Persian-Masoud
New member
جراح پلاستیک خوب کسی سراغ داره واسه دماغم؟ میخوام بعد عمل بهش بگم بینی! 
هههههههههههه الان دیگه پسرا بیشتر عمل زیبایی میکنن بنظرم همون دماغو داته باشی بهترهجراح پلاستیک خوب کسی سراغ داره واسه دماغم؟ میخوام بعد عمل بهش بگم بینی!![]()
ولی اگه قرار باشه هیچ کس در مورد این چیزا نظر نده که کار درستی نیست ما به امید اینکه در راه ارمان شهرامون تلاش کنیم و جامعه رو از سمت انحراف و سرانجام انحطاط دور کنیم وارد جامعه ای به عنوان دانشگاه شدیم تا درست تر فکر کنیم و نتیجه ی بهتری داشته باشیم اگه نسل من و شما درست رو دست بزاریم که میشیم مثل اون روشنفکرای زمان مشروطه که نتونستن هیچ کار درستی انجام بدن در حالی که قدرتشون و داشتنkolan be nazare man adam too in chiza nazar nade behtare![]()
تارا جاااان عذر میخام! من اساسا اشتباه فکر کردم،فکر کردم اون پسر از بیحجابی به شما حرفی زده!!! خیلیییییی معذرت. من عاشق حجابم ولی حجابی که از حجب باشه نه تاثیر محیط خانواده و فامیل!! میدونی چرا ؟چون حجاب با زور خانواده آثار منفی بیشتری رو دین میذاره تا بی حجابی با فهم و شعور!!!
الان این جمله شوخی بود یا جدی؟!
نکنه وقتی امام زمانمون بیان اولین کسایی رو که گردن بزنن خود ماباشیم
امام زمان هیچ کس رو گردن نخواهد زد. لطفا با نوشتن این حرف های بی اساس مردم رو به امام زمان مهربان ما بدبین نکنید.
ما روایت داریم امام زمان ما با ظهورش عدالت رو برپا می کنه و این کار طوری انجام میشه که خوابیده ای هم از خواب بیدار نمیشه.
فقط تنها کسی که کشته خواهد شد شیطان و لشکرش هستند. پس فقط این گروه هستند که نگران ظهورند.
يعني چي كه ميگيد امام زمان گردن ميزنه !!!!! واقعا چرا اينطوري فكر ميكنيد كه امام زمان ما شيعيان اينقدر خشن و ... هست !!!!
گردن زدن شیطان و سپاهیان شیطان از نظر شما خشن و ..... است؟!!!!!!!!!!!!
مشکل امروز ما که فقط وضعیت حجاب نیست!!!
هروقت خواستن واسه بقیه مسائل یه تصمیم جدی بگیرن این رو هم یه کاری میکنن :65d6a5d6s:
فعلا که نه تنها با وضعیت حجاب بلکه با مسائل دیگه آبروی شیعه ها در خطره7977cujr38iyymsu8:
سلام .من که دلم خیلی از این مسائل پره!!!!!!!!!!!!!! هر وقت از خونه میرم بیرون کلی ناراحت میشم که چرا این وضع ،چرا اینجوری!!!!!!!!!! کلی هم متن نوشتم که بزارم ولی دیدم انگاری جز صفحه سایت سیاه کردن فایده ای نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خطرجدیییییییی؟؟؟؟؟؟ واقعا قبل از باز کردن تاپیک فک میکردم خیلی جدیهههه.عجببببببببب