خطر جدی!

آیا از وضع حجاب مردم کشور راضی هستید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

Persian-Masoud

New member
جراح پلاستیک خوب کسی سراغ داره واسه دماغم؟ میخوام بعد عمل بهش بگم بینی! :whistle:

sara77

New member
میگم دماغتونو عمل کردین چه بهتون میاد کلا دکراسیون صورتتون عوض شده اقا مسعود:smilies-azardl (113

estel

Member
kolan be nazare man adam too in chiza nazar nade behtare :whistle:
ولی اگه قرار باشه هیچ کس در مورد این چیزا نظر نده که کار درستی نیست ما به امید اینکه در راه ارمان شهرامون تلاش کنیم و جامعه رو از سمت انحراف و سرانجام انحطاط دور کنیم وارد جامعه ای به عنوان دانشگاه شدیم تا درست تر فکر کنیم و نتیجه ی بهتری داشته باشیم اگه نسل من و شما درست رو دست بزاریم که میشیم مثل اون روشنفکرای زمان مشروطه که نتونستن هیچ کار درستی انجام بدن در حالی که قدرتشون و داشتن
منظورم از ما حداقل جمعی از دوستان خودمه که امید و ارزومون همه این بود که جامعه ای داشته باشیم مبتنی بر ارزش های اخلاقی

varia

Well-known member
بستگی به جنبه ی جناب عالیه داره اگه با جنبه ای جدی بود. خوب لباس وسیله جلب توجه که نیست اگه هم باشه باید از لحاظ متانت باشه نه بی حجابی! خوب منم میگم آزادی حجاب باشه ولی تو همچین فضایی هم به دوستام وآشناهام باحجاب بودن رو توصیه میکنم و سعی میکنم هر کسی در حد فهم خودش باحجاب باشه!

varia

Well-known member

الان این جمله شوخی بود یا جدی؟!
تارا جاااان عذر میخام! من اساسا اشتباه فکر کردم،فکر کردم اون پسر از بیحجابی به شما حرفی زده!!! خیلیییییی معذرت. من عاشق حجابم ولی حجابی که از حجب باشه نه تاثیر محیط خانواده و فامیل!! میدونی چرا ؟چون حجاب با زور خانواده آثار منفی بیشتری رو دین میذاره تا بی حجابی با فهم و شعور!!!

goo

New member
نکنه وقتی امام زمانمون بیان اولین کسایی رو که گردن بزنن خود ماباشیم

امام زمان هیچ کس رو گردن نخواهد زد. لطفا با نوشتن این حرف های بی اساس مردم رو به امام زمان مهربان ما بدبین نکنید.
ما روایت داریم امام زمان ما با ظهورش عدالت رو برپا می کنه و این کار طوری انجام میشه که خوابیده ای هم از خواب بیدار نمیشه.
فقط تنها کسی که کشته خواهد شد شیطان و لشکرش هستند. پس فقط این گروه هستند که نگران ظهورند.

Taraa

Well-known member
نکنه وقتی امام زمانمون بیان اولین کسایی رو که گردن بزنن خود ماباشیم

امام زمان هیچ کس رو گردن نخواهد زد. لطفا با نوشتن این حرف های بی اساس مردم رو به امام زمان مهربان ما بدبین نکنید.
ما روایت داریم امام زمان ما با ظهورش عدالت رو برپا می کنه و این کار طوری انجام میشه که خوابیده ای هم از خواب بیدار نمیشه.
فقط تنها کسی که کشته خواهد شد شیطان و لشکرش هستند. پس فقط این گروه هستند که نگران ظهورند.

چرا بی دقت میخونید!
الان خود شما هم این پست منو که در جواب پدیده بود تایید کردید

يعني چي كه ميگيد امام زمان گردن ميزنه !!!!! واقعا چرا اينطوري فكر ميكنيد كه امام زمان ما شيعيان اينقدر خشن و ... هست !!!!

گردن زدن شیطان و سپاهیان شیطان از نظر شما خشن و ..... است؟!!!!!!!!!!!!

پس امام زمان گردن یه کسایی رو خواهند زد ... ولی اون افراد مطمئنا شیطان و لشکریانش خواهند بود (همون چیزی که من گفتم شمام گفتید)
فقط حرف من اینه که از کجا معلوم خود ما با این کارایی که میکنیم، با این اعمال سیاهمون جزء لشکریان اون شیطان نباشیم؟

حالا هی پستا رو بی دقت بخونید بعدش بیاید بگید تارا اشتباه متوجه شدیم معذرت میخوام

آخرین ویرایش:

setayesh71

New member
مشکل امروز ما که فقط وضعیت حجاب نیست!!!
هروقت خواستن واسه بقیه مسائل یه تصمیم جدی بگیرن این رو هم یه کاری میکنن :65d6a5d6s:
فعلا که نه تنها با وضعیت حجاب بلکه با مسائل دیگه آبروی شیعه ها در خطره :p7977cujr38iyymsu8:

قرار نیست دیگران به این موضوع فکر کنن و برای اصلاحش قدم بردارن . این یه موضوعیه که نمیشه با زور انجامش داد باید از خودمون شروع کنیم و اصلاحش کنیم . وقتی آدمای بی حجاب بفهمن تو سایتای مختلف یا هرجای دیگه مردم از دستشون ناراضی هستن و کسی بهشون اهمیت نمیده شاید یه کمی مراعات کنن .

تارا جون تاپیک خیلی خوبی درست کردی

setayesh71

New member
سلام .من که دلم خیلی از این مسائل پره!!!!!!!!!!!!!! هر وقت از خونه میرم بیرون کلی ناراحت میشم که چرا این وضع ،چرا اینجوری!!!!!!!!!! کلی هم متن نوشتم که بزارم ولی دیدم انگاری جز صفحه سایت سیاه کردن فایده ای نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عزیزم ماییم که باید نشون بدیم این مسائل رو دوست نداریم . متاسفانه از خودم میگم که از امر به معروف در این مورد می ترسم چون شاید من یه نفر باشم و اونا ...............................

soso26

New member
خطرجدیییییییی؟؟؟؟؟؟ واقعا قبل از باز کردن تاپیک فک میکردم خیلی جدیهههه.عجببببببببب

leyla-h

New member
نظر بچه ها خیلی زیاد بود من وقت نکردم همه رو بخونم.... من نظرم اینکه وجهه حجابو خودمون خراب کردیم چون اجبار وجود داره. همه ما شعور کافی داریم که درمورد پوشش و رفتارمون تصمیم بگیریم. اجبار به نوعی توهین به شعور ادما تلقی میشه. به نظر من به این علت وضع حجاب بد شده چون یه عده دوست ندارن حجاب داشته باشن حالا حجاب در هر مسئله ای، چون شرایط کافی برای خروج از کشور رو ندارن خب طبیعتا کامل رعایت نمیکنن دیگه مجبور میشن قانون شکنی کنن.......

بالا