خنده بازار

یه روز یه ترکه...،
یه روز یه ترکه میره جنگ میشه فرمانده ؛داداشش شهید میشه!با بیسیم بهش میگن لااقل جنازه داداشت و برگردون عقب!میگه اینا همشون داداشای من هستن ، کدومشونو بیارم ؟
( به یاد حمید و مهدی باکری )

یه روز یه ترکه...،

اسمش ستار خان بود، شاید هم باقر خان...؛خیلی شجاع بود، خیلی نترس.. ؛یکه و تنها از پس ارتش حکومت مرکزی براومد جونش رو گذاشت کف دستش و سرباز راه مشروطیت و آزادی شد، فداکاری کرد، برای ایران، برای من و تو برای اینکه ما یه روزی تو این مملکت با آسایش زندگی کنیم.

دقت کردین فقط یه ایرانی میتونه بعد از چند روز کنگر خوردن و لنگر انداختن و استراحت وقتی پاش میرسه خونه خودش بگه آخیش هیچ جا خونه خود آدم نمیشه!! :|

یه روز یه رشتیه...،

اسمش میرزا کوچک خان بود ،میرزا کوچک خان جنگلی ؛برای مهار کردن گاو وحشی قدرت مطلقه تلاش کرد ،برای اینکه کسی تو این مملکت ادعای خدایی نکنه ؛اونقدر جنگید تا جونش رو فدای سرزمینش کرد.

پندهای بروسلی برای جلوگیری از خشم
.
.
.
.
.
.
字楼室....建筑师事务
所和“美国...之音”及“美国 志愿者协会”无任何关联中国北京 市朝阳区建国路号华贸中心二.. .号写字楼室....建筑师事务

حتما استفاده کنید

یه روز یه قزوینه...،

اسمش علامه دهخدا بود از لحاظ اخلاقی بسیار منحصر بوده و دیوان پارسی بسیار خوبی برای ما بر جا نهاده است.

مامانم زنگ زده مغازه میگه داداشت اونجاس هنوز؟
.
.
.
.
.
میگم نه چن دقیقه پیش رفت
میگه یعنی کلا رفت؟!
گفتم نه هنوز نصفش اینجاست

یه روز یه لره...،

اسمش کریم خان زند بود ساده زیست ،نیك سیرت و عدالت پرور بود و تا ممكن می شد از شدت عمل احتراز می كرد.

از خونه همسایه بوی کیک اومد بعد بوی آش رشته اومد الانم بوی قرمه

سبزی میاد میخوام برم در بزنم بگم ما به جهنم خودتون دل درد می گیرین :((

یه روز ما همه با هم بودیم...،

ترک و رشتی و لر و اصفهانی و تا اینکه یه عده رمز دوستی ما رو کشف کردند و قفل دوستی ما رو شکستند ...؛ حالا دیگه ما برای هم جوک می سازیم ،به همدیگه می خندیم،؟!!! و اینجوری شادیم !!!!...؛این از فرهنگ ایرونی به دور است. آخه این نسل جدید نسل قابل اطمینان و متفاوتی هستند پس...

با هم بخندیم :) به هم نخندیم:(

پسر خالم رفته خواستگاری شرایط دختره واسه ازدواج :

پراید داشته باشه o_O ...
تو افق ویلا داشته باشه o_O ...
به موقع محو شه و سرِ وقت ظاهر شه o_O ...
گوشیش راحت از جیب در بیاد ... :|

دســــــت به کــیک من بزنی دســــتـــتو قـــــطـــــع میکنم...!!!!!

حالیت شد ؟؟

121.jpg

یارو زنگ زده بود رادیو میگفت، پیغام من به اوباما اینه که اگر روزی صد تاموشک بزنی به تهران ما یک قدم عقب نمیریم!
مجری پرسید از کجا تماس میگیرید؟
گفت: شیراز !

اهالی تهران :|

اهالی شیراز :)

سایر نقاط کشور :))

یه تی شرت خریدم کلی مارک نایک روشه بعد رو یقه ش نوشته تولیدی برادران عباس‌پور!!!

این آمریکا پ چرا حمله نمیکنه.............؟

ﺗــﺎب ﺗـﺎب ﻋﺒــﺎﺳـﯽ، اﺳﺘـــﺎد ﻣَﻨـﻮ ﻧﻨــــﺪازی !!!

این شعری هست که همش با خودم این روزا زمزمه میکنم ، شما چطور ؟

گوشیم فارسی نداره همیشه مینویسم سلام گلم که میشه سلام کلم !!
و همیشه جواب میگیرم
سلام چغندر ، سلام کاهو ، سلام شلغم !
بایدبرم یکی از ایناکه راحت ازتو جیب درمیادبخرم :|!!!

بالا