خطر جدی!

آیا از وضع حجاب مردم کشور راضی هستید؟

• مجموع رای دهندگان
    0

reza.n

New member

waria

New member
خوب حالا نظرتون راجع به اینکه "جلو در امامزاده ها وایمسن و خانمای غیر چادری رو راه نمیدن و میگن حتما باید چادر بپوشید" چیه؟
راستش،من یادم نمیاد امامزاده رفته باشم و مجبورم کرده باشن چادر بپوشم.البته خیلی وقته امامزاده نرفتم،شاید الانا اجباری شده....ولی مثلا مشهدکه تو حرم امام رضا اجباریه...به نظرم خوبه.البته من خودم چادر سر کردن سخته واسم و اصلا نمیتونم جمعش کنم.ولی در کل با چادر تو مکان های مذهبی موافقم.:rose:

sara77

New member
الان دقیقا کجاش پررووووووووووویی بود؟:smiliess (12):بله بله چشم مونده بود شما بفرمایی چه کنیم فقط:78:[/QUOTE]کل حرفت پررررررررویی بود جیگر عیب نداره همون چندخط که تمرین کردی درستت میکنه

reza.n

New member
الان دقیقا کجاش پررووووووووووویی بود؟:smiliess (12):بله بله چشم مونده بود شما بفرمایی چه کنیم فقط:78:
کل حرفت پررررررررویی بود جیگر عیب نداره همون چندخط که تمرین کردی درستت میکنه[/QUOTE]
سارا خانوم من نوشته هاتو دیدم میدونم دختر شوخ و خوبی هستی ولی لطفا دیگه نگو پرررررو نشو.من و شما حسابی با هم نداریم که اینو به من میگید.خب؟مرسی جانم.:black_eyed:

reza.n

New member
سارا جان بابا شوخی کردم میخاستم اذیتت کنم.بچم دیگه حرف نمیزنه.شما گلی جانم.:heart:

Taraa

Well-known member

در مورد نزدیکانم... شاید باهاشون صحبت کنم... اما هرگز نمیتونم وادارشون کنم طبق سلیقه ی من لباس بپوشن و رفتار کنن... بچه که نیستن!!! خودشون عقلشون میرسه... با اجبار هم هیچی درست نمیشه!!!
در مورد همسر هم... قطعا هر کس موقع ازدواج... کسی رو انتخاب میکنه که از نقطه نظرات مختلف... از جمله پوشش... نظراتشون به هم نزدیک باشه!!!
در کل پوشش یک مساله ی کاملا شخصیه و به هیچکس ارتباطی نداره!!!
اگر کسی فکر میکنی... با بیحجاب ظاهر شدن خانمها... به گناه میوفته و دینش به خطر میوفته... چشمش کور... نگاه نکنه!!!
خانمها هم لازم نیست دلشون واسه ما بسوزه و واسه اینکه ما به گناه نیوفتیم... پوشش خودشون رو تغییر بدن!!!

بازم نگرفتی منظورمو .... بی خیال

آخرین ویرایش:

nsj

New member
اگه اون خانوم خواهر، مادر یا همسر شما باشه بازم به شما ربطی نداره؟

هرچند بنظر منظور سوال رو نگرفتید
این مسئله شخصی نیست و کاملا اجتماعیه
نظر شما چون قرار نیست به کسی تحمیل بشه هیچ توهینی به هیچ نوع پوششی نیست و صرفا یه نظر شخصیه
سوال رو یه بار دیگه بخونید! آیا از وضع حجاب (دخترا و پسرای جامه) راضی هستید؟ یعنی اینکه مثلا وقتی تو خیابون راه میرید احساس بدی دارید یا نه؟ معذبید یا راحت؟ نظر و حس شما مهمه نه درست بودن یا غلط بودن کار اونا و قضاوت در موردشون
نظر و حس من در مورد حجاب خانم ها و اقایون خوب و عالیه . تو این کشور مشکل حجاب وجود نداره.

nsj

New member

چرا فکر کردی این سوال فقط راجع به حجاب خانوما است؟ من که اسم خانوم یا آقا نیاوردم ! منظور حجاب کل افراد جامعه اعم از آقا و خانومه ، اگه کل تاپیکو میخوندی تو پستای قبلی اینا رو گفته بودم .... مثلا از مصادیق حجاب پسرا میشه به شلواراشون که داره از پاشون میفته، یا بعضیا که یقشونو تا نافشون باز میذارن اشاره کرد
من کل تاپیک رو خوندم . وقتی حرف از حجاب میشه 90 در صد منظور حجاب خانم ها است خواهر گرامی. شما اگه میبینی پسری شلوار کوتاه پوشیده نگاهت رو بردار که البته از این موارد زیاد نیست.

ساحل

New member
هر مشکل یا معضلی باید سر جای خودش بررسی و حل بشه
چرا تا اسم حجاب میاد بعضیا با حرفایی مثل"مشکل امروز ما که فقط وضعیت حجاب نیست!!!" عزیزم!!رءیس جمهور مملکت پا شده رفته نیویورک کلی ادم همراه خودش برده فقط 2میلیارد از پول بیت المل رو خرج هتل خودشو همراهاش کرده اون وقت شما نگران حجابی؟؟" و .. میخوان مساله حجاب رو کم اهمیت و با اولویت پایین نشون بدن، مسئله حجاب هم تو جامعه ی ما یه مشکله که باید حل بشه ، اگه تا دست روی هر مشکلی میذارن بعضیا شروع کنن که این تنها مشکل نیست و برید مشکلات دیگه رو حل کنید هیچ مشکلی هیچوقت حل نمیشه

چرا بعضیا عادت کردن همه ی مسائل بی ربط رو با هم قاطی کنن!!! حجاب چیزیه که اگه هر شخصی اراده کنه و خودش رو درست کنه جامعه هم درست میشه ولی شاید تو خیلی از مسائل دیگه تا این حد حق دخالت نداشته باشیم و در اختیار ما نباشه
اگه مسلمانیم باید قواعد و ظواهر اون رو حفظ کنیم

gollaleh

New member
منم با شماموافقم..این یعنی ازادی..یعنی احترام گذاشتن ب عقایددیگران

Taraa

Well-known member
من کل تاپیک رو خوندم . وقتی حرف از حجاب میشه 90 در صد منظور حجاب خانم ها است خواهر گرامی.

بله ... اگه همه مثل شما سوال رو بی دقت بخونن و فقط به ذهنیات خودشون توجه کنن همینه که میفرمایید

Persian-Masoud

New member
بله ... اگه همه مثل شما سوال رو بی دقت بخونن و فقط به ذهنیات خودشون توجه کنن همینه که میفرمایید

حجاب در مورد آقایون بیشتر منطورتون چشم چرونی بعضی ها هست یا لباس پوشیدن؟ آخه زیاد ایرادی به لباس آقایون نیست! اتفاقا الان در کل دنیا میانگین بگیریم پوشش آقایون بیشتر از خانوم ها هست! و طبق پیش بینی موئسسه خودم تا 10 سال آینده آقایون روسری هم سرشون میکنن و خانوم ها فقط با یه شورت میان بیرون! :25r30wi:
البته منظورم میانگین جهانی بود! :sdasdasd:

Taraa

Well-known member
نه منظورم طرز لباس پوشیدن آقایونه

ای بابا! تو شیراز که شلوار همه پسرا داره از پاشون میفته ... بقول دکتر انوشه غار ملاصدراشونم پیداس .... یقه هاشونم که تا ناف بازه .... ابروها رو هم که برمیدارن از مادربزرگ من که همه ابروهاش ریخته نازکتر .... انواع و اقسام لوازم آرایشو که بکار میبرن و چیزایی از این دست که مصداق بدپوششی آقایونه

آخرین ویرایش:

Persian-Masoud

New member
نه منظورم طرز لباس پوشیدن آقایونه

ای بابا! تو شیراز که شلوار همه پسرا داره از پاشون میفته ... بقول دکتر انوشه غار ملاصدراشونم پیداس .... یقه هاشونم که تا ناف بازه .... ابروها رو هم که برمیدارن از مادربزرگ من که همه ابروهاش ریخته نازکتر .... انواع و اقسام لوازم آرایشو که بکار میبرن و چیزایی از این دست که مصداق بدپوششی آقایونه

خوب ما آقایون اونهارو جز خانومها حساب میکنیم!

مشکلیه؟ :motat:

Taraa

Well-known member
خدا به دور :tonguesmiley:.... بگو هرمافرودیت که نه از ما باشن نه از شما

بالا