروغ گفتن بلد نیست !

mw.ashel

New member
درس که دارم میخونم همزمان دلم میخواد کلی کار دیگه انجام بدم ، اصلا انگیزم ده برابر میشه ؛ دلم میخواد هرکاری بکنم فقط درسه رو نخونم !

mw.ashel

New member
لوازم شخصی چیست ؟

وسایلی که متعلق به یک شخص می باشد و تمام اعضای خانواده و فامیل وظیفه دارند از آن وسایل استفاده کنند ، در غیره این صورت شخصی محسوب نمیشود !

mw.ashel

New member
اعتراف میکنم یه بار که خونمون مهمون اومده بود (منم بچه بودم) رفتم آشپزخونه به مامانم گفتم میوه میخوام ؛ مامانم گفت : بزار مهمونا برن بعد …

من اومدم به مهمونا گفتم کی میرید تا مامانم بهم میوه بده ؟

بعد مامانم گفت : صبر کن مهمونا برن نشونت میدم ؛ منم دوباره رفتم گفتم : تورو خدا نرید بعد از رفتن شما مامانم میخواد منو بزنه !

mw.ashel

New member
احساسی که راننده های ایران موقع سبز شدن چراغ قرمز دارند ، فضانوردان موقع پرتاب موشک ندارن !

ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﻌﻠﻤﺎ ﻣﯿﮕﻦ ﭼﺮﺍ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﻦ ﺩﺭﺱ ﻣﯿﺪﻡ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ؟؟؟
ﺍﻣﺎ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺯﺍﻭﯾﻪ ﻧﮕﺎﻩ ﻧﮑﺮﺩﻥ ﮐﻪ
ﭼﺮﺍ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺎ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺩﺭﺱ ﻣﯿﺪﻩ :|

آقا صبح رفتم پارکینگ پراید 111ex رو ورداشتم !داداشم اومده میگه امروز من لازمش دارم تو پراید 132 رو وردار!گفتم خوب تو کارتو با اون پراید 141 راه بنداز تا من این 111sx رو بدم به دایی که بره تعمیرگاه باهاش پراید صبا رو بیاره؛ماشینامون :O
داداشم :|
گفت کلافم کردی اصن اون پراید131 رومیبرم گفتم خواستی با پراید هاچ بک برو اونم هست!!!فهمیدین مایه داریم یا ادامه بدم ؟!

یکی بهم مسیج داد گفت: عاشقتم ...
گفتم : منم همینطور
گفت: جدی؟ توام عاشق منی؟
.
.
.
.
گفتم: نه دیگه! الان جفتمون عاشق منیم :))))

بچه بودم وقتی اسفناج میخوردماحساس میکردم زورم بیشتر شده و میرفتم تو کوچه دعوا
کتک میخوردم برمیگشتم به ملوان زبل فحش میدادم!!!

گوشیم پیام اومده ...از اتاق دویدم سمت گوشیم
بابام تا منو دیده میگه:
پیام اومده پسرم استخوون که نیست
منو :l
بابام:)))))))))))
مامانم:))))))))))))))))))))))))))))))

به راننده تاکسیه میگم :
هزاری از این بهتر نداری ؟
میگه : چشه ؟ امام توش خوب نیفتاده ؟

من:)))))))))))))
امام:|
مسافرا:))))))))))))